Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Apple TV3 - כן או לא?

Oshri
שימו לב! השרשור הזה בן 4115 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לאחרונה שמתי לב שאנחנו צופים יותר ויותר בתכנים דרך האייפד.

קראתי קצת על האפל טיוי, ולא הצלחתי להחליט אם זה אכן משהו ששווה להשקיע בו כמה מאות

שקלים או לא. הבנתי גם שחייבים כניסת hd בטלוויזיה, מה שאומר שכרגע בחדר השינה יש לי

בעיה, כי אין כניסה כזו.

לגבי סטרימר רגיל, הבעיה שלי שאין לי עצבים לקום למחשב כל פעם וכדומה, ועם האייפד/אייפון זה נוח,

כי הוא נמצא לידי, ואפשר לשים תוכנית, לעצור, להחליף וכדומה.

מה חכמי הפורום אומרים? שווה או לא?

תודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל העיקרון של סטרימר זה שאתה לא קם למחשב.

הסטרימר מושך בעצמו בצורה לא מוגבלת מבחינת פורמט וכו את המידע שיושב על המחשב.

אפל TV נח אם:

א. אתה קונה את התוכן חוקי (במיוחד עם חשבון אייטיונס אמריקאי - זה נוח בצורה מדהימה)

ב. אתה משתמש ביכולות הAIRPLAY (העתקת מסך בעיקר. רוב האפליקציות חוסמות את העברת הוידאו לטלוויזיה מתוך עניין של זכויות שידור , לכן רק MIRRORING יעביר באמת את הוידאו.) וזו באמת יכולת מעולה.

עדיין - לדעתי סטרימר טוב יעשה את מה שאתה מבקש בצורה יותר מוצלחת.

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ליביו, לגבי סטרימר רגיל, אם לדוגמא יש לי אתר עם תוכניות ילדים, ואני רוצה כל פעם לשים תוכנית אחרת,

האם זה לא מחייב אותי לקום אל המחשב ולהעביר?

היום לדוגמא בסלון, יש לי לפטופ מחובר לפלזמה, שאני שם דרכו תוכניות לילדות, ותוכניות ספורט למשל.

אבל זה מעצבן, כי כל פעם שמסתיימת תוכנית, זה מחייב אותי לגשת למחשב.

עם האפל טיוי, הבנתי שאתה עושה כמו שכתבת, מירורינג למסך, ואז אם האייפד/אייפון לידי, אני יכול להעביר

איזה תוכן שאני רוצה, כל עוד המכשיר מנגן אותו.

אני טועה במשהו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום לדוגמא בסלון, יש לי לפטופ מחובר לפלזמה

שים עליו XBMC, ותתקין שלט על אחד מהמכשירים שאתה מחזיק.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אושרי - אתה אכן מפספס.

סטרימר לא מעתיק מסך מחשב בסלון.

הוא יודע לנגן ישירות את קטעי הוידאו מהמחשב בממשק משלו , או לחילופין לפתוח את אותם אתרים / סטרימים ישירות עליו בממשק עדיף משמעותית. המחשב מבחינתך זה כמו דיסק קשיח נייד ברשת. לא יותר.

PSY - עם כל הכבוד לXBMC (ויש - הוא מהווה את הסטנדרט והבסיס עליו בנויים הרבה סטרימרים) - יש טובים ממנו משמעותית שלא מחייבים את הסטאפ המגוכך של לחבר עוד מחשב בסלון (במחשבה שאין HTPC בסלון כן?)

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז בעצם מה שאתה אומר זה שכדאי לרכוש סטרימר (אם יש שתי טלוויזיות צריך שניים, או שיש משהו

שחוסך את הצורך בסטרימר לכל טלויזיה?), ולא את האפל טיוי, ואז אני פשוט פותח את כל האתרים

שאני רוצה ישירות על הסטרימר? כלומר זה מעין מחשב נייד שמחובר לרשת?

אם זה ככה, אכן זה עדיף על האפל טיוי. או ששוב פספסתי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין דרך לחסוך סטרימר לטלוויזיה.

וזה סוג של.

מה שכן - כדאי לודא מראש איך האתר עובד בסטרימר (יש אתרים שבכוונה חוסמים שימוש כזה). ובכלליות עדיף לעבוד עם אתרים גדולים (שיש להם אפליקציות בסטרימרים מראש - נטפליקס , הולו וחבריו לדוגמא) או קבצים ולא עם אתר ווב.

לבוקסי יש דפדפן מעולה (יחסית לסטרימרים) - ויש אותו בהרבה סניפי באג בעמדות הדגמה - אז שווה לקפוץ ולחשק איתו כדי להבין מי נגד מי באתרים שאתה משתמש.

בתכלס זה מחשב שכל השימוש שלו מותאם לשבת על הטלוויזיה , ולשלוף מידע מהאינטרנט ומהרשת המקומית שלך.

האפל טיוי הוא גם סוג בדיוק כזה של מכשיר.

הוא אין לו דפדפן , ויכולות שיתוף המדיה על הרשת המקומית שלו מוגבלות.

מצד שני יכולות שיתוף המסך עם מק ואייפון/אייפד שלו מדהימות ועובדות מעולה.

ליביו

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי אני באמת אקפוץ לראות את הבוקסי. קראתי עליו קצת, והוא נראה לי פתרון לא רע בכלל,

עם הרבה יותר אפשרויות מהאפל טיוי.

דרך אגב, כתבת באחת התגובות לגביו שניתן לעשות עם האייפון/אייפד AIRPLAY לוידאו שמתנגן

עליו. האם זה יכול להיות פתרון לחסימות של האתרים עבור סטרימרים?

לי אישית זה מאוד חשוב שאוכל לנגן תוכניות מאתרים כמו ואללה VOD, נענע10 וכד', כי יש שם לא

מעט תוכניות שהילדות רואות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני משתמש בapple tv בחדר ישיבות אצלנו במשרד.

בשימוש משרדי נעזרים בו הרבה, במיוחד כשבישיבה מישהו רוצה להציג תמונה שצילם באייפון או אייפד.

בסוג הישיבות שאני משתתף בהן זה קורה, והשימוש נח מאוד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האיירפלי ברוב האפליקציות וידאו חסום (זכויות שידור) דרך האייפד - ככה שעם בוקסי זה לא יעבוד על תוכן מוגן.

באפל טיוי - יש אופציה להפעיל Mirroring שזה מעתיק את המסך כולו - וזה יפעל עם האפליקציות שציינת.

מצד שני - הבוקסי כנראה יוכל לפתוח את האתר בדפדפן ללא צורך באייפד בכלל.

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סבבה, תודה. כמו שכתבתי אני אקפוץ לראות את הבוקסי.

נראה לי שאני פשוט אנסה להגיע לתכנים שאנחנו שמים לבנות, ואם זה עובד כמו שצריך

מבחינתי זה מספיק.

דרך אגב, האם אתר מסויים יכול לחסום את הגישה לדפדפן שקיים בבוקסי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן.

מאקו לדוגמא עושים את זה - לכן כמו שכתבת חובה! לבדוק בדיוק את התכנים שאתם צופים בהם.

יש סטרימרים יותר יקרים - שקרובים ממש למחשב שלא יתקלו בבעיה הזו - כי הם ממש מריצים דפדפן שולחני.

בא תתחיל עם הבוקסי (שהוא אחד המוצרים הטובים והנחשבים בשוק) ותזרום משם.

ליביו

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...