Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מבקש את עזרתכם במציאת התקלה:

הרכב הוא שברולט קרוז 2010 3 שנים על הכביש נסע כבר 25 אלף ק״מ ועשה רפידה ודיסק לפני 1000 ק״מ- אבל יש בעיה מוזרה: בזמן בלימה במהירות נמוכה. לרוב קורה במצב של לחיצה על הברקס ואז דחיפה שלו לסגירה מהירה יותר של הדיסק קורה מקרה של נקישה מהדיסקים.. הרעש נשמע באופן ברור ולא קורה בקביעות. בעמידה לא קורה כלום...

בדקתי במוסך האוטו עלה על ליפט והורידו גלגלים אבל המוסכניק לא ראה כלום ואין לו מושג מה משמעות הרעש (UMI ראשי )

עכשיו הגעתי למצב שאני ממש משתגע ובמקביל מפחד, לא נראה לי הגיוני שבלחיצה על ברוקס תשמע נקישה מהדיסק...

קרה לי פעם אחת שנורת ABS נדלקה בחניה אחרי נסיעה אבל אחרי התנעה לא חזרה יותר..

מה יכולה להיות הבעיה ?? תעזרו לי לכוון את המוסך כי אם זה תלוי בהם אז עד שאין משהו שבור ומקולקל מבחינתם הכל תקין :roll:

תודה לעוזרים :lol:

פורסם

היי,

בכל הנוגע לברקסים לא הייתי ממליץ להתעכב ולגשת למוסך המרכזי של חברת UMI שם יוכלו למצוא את הסיבה לנקישה ,

אתה גם מוזמן לפנות אלי בפרטי לתיאום תור ולמעקב מצד ההנהלה הטכנית לנושא,

גיא משברולט

• תוכן חדש...