Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לפני שבוע קיבלתי דו״ח תנועה על מהירות(נסעתי על 83 בתוך העיר). לקחו לי את הרישיון במקום וזימנו אותי 5 ימים אח״כ לתחנת משטרה שם החזירו לי את הרישיון אחרי שראו שאין לי עבר פלילי בכל מה שקשור לרישיון שלי... אבל זימנו אותי למשפט שיערך בדצמבר. חייב לציין שהשטח העירוני שנסעתי בו היה נראה לגמרי בינעירוני(ומי שנוסע בחיפה הרבה כנראה יודע על מה אני מדבר) וכנראה לא שמתי לב... מה לדעתכם יהיה במשפט וכמה זה חמור? יש עצות איך להגיב ומה להגיד שיבוא יום הדין??

פורסם

אם אין לך עבר תעבורתי, ככל הנראה תצא עם קנס + שלילה על תנאי (כמובן תלוי בשופט ויכול להסתיים גם בשלילה בפועל).

איפה תפסו אותך בחיפה?

פורסם
אם אין לך עבר תעבורתי, ככל הנראה תצא עם קנס + שלילה על תנאי (כמובן תלוי בשופט ויכול להסתיים גם בשלילה בפועל).

איפה תפסו אותך בחיפה?

לא סגור על המקום המדויק. אני יודע שזה באחד הכבישים שמובילים לכביש 2 באזור הדרומי של חיפה

פורסם

לפי תאורך מדובר על הכביש המוביל לכיוון צומת מקסים ביציאה מתחנת מרכזית בת גלים או בחזור.

האזור אכן שורץ ממל"זים ושוטרים שאינם יודעים שובע לדוחו"ת על מהירות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מאחר וכבר היה לי בעבר מקרה דומה לזה אני מציע שתכין את הארנק לקנס מכובד של בערך 1000 ש"ח +- אל תתפוס אותי במילה....

אה כן ויש מצב טוב גם לשלילה של איזה חודש בשביל הכיף....

פורסם

הכביש הוא עירוני וברובו המהירות מוגבלת ל-70 קמ"ש. עם זאת למיטב זכרוני הקטע הראשון מוגבל ל-50, אח"כ קטע של 60 קמ"ש ורק מאיזור מחלף אלנבי (מוזיאון חיל הים) מותר 70 קמ"ש. עם זאת כיון שהכביש מוגדר כשטח בנוי הרי שהחריגות (לקנס של 250 ש"ח ללא נקודות או 1000 ש"ח + נקודות) הוא כמו בכל שטח בנוי אחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חברה תודה רבה על התשובות אני מקווה שבמשפט כבר יהיה בסדר ואני יידע להגיד את הדברים הנכונים כדי לפחות לצמצם את הקנס...

• תוכן חדש...