Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שרייד 98 1.3 ידני, רציתי לשאול כל כמה זמן צריך להחליף את הרצועה? כל 90 אלף או 5 שנים או שברכב הזה מרווח הביצוע שונה?

תודה.

פורסם

מצטרף לשאלה, ומוסיף, איך יודעים מתי צריך להחליף רצועה? יש רעשים?

האם יש סיכוי שהרכב פחות ''יסחב'' ברגע שהרצועה לא טובה?

סיגריה אלקטרונית + מטען ב100 ש"ח, אנא צרו קשר בהודעה פרטית.

פורסם
מצטרף לשאלה, ומוסיף, איך יודעים מתי צריך להחליף רצועה? יש רעשים?

האם יש סיכוי שהרכב פחות ''יסחב'' ברגע שהרצועה לא טובה?

כל עוד הרצועה קיימת ולא משנה עד כמה היא בלוייה הרכב ייסע ללא דופי. מה שכן המותחן לעיתים אם הוא מתחיל להיגמר הוא מתחיל להשמיע רעשים אך שוב, זה לא יכול לקבוע את מצב הרצועה. פשוט לא לקחת סיכון ואם אינכם יודעים אם אי פעם הוחלף טיימינג ללכת ולהחליף.

פורסם

מאור אני לא מבין גדול ברכבים אבל הרצועה עשוייה מגומי, גומי עם הזמן/שימוש מתייבש ועלול להיקרע .

ודימו אני מכיר אנשים ושיטוט קצר בפורום יוביל אותך לעוד אנשים שמחליפים בתדירות הרבה יותר גבוהה ממה שרשמת, אין לי מושג מה קבע היבואן...המוסכניק שלי המליץ כל 60K ועל הדרך להעיף מבט על משאבת המים.

• תוכן חדש...