Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

האוטו שלי מודל 98...

אני יש לי בעיה בפיג'ו שלי,המנורה של שעון החום באמצע והמנורה שלידה נדלקות באדום ו2 דקות אח"כ אני רואה בשעון החום שהתקנתי החום מגיע ל100,הלכתי למוסכניק והוא עשה סיבוב ולא מצא כלום,אמר שהטרמוסטט בסדר,המאווררים בסדר,למרות שאני רואה שיש לי הרבה לכלוך במים הוא מתנגד להחליף מים מאחר שהחליף מים למים כחולים לפני חודשיים,הוא אומר שזה מזיק לאוטו,יש לציין שהאוטו מתחמם לרוב רק כהמזגן עובד...

יש לציין שמלפני חודשיים יש לי תופעה של חנק באוטו וכשאני לוחץ יותר על דוושת הדלק אז הוא נחנק יותר,החלפתי מצתים בדקתי ממיר החלפתי משאבת דלק,עכשיו האוטו מקרטע בעליות לא יודע מה לעשות

• ספונסר פורום
פורסם

100 מעלות ונורה אדומה דולקת זה התחממות,פנה למוסך אחר שלוקח ברצינות את הנושא.

פורסם
100 מעלות ונורה אדומה דולקת זה התחממות,פנה למוסך אחר שלוקח ברצינות את הנושא.

אם לא היית במרכז הייתי בא אליך אני מהצפון

פורסם

אם המיים מטונפים ברדיאטור ככל הניראה דרוש ניקוי יסודי של הרדיאטור שכניראה סתום בחלקו. ולגבי הקירטועים יכול להיות שהבעיה היא בחוטי ההצתה ולא במצתים עצמם.

פורסם
הי

האוטו שלי מודל 98...

,יש לציין שהאוטו מתחמם לרוב רק כהמזגן עובד...

צריך לבדוק האם מאוורר הרדיאטור פועל בכל המצבים הקיימים ברכב.לפי מה שאתה מספר,כנראה,שכאשר המזגן דולק מאוורר הרדיאטור אינו עובד ואז הרכב מתחמם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

רדיאטור סתום בחלקו (אחוז גבוה שיפתור את הבעיה) ,

טרמוסטט לא עובד בכל המצבים (מהירויות) ,

לך למקום שמכבד את עצמו וקבל כיוון הגיוני. זה לא בריא לרכב לנסוע ככה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

מהנסיון שלי עם ה 205 שהיתה לי לפני כמה שנים קניתי אותה עם 33,000 ק"מ ומכרתי אותה עם 105,000 ק"מ

בכל התקופה הזאת ,הרכב תמיד התחמם בעליות בימים חמים , השקעתי כל דבר אפשרי במערכת הקירור החל מרדיאטור חדש, תרמוסטט, יוניט מאוורר,משאבת מים לבסוף מרוב התחממויות הראש מנוע דרש שיפוץ ועבר שיפוץ אצל "בני.ל"

גם אחרי השיפוץ הרכב המשיך להתחמם בעליות ,עד שנמאס לי ומכרתי אותה.

הרכב היה מטופל ביד הראשונה במורשה פג'ו "מרום הצמרת" בבני ברק , אח"כ טופל אצלי בקפדנות אצל "שאפט" או בני.ל

הרכב אכזב ולא סיפק את האמינות הבסיסית ולכן לא אתקרב יותר לתוצרת צרפתית מהשנים האלה.

בנוסף המזגן תוצרת אלכס אורגינל מאוד לא אמין בהתחלה השקעתי סכום מכובד לסדר אותו ,עד שהתייאשתי מרוב תקלות ומכרתי.

פורסם

לגבי המאווררים אני שומע אותם עובדים,אגב האוטו מתחמם רק בעליות ממושכות של יותר מ3 דקות בערך וכשהמזגן עובד,יש לי שאלה קטנה בנסיעה רגילה לפני שהאוטו התחיל להתחמם מד החום הראה לי 90 מעלות האם זה תקין?

פורסם

ברכב זה החום מגיע ל-100 מעלות בעליות ממושכות, אבל לא יותר. המאווררים צריכים לפעול במצב זה, אבל האור האדום לא אמור להדלק.

אם המצב אצלך שונה, משהו לא בסדר.

דני

פורסם
ברכב זה החום מגיע ל-100 מעלות בעליות ממושכות, אבל לא יותר. המאווררים צריכים לפעול במצב זה, אבל האור האדום לא אמור להדלק.

אם המצב אצלך שונה, משהו לא בסדר.

דני

הי

תודה על המענה...ברצוני לדייק יותר בתיאור שלי,

כשאני נוסע ללא מזגן דלוק אז מד החום מגיע למשהו כמו 98 או 97 מעלות אבל המנורה לא נדלקת..

עם מזגן מד החום מגיע ל-100 והמנורה נדלקת

• ספונסר פורום
פורסם

בהחלט לא תקין.

נשמע כאילו תפוקת הקירור של הרדיאטור שלך ירדה ולכן כדאי לנקות אותו לפני שיסתם לחלוטין.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על בעל מקצוע לתיקון התקלה.

• ספונסר פורום
פורסם

פנה אל מוסך טכנו טסט בטירת הכרמל אשר יושבים ברחוב מאי 6.

טוני (057-7372306), המנהל המקצועי של הרשת, מכיר היטב את התקלה וישמח לעזור לך באבחון ותיקון.

• תוכן חדש...