Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מהם ההדגשים שצריך לשם לב אליהם בעת קניית רדיו דיסק לרכב

הדברים שאני מודע אליהם הם:

כניסת USB, AUX, SD CARD.8)

מה עוד צריך לשים לב אליהם?

פורסם

מספר יציאות RCA Preout(למגבר), שליטה על אייפון/אייפוד, דיבורית BlueTooth אם זה חשוב לך(קח בחשבון שזה עלול לייקר את המכשיר בהרבה).

פורסם

מה שאמרת זה לא דגשים חשובים.

אלו הם פיצ'רים שנותנים אופציות להשמעת קובצי האודיו.

לכל אחד יש רצונות שונים. יש אחד שיישמע לרוב רק מדיסקים, אחד שיישמע לרוב דרך הUSB, ואחד בכלל שיעבוד לרוב עם BT.

מהבחינה הזו כל אחד ומה שנוח לו.

מה שכן חשוב אלו הנתונים הטכניים של הHU.

תלוי מה אתה מחפש ותלוי באיזה איזור אתה נמצא מבחינת הרכיבים הכוללים של המערכת (כמו לדוגמא אם אתה רוצה לעבוד עם סט שלושה חלקים, אקטיבית, אקולייזר , TC , מתח, וכו' )

פורסם

מה שאני מחפש ברדיו דיסק מעבר לההתקנים הפופלאריים קרי : USB AUX וכו... שהוא יהיה איכותי בקטע של שדרוג עתידי.

זאת אומרת: אם כרגע יש לי כולה רמקולים קדמיים וטוויטרים וארצה בעתיד לשדרג לרמקולי קומפוננט, מגבר, סאב וכו.. הוא ידע לתת מענה הולם.

פורסם

חברים יקרים

אפשר עזרה בבקשה? אני רוצה לקנות ביום שישי רדיו דיסק ואני חייב לדעת מה לקחת.. לא רוצה סתם לקנות.

פורסם

מה התקציב לרדיו דיסק ?

, דרך איזה מקור אתה רוצה לשמוע (sd ,aux , USB , iPhone (

יציאת RCA במתח של 4v תהיה מעולה

יש ביד 2 ופה בפורום מכירה הזדמנויות טובות יותר מהמכשיר שהצעת

SCANSPEAK

פורסם

יש ביד 2 וכאן בפורום pioneer 8350sd אמנם טיפה יקר יותר , אבל זה דגם מהשנתיים האחרונות ככה שהוא דיי חדש יש בו את כל הפיצרים שאתה צריך (חיתוכים ,חיבור לאייפון , ושלושה יציאות RCA (

לי יש כזה והוא אחלה מכשיר ,עדיף ממה שראית, למרות שהוא לא רע בכלל

SCANSPEAK

• תוכן חדש...