Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשלנות של חברת ליסינג

שימו לב! השרשור הזה בן 4129 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

רציתי להתיעץ אם יש מקום לתביעה:

אני משתמש ברכב של אחת מחברות הליסינג הגדולות (הוא רכב של חברת הליסינג שאני משלם עליו באמצעות מקום העבודה)

לפני כשבועיים המכונית התחממה מאוד,עד למצב שנתקעה. התקשרתי לחברה והם אספו את הרכב עם גרר והביאו לי חלופי

לאחר יום-יומיים גם דיברו עימי מהמוסך אליו נלקח הרכב כדי לקבל פרטים נוספים על הבעיה. דיווחתי להם שיש בעיה חמורה גם במיזוג שלא מתפקד.

כעבור שלושה ימים הוחזר לי הרכב בשעות הלילה לאחר שכביכול תוקן.

למחרת נסעתי למקום העבודה. למותר לציין שהמיזוג לא עבד למרות שהרכב היה במוסך.

בסוף יום העבודה, בדרכי חזרה הביתה לאחר מעט קילומטרים, נתקע שוב הרכב באמצע נסיעה בכביש ראשי ואף יצא עשן רב עד חשש לשריפה. למזלי האוטו לא נשרף כשאני בתוכו. שגרם לי בעיה רפואית אחרת. והייתי צריך להמתין 3 שעות שיבוא גרר

שאלתי היא האם כדאי להגיש תביעה בתביעות קטנות עבור הרשלנות בטיפול ברכב - שני דברים לא תוקנו בצורה מקצועית, סיכנו אותי , וגרמו לי אף לבזבוז של שעות ?

אם כן, מה יהיה סכום סביר לתבוע ? (אני יודע שזו שאלה לא פשוטה)

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תפנה לקצין הרכב או המנהל האדמיניסטרטיבי במקום עבודה שלך, ותבקש מהם שיתלוננו על התנהלות החברה אצל איש הקשר שלהם שם.

אם החברה בה אתה מועסק היא לקוח מספיק גדול - הפיצוי לא יאחר לבוא גם בלי תביעה משפטית שהיא בעייתית ולו רק מעצם העובדה שהלקוח של חברת הליסינג היא החברה המעסיקה אותך ולא אתה.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אביא לך כאן תשובה שכתב אדם חכם כאן, ממש בפורום הזה.

תשובה של אדם שאינו משפטן:

השאלה אינה אם אתה יכול לתבוע. אתה יכול לתבוע כל אחד על כל דבר. אתה גם יכול לתבוע אותי בגלל שאני כתבתי לך תשובה, זה עדיין לא אומר שתביעתך תתקבל או תזכה.

השאלה היא, אם כן, האם קמה לך עילה לתביעה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מחפש להעשיר את קופתך על חשבון קופת הליסינג זה לא יקרה. ומכמה סיבות:

א. אני בטוח שכל העניין נובע מרשלנות של המוסך / או/ קורה שישנה תקלה חוזרת.

לי אישית קרו מקרים שמדחס מזגן עבד מעולה,ברגע שכיבו והדליקו את הרכב מחדש נשרף ממסר. זה אני יודע. הלקוח? בוא נניח שאתה הלקוח? "שוב פעם החאפרים האלה...".

ואכן ישנם חאפרים,אבל כל מקרה לגופו.

דרך אגב, תעבור על חוזה הליסינג שלך - ותבדוק האם אתה עמדת בכל התנאים בכדי למנוע התחממות של הרכב.

כי אני מבטיח לך שלאותה חברת ליסינג יש סוללה של עורכי דין,שימצאו כמה אותיות קטנות שאתה בטוח פספסת.

אתה יכול להתלונן,ואתה יכול לתת דגשים על התנהלות לא נכונה,והכל יתקבל בברכה ואפילו יועבר לגורמים הרלוונטיים כדי לדאוג להקפיד על רכבים שאתה מחזיק בליסינג. להבא.

גילוי נאות? עובד עם רגל וחצי בחוץ בחברת ליסינג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום

רציתי להתיעץ אם יש מקום לתביעה:

אני משתמש ברכב של אחת מחברות הליסינג הגדולות (הוא רכב של חברת הליסינג שאני משלם עליו באמצעות מקום העבודה)

לפני כשבועיים המכונית התחממה מאוד,עד למצב שנתקעה. התקשרתי לחברה והם אספו את הרכב עם גרר והביאו לי חלופי

לאחר יום-יומיים גם דיברו עימי מהמוסך אליו נלקח הרכב כדי לקבל פרטים נוספים על הבעיה. דיווחתי להם שיש בעיה חמורה גם במיזוג שלא מתפקד.

כעבור שלושה ימים הוחזר לי הרכב בשעות הלילה לאחר שכביכול תוקן.

למחרת נסעתי למקום העבודה. למותר לציין שהמיזוג לא עבד למרות שהרכב היה במוסך.

בסוף יום העבודה, בדרכי חזרה הביתה לאחר מעט קילומטרים, נתקע שוב הרכב באמצע נסיעה בכביש ראשי ואף יצא עשן רב עד חשש לשריפה. למזלי האוטו לא נשרף כשאני בתוכו. שגרם לי בעיה רפואית אחרת. והייתי צריך להמתין 3 שעות שיבוא גרר

שאלתי היא האם כדאי להגיש תביעה בתביעות קטנות עבור הרשלנות בטיפול ברכב - שני דברים לא תוקנו בצורה מקצועית, סיכנו אותי , וגרמו לי אף לבזבוז של שעות ?

אם כן, מה יהיה סכום סביר לתבוע ? (אני יודע שזו שאלה לא פשוטה)

תודה

השאלה האחרונה שלך היא הכי פשוטה

השאלה השניה שלך תיהיה יותר קשה

והשאלה הראשונה שלא שאלת תיהיה הכי קשה.

1) סכום התביעה יהיה כגובה הנזק שנגרם לך.

2) אתה בטוח שיש כאן רשלנות ?

3) תצטרך קודם להוכיח התרשלות , עצם העובדה שהתקלה לא תוקנה לא מצביע בהכרח על התרשלות , אם מוסך סביר היה פועל באותו אופן ועדיין התקלה לא היתה נפתרת אז אין התרשלות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4129 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...