Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מוזמן גם, אם אתם רוצים אפשר לארגן טיול, נקח אותכם למקום שמכין ווינר שניצל אמיתי (שתדע מנה בד"כ כוללת 2 חתיכות יחסית גדולות של שניצל ועוד משהו בצד), במחיר סביר ביותר ואזורי נהיגה שלא מוכרים כל כך לתיירים (כל המשפחה של אישתי אוסטרים, ואבא של אישתי היה חובב נהיגה, והראה לי כמה מקומות ששווה להגיע אליהם) 8)

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רנופריק, עכשיו אתה מדבר - גם אוכל, גם נופים וגם נהיגה? יאללה, אני בפנים :wink:

רק מקווה שאצליח להשים ידי על הרכב המתאים. ויהיה מצויין...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
בגירה פעם הבאה שאתה באוסטריה תבוא לבקר בגרץ, וגמליץ בירה ושניצל עלי, ואני יראה לך גם את הצד היפה של הבנות שם 8)

אני באוקטובר במינכן, יאללה, מפגש קארס פורום באוקטובר פסט! :lol:

בגרץ הייתי מספר פעמים, אם אני זוכר נכון, המפעל של שטייר-פוך נמצא שם והייתי גם בכנס כלל אירופאי של גולף קאנטרי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה ורנופריק, אני מדבר על אוקטובר (תחילתו) :wink:

"מפגש קארספורום אירופה" :lol:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נו כן, תחילת אוקטובר במינכן.

רנופריק, עזוב גרץ, מינכן זה כולה שעתיים שלוש מציריך.

פורסם

אני תמיד טס בלופטהאנזה, זה הולך יד ביד עם הלופטגשאעפט שלי.

(האמת לא, אני תמיד טס בסוויס)

פורסם

אוף דה רקורד שכזה - אם תצטרך עזרה שהיא, כל שהיא - עם SWISS (וכמובן לופט' / אוסטריאן) - צור עימי קשר.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הבעיה אצלי שאני יכול רק בסופי שבוע :S וגם אז בתאריכים מסוימים (לימודים), אבל תמיד אשמח להצתרף :) מי שמגיע קודם לשוויץ יכול להצתרף אלי ברכב 8)

פורסם

בווינה לא חסר מה לראות, אפשר להסתובב שבוע רק במרכז העיר ובנספחיו -

לחובבי ארמונות ומוזיאונים מכל סוג ומין. מה שכן, את האוטו צריך להשאיר איפה שהוא בחוץ,

התחבורה הציבורית יעילה להפליא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חברי הפורום הזה- קוראי מחשבות של ממש; בדיוק במהלך הסופ"ש ערכתי חיפוש ממצה על וינה בפורום.

חבר ואני מתכננים לטוס לשם באמצע החודש הבא (נכשלתי בנסיונותיי לשכנע אותו לטוס לברלין; אני כל כך רוצה לבקר שם בשנים האחרונות- חייב להגיע לשם מתישהו).

לצערי, לא הייתה אפשרות לתכנן את הטיול הזה זמן רב מראש, מה שאומר שנתקלתי במחירי טיסות הזויים ביותר- כ-800 דולר לכרטיס בודד (מעדיפים טיסה סדירה וישירה). עד לפני כמה ימים מחיר הכרטיס היה בסביבות ה-710 דולר. עדיין הזוי.

אם למישהו (אהמ, אוראל?) יש אפשרות לסייע בנידון, אודה לו על כך מאוד.

אף פעם לא עשיתי זאת, אבל אני שוקל לקנות כרטיסים ברגע האחרון (תאריכים מדוייקים: 15.8-21.8; אני בספק אם זה יהיה משתלם יותר).

בנודע למלונות, יש לי נסיון חיובי עם ETAP ו-IBIS (שייכים לאותה רשת) בשוויץ והתרשמתי לטובה מהמיקום שלהם בוינה.

גם המחירים מפתיעים לטובה; כ-50 דולר לאדם\לילה, כולל ארוחת בוקר.

אם כל הרצון להשתדג וללון במארקור או נובוטל, אאלץ לדחות זאת להזדמנות אחרת (במיוחד לאור מחירי הטיסות).

לסיום- מה לעשות? מה לראות?

אנחנו לא שוחרי אומנויות או חובבי אופרה, אך נשמח להמלצות לאטרקציות שונות בוינה- רשמתי לעצמי את הפראטר, שהוזכר בפורום בכמה הזדמנויות וגם את השונברון, על גניו ופסליו, ארמון הופבורג וארמון בלבדר.

הבנתי שגם רובע המוזיאונים מומלץ לביקור, אפילו אם לא מתכוונים לבקר באף מוזיאון. סיבוב ב- Naschmarkt חובה אף הוא.

מה עוד..? האם יש בעיר פארקים מומלצים לביקור?

המון תודה מראש!

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...