Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. לפני מס ימים קיבלתי מכה מאבן בנסיעה על כורכר ומאז אז יש רישרושים בזמן נסיעה לסירוגין (גם בעלייה על באמפרים לסירוגין), במהירות גבוהה הרעש נעלם. הרעש הוא אך ורק בנסיעה קדימה ואף פעם לא שמעתי את הרעש בנסיעה לאחור. הרעש מופיע הרבה בנסי מופיע הרבה בפניות ימינה.

אני גר בנתניה וכבר בדקו לי את הרכב על ליפט במוסך מקסיקו ולא מצאו כלום (גם בנסיעת מבחן לא הצלחתי לשחזר את הרעשים למוסכניק).

הרכב הוא פיאט גרנדה פונטו 2008 עם 85 אלף קילומטר.

אני רוצה להיפטר מהרעש - מישהו מכיר מוסך מכונאות כללי שיוכל לאבחן לי את הבעיה ולעזור לי מבלי להחליף חצי רכב סתם? אני גר בנתניה אם יש מוסך אמין וזול בנתניה אז אני מעדיף אבל אם צריך ליסוע למרכז בשביל מוסך כזה אז גם אין לי בעיה. מישהו יכול לעזור לי?

לבעיות כאלה אין צורך ללכת למוסך מורשה נכון (כי לפי מה שהבנתי זו בעיה סטנדרטית שכל בעלי הרכבים נתקלים בה מדי פעם ולכן כל המוסכים יודעים לטפל בה?)?

תודה נימרוד

• תוכן חדש...