Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו ספורט ב40 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות אוטו עד 40 אלף לא אטמוספרי חשבתי על איביזה טורבו או GT/WRX או GOLF GTI

איזה עוד אפשרויות יש לי בסכום הזה ? ועל איזה רכב אתם ממליצים מבין האפשרויות

תודה רבה

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הדרישות?ב40 אפשר לקנות איביזה במצב טוב,היו כמה שפורסמו פה בפורום.

לקחת בחשבון אחזקה יקרה של הGT?מה גם שלמצוא אחת לא שבורה זה לא קל,ואני לא יודע אם 40 יספיקו.

לגבי הGTI אין לי מושג.

פורסם
מה הדרישות?ב40 אפשר לקנות איביזה במצב טוב,היו כמה שפורסמו פה בפורום.

לקחת בחשבון אחזקה יקרה של הGT?מה גם שלמצוא אחת לא שבורה זה לא קל,ואני לא יודע אם 40 יספיקו.

לגבי הGTI אין לי מושג.

תודה על התגובה.

הדרישות שלי הם אוטו חזק אני רוצה להרגיש כוח ראיתי בסכום הזה יותר אופציות לכיוון האיביזה אפילו כמה משופרות שמגיעות ל 270 כוחות סוס בקשר לGT ראיתי כמה שלא עברו הרבה ידיים בסכום הזה דווקא יש אופציות היה לי בעבר MI-16 שהשבתתי אותה ומאז אני נוהג על קורולה אוטומטית משהו כמו שנתיים אני רוצה לחזור לידני לאוטו טורבו להרגיש תכוח של האוטו

בקשר ל GT המודלים הם - 1999-2000

האיביזות יש 2001 אפילו בסכום הזה להביא

בקשר לכוח מה יתן לי יותר איביזה משופרת או GT סטאנדרט ?

פורסם

כעיקרון,ראיתי שעם חובזה טורבו אפשר להגיע להספקים גבוהים מאוד,קח בחשבון שוב שאם מעניין אותך קו ישר זה גם יהיה יותר זול מהGT

פורסם
כעיקרון,ראיתי שעם חובזה טורבו אפשר להגיע להספקים גבוהים מאוד,קח בחשבון שוב שאם מעניין אותך קו ישר זה גם יהיה יותר זול מהGT

כמה GT מגיע סטנדרט ?

פורסם
אם אני זוכר נכון 218 או 220.

סיבובים מעניין או שאתה מחפש רק קו ישר?

סיבובים אני גם אוהב כמו קו ישר אבל לא סיבובים חדים וקיצוניים מידי שדורשים יציבות של S2000 ואני גם מחפש אוטו שיצא מהם מהר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לך פה קליאו ספורט שנראית טוב בלוח המכירה. עוד יישאר לך הרבה עודף.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

נראה לי סיאט תישב עלי הכי טוב במחיר הזה אני יכול להביא אחת משופרת 250-270 כוח

היא לא יציבה בגרוש אה ?

• תוכן חדש...