Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום!

ברשותי יונדאי אלנטרה אוט' 2004

בנסיעה בין עירונית על כביש ישר ללא עליה ובמהירות קבועה (כ-100 קמש), ישנן מאין קפיצות קטנות בטורים למטה למעלה בכמה שנתות בודדות.

שומעים את המנוע מתאמץ ונרגע כשזה קורה, כך שזה לא בעיה במחוג של הטורים.

התופעה קורה גם לעתים רחוקות בעמידה במקום.

תראו בבקשה את הסרטון ביוטיוב כשזה קורה:

http://youtu.be/UV9AZkd_OL0

בבקשה תגובות. מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

עבר טיפול תקופתי לפני כחודש, מאז החלה הבעיה באמת.

במוסך מורשה עשו בדיקה ממוחשבת, אך לא מצאו את מקור הבעיה. אמרו רק שיש איזה בעיה בגיר, אך לא פירטו. כנראה שלא קישרו את הבעיה לגיר.

זו יכולה להיות בעיה של גיר? זה נראה כאילו הגיר מחליק? או שזה סתם קפיצות של הסל"ד?

פורסם

אם אתה שומע שהמנוע מיתאמץ ונירגע בהתאם לעליות וירידות של המחוג סל"ד זה בהחלט יכול להיות קשור לגיר. צריך לשמוע חוות דעת של מכון גירים מקצועי. במיצערת גם נגעו בטיפול? ניקו או משהו בסיגנון? ולפני הטיפול לא הייתה שום בעיה שכזו?

פורסם
נראה שהוא מחליק ....

לא נראה לי שהוא מחליק, כי אם לוחצים על הכפתור שמוריד הילוך, אז הוא מוריד יפה ומחזיר ואין עם זה בעיות.

פורסם
אם אתה שומע שהמנוע מיתאמץ ונירגע בהתאם לעליות וירידות של המחוג סל"ד זה בהחלט יכול להיות קשור לגיר. צריך לשמוע חוות דעת של מכון גירים מקצועי. במיצערת גם נגעו בטיפול? ניקו או משהו בסיגנון? ולפני הטיפול לא הייתה שום בעיה שכזו?

אני לא יודע אם נגעו לי במצערת. זה טיפול תקופתי הבסיסי, אז לא נראה לי שנגעו.

בכל אופן, האם אני יכול לנקות לבד את המצערת? איזה כלים אני צריך?

האם תוסף לשמן גיר יכול לעזור אולי?

פורסם

לדעתי אין פה בעיה של מצערת, כיוון שהוא לא בסרק (או שיתקנו אותי אם עד היום לא הבנתי את תפקיד המצערת)

יכול להיות בעיה בגיר כמו שאמרו, או בהזרקה. מתי פעם אחרונה החלפת פילטר דלק?

Hyundai I20 Inspire 2010

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום ברשותי אל נטרה 2006 עם אותה התופעה (לפי הסרטון)

שהחלה אתמול.מה פתר לבסוף את הבעיה ?

התופעה קרתה לאחר תדלוק בתחנה שאינה מוכרת האם יש קשר או מקרי ?

פורסם

לא מצערת\TPS ולא החלקות בגיר ולא מכני.

התקלה שלך נמצאת במפסק O\D שלך שהוא מקצר ומרים לך באזור 500 סל"ד, מקצר ולא מדליק מנורה, אתה יכול לרכוש את המפסק במוסכי יונדאי, אגב במורשה אמורים להכיר את התופעה.

• תוכן חדש...