Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היות והצטרף למשפחה עולל חדש ,בת זוגי החליטה שצריך להצמיד לו מכשיר מעקב [או בקיצור אינטרקום לתינוק]

חיפשתי בזאפ ונפלתי מהכיסא ,המחיר נע סביב ה400~500 ש"ח לחתיכת אינטרקום:

http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=%u05D0ינטרקום%20תינוק

ואז עלתה במוחי המחשבה לפזול לאיביי ,

ושם הפלא ופלא באותו המחיר אפשר למצוא אפילו מצלמת אינפרא +קול שמנתרת ומשגיחה על העולל:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=baby%20intercom&LH_PrefLoc=2&_sop=15

השאלה האם ישנם מכשירים טובים שעולים פחות מ 100$ [אני יכול לוותר על המצלמה]

והאם יש איזשהו יתרון לקנות בארץ [לדוגמא אחריות ?]

תודה למגיבים.

אבא ללא שינה :-)

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

קיבלתי מארה"ב מוניטור שמע אנלוגי פשוט של Safety 1st (מדגם Secure Lights 49 MHz Audio Monitor)

לא שווה כלום, מכיוון שהוא בעל שידור אלחוטי אנלוגי ולא דיגיטלי והוא משדר בתדר שמאוד קרוב לתדר החשמל בארץ הוא סובל מהפרעות ורעשי רקע קשים שהופכים אותו לחסר תועלת

קנה מוניטור דיגיטלי בלבד

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם
מה עם הקרינה??!

קרינה יש בכל מקום לצערי [תסתובב בבית עם הלפטופ ותגלה שכל נקודה בבית מופצצת ברשתות אפילו של השכנים.]

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

מנסיון, חבל לך על זמן החיפושים בארץ. מחירים שערוריתיים. בהמשך להמלצה

של קודמי, האינטרקומים האנלוגיים מרעישים מאוד, וסובלים מהפרעות רבות בארץ.

אני כותב בארץ, כי בזמנו נסענו לחו"ל עם הילדה, ולקחנו איתנו את האינטרקום,

כי ישנו אצל חברים. אשתי מחברת את האינטרקום, ואומרת לי, נראה לי שהוא לא עובד...

מסתבר שהוא היה כ"כ שקט שם, וללא כל הפרעה, שזה היה מדהים.

חבר מהעבודה הזמין מוניטור דיגיטלי מחו"ל, משהו סיני פשוט, שעשה את העבודה

מצויין. זה גם מאוד נוח שיש מסך, כי 95% מהפעמים אתה קם סתם כי אתה דואג,

ולא באמת כי קרה משהו.

פורסם
קיבלתי מארה"ב מוניטור שמע אנלוגי פשוט של Safety 1st (מדגם Secure Lights 49 MHz Audio Monitor)

לא שווה כלום, מכיוון שהוא בעל שידור אלחוטי אנלוגי ולא דיגיטלי והוא משדר בתדר שמאוד קרוב לתדר החשמל בארץ הוא סובל מהפרעות ורעשי רקע קשים שהופכים אותו לחסר תועלת

קנה מוניטור דיגיטלי בלבד

תדר רשת החשמל בארץ הוא 50 הרץ, ואגב תדר החשמל בארה"ב הוא 60 הרץ ו"קצת" יותר קרוב לתדר השידור שציינת.

מנסיון, חבל לך על זמן החיפושים בארץ. מחירים שערוריתיים. בהמשך להמלצה

של קודמי, האינטרקומים האנלוגיים מרעישים מאוד, וסובלים מהפרעות רבות בארץ.

יש לנו אינטרקום של החברה שמייצרת את הבייביסנס (נדמה לי הייסנס). למשדר יש שתי דרגות רגישות וכל עוד הוא לא משדר, במקלט יש שקט מוחלט (אבל יש לציין שתחילת שידור מלווה ב"קליק" מפחיד).

:turn-l:
  • תוכן חדש...