Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרכב - פורד פיאסטה שנת 2000, מנוע 1300 ידני.

לאחר גמגום של המנוע שחוזר כל כמה חודשים, החלפתי סליל הצתה והבעיה נפתרה, לפחות לעכשיו.

הבעיה היא שיש לי נזילת מים קטנה מאחורי המנוע (בין המנוע לקיר האש), זה יכול להיות כוס בשבוע וזה יכול להיות כם חצי ליטר בשבוע, וזה איזור של חוטי חשמל וגם סליל ההצתה יושב שם

ואני מפחד שהנזילה תגרום לנזק נוסף,

ממה ששמעתי, זוהי תופעה מאוד מוכרת בפיאסטה, וכנראה שהנזילה היא מכיוון אטם סעפת היניקה.

רציתי לדעת איך אני יכול להחליף לבד את אטם סעפת היניקה, איך אני אמור לפרק את האיזור הזה? איפה הברגים שמחברים את כל העסק הזה כדי לעשות עבודה יסודית והחלפה טובה כדי לנסות לפתור את הנזילה.

תודה

שלומי

פורסם

היה שרשור בנושא לא מזמן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=432224&highlight=%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%94

כמה נקודות.כשתקנה את האטם תוכל להסתכל על החורים ולהבין כמה ברגים יש 4 או חמש.

אני הסתבכתי כי לא ידעתי שיש שני גוזונים (מעין בורג ארוך ללא ראש) שיש עליו שני אומים אחד שתופס את הסעפת לראש ובהמשך הבורג אחרי הסעםת מתחבר תומך לסעפת.ולכן הסעפת לא השתחררה ,ניסית בכח בקלות ולא עזר.אחרי שכל הברגים בחוץ היא יוצאת ללא מאמץ.

חוץ מזה פרק מה שמפריע לך בלי להתעצל .לעבוד מסודר.ועוד משהו אחרי שפרקתי את הסעפת בחוץ ניקיתי אותה טוב טוב זה הזדמנות.

:wink: אחרי שאתה מפרק את הספעת מולך הקויל בלי מאמץ.ב 5 שניות אתה מחליף אותו.

פורסם

את הכויל הצלחתי להחליף לבד.. נכנסתי מתחת לאוטו ואחרי עבודה קשה הצלחתי

עכשיו אני רוצה להחליף את אטם הסעפת,

יש לי שאלה לגבי הפירוק- כשאני אפרק אותה אז יינזלו לי מים מאיפהשהו? אני צריך לצפות למים שיישפכו לי שם? כי אני מפחד על הכוייל החדש שלא ירטב ויהרס

חוץ מזה.. אנסה לפרק ואעדכן פה ם תמונות

שלומי

• תוכן חדש...