Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גלשתי משעמום באינטרנט, קיצור יצא שדרך גוגל-תמונות מצאתי איזה אתר, שהעלו בו את הספרים של היינס, כמעט לכל דגם פיג'ו.

קחו:

http://petrila.net/movil3/

יש שם לשונית, HAYNES DATA BOOK ותבחרו איזה פיג'ו שרק בא לכם..

(חשבתי שדברים כאלו אפשר למצוא רק בפורומים ברוסית, מסתבר שלא.)

לא יודע אם זה חוקי או לא, זה אתר שהעלה את זה, היינס חברה גדולה, היו קופצים עליו ממזמן אם היה אכפת להם. (אין סיבה לא לשתף).

צריך עזרה במציאת קישור (לקנייה) לבורג ניקוז אוויר לפיג'ו 406 1.8 16v (שיושב על המנוע ליד הטרמוסטט). (הוא נשחק לי, מודה שהייתי לחוץ בזמן ועבדתי עם מפתחות מתאימים אך לא מקצועיים, היום קניתי סט חדש יותר מקצועי).

פורסם
מה שנשחק זה הראש או התבריג?

הראש, הייתי לחוץ מאוד בזמן, כמה עבודות, בגרויות, ורכב שצריך להעמיד אותו במצב נסיעה, היה לי כלים שמה שנקרא, זורקים באוטו אם אתה נתקע בדרך.

אז אתמול קניתי כלים חדשים ומקצועיים הרבה יותר.

לגבי התבריג, כמעט כל בורג שאפשר אני נותן לו כמה סיבובים ידנית ואז נועל עם מפתח.

איביי קשה למצוא בורג חדש.

יש מצב אני יצליח למצוא בפירוקיות בזול?

פורסם
הליק הוא לספר נהג ולא ספר טיפולים (לפחות ל-106 שפתחתי).

בקשר לבורג, המק"ט הוא 130629 והשייבה 133978.

צירפתי את הסכימה שיש לי לסקסו.

מצאתי פה:

moz-screenshot-2.pnghttp://www.serie04.com/en/cooling/21231-vis-de-purge.html

כן עכשיו ראיתי שלא לכולם יש ספר מכונאות.

ל406 ול306 יש.

איזה בנאדם צדיק מהפורום הביא לי את המשתמש שלו לאתר פיג'ו.

איך אני מגיע לקבצי הPDF הללו (עם כל הסכמות), הכל שם או באנגלית בריטנית או בצרפתית.

• תוכן חדש...