Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר כשהגעתי לרכב גיליתי שמישהו נכנס לי בפגוש ופשוט שבר לי אותו.

מיותר לציין שלא השאירו מספר טלפון.

מדובר בפגוש פיברגלס בייבוא מאנגליה - רפליקה של האסקורט Cosworth

הנזק הוא שבר בחלק האמצעי.

האם זה ניתן לתיקון ?

מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על מישהו שיכול לעזור לי בתיקון הפגוש ?

פשוט כאב לב לראות את הפגוש במצב הזה אחרי כל ההשקעה.... פשוט זבלים...

פורסם

מצטער מאוד לשמוע את זה. כל מה שאני יכול לומר לך הוא "אמר חברו, לא נורא חבר, ישנן צרות גדולות יותר".

יש כאלה שיצאו בנזקים הרבה יותר גדולים. תתעודד שזה לא יותר גרוע. מאחל להם את הכסף לתרופות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תודה על העזרה - המלצות נוספות יתקבלו בברכה.

אני מהצפון (עפולה) - אך אין לי בעיה להגיע עם הרכב למרכז במידה ויש מישהו מומלץ.

אעלה תמונות היום בערב.

פורסם

לי יש ניסיון טוב עם "מבחר יוסף הטמבון"

הוא יודע להלחים פלסטיק, ואם אין נזק לקורת המתכת תצא בזול

טלפון:

04-8402269

כתובת:

יוסף לוי 25 מפרץ חיפה, חיפה

פורסם

פגושי פיברגלס קלים יותר לתיקון מפגושי פלסטיק.

אין צורך להגיע למרכז בשביל זה (אבל אם אתה כבר בא, יש מישהו שעושה בניות פיברגלס בסגולה, קוראים לו "מאסטר פגושים" או משהו, שמעתי עליו דברים טובים. לא מכיר אישית, תריץ עליו גוגל ותחליט).

תראה את החברה בפורום אספנות פה, שמשפצים רומים וסוסיתות, הם מגיעים לבד לתוצאות מעולות. סה"כ פיברגלס זה חומר נוח לעבודה ולתיקון.

כשהייתי סטודנט עשינו הרבה בניות של מודלים מפיברגלס+ פוליאסטר. זו מלאכה שמשתלטים עליה אחרי המודל השלישי.

כולה תבנית (שדרה או מולד) יריעות טבולות בדבק, כשזה מתייבש פוליאסטר, ליטוש קטן ויש לך חלק.

בתיקון זה עוד יותר פשוט, כי יש לך כבר את הצורה. רק לעשות טלאי קטן מכמה יריעות מקדימה ומשהו מאסיבי מאחורה ולא ידעו שקרה משהו.

ותעלה תמונות של האוטו, שנשטוף קצת את העיניים :)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ירון, יש מספר מוסכי פחחות בעפולה שניתן לפנות עליהם. במוסך מאזדה עובד פחח אומן מוחמד, דבר איתו שאל אם הוא מבצע תיקונים כאלה. במוסך רם בוודאות מתקנים פגושים (אני לא יודע אם מתקנים פיברגלס), גש עליהם ושאל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• ספונסר פורום
פורסם

ממליץ לך בחום לפנות אל מוסך הלב בחדרה.

פנה אל יואל ותגיד לו שהגעת מהפורום והוא ידאג לך לתיקון הטוב ביותר.

• תוכן חדש...