Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, ברשותי פקס בייתי רגיל.

מזה תקופה שאני מקבל בלילות פקסי-זבל (זאת מילה הכי קרובה לדואר-זבל שמצאתי) כדוגמאת "הצעות עיסקיות" למניהן.

איך בכלל המספר שלי מגיע למפרסמים שכאלה?

האם יש משהו שניתן לעשות על מנת לחייב את השולחים להפסיק את הדבר?

מיותר לציין שניסיתי לשלוח פקס חזרה, התעלמו ממני לחלוטין.

אשמח לעצות,

אלי.

פורסם

ניסית לפנות למזבל ע"י פניה טלפונית?

לפני שנים מועטות יצא "חוק הספאם" שאומר שבתנאים מסויימים, צרכן שקיבל דואר זבל יכול לתבוע 1000 ש"ח על כל הודעה שהוא קיבל.

תוכל לקרוא יותר אם תכתוב בגוגל "חוק דואר זבל".

הנה אתר עם אינפורמציה טובה:

http://isoc.org.il/spam/

פורסם

שמור את הפקסים, כל אחד שוה 1,000 ש"ח בבית המשפט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אנשים בארהב מתעשרים מזה

לא משלוח

מלקבל ולתבוע

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה לא בדיוק נכון שכל פקס שווה 1000 ש"ח. אתה צריך להוכיח בבית המשפט שביקשת להפסיק לקבל דואר זבל, אם תוכיח שביקשת ושהספאמר קיבל והמשיך לשלוח, אז אולי כל פקס שווה 1000 ש"ח. דבר נוסף, אתה לא יכול להגיד בבית המשפט שביקשת להתנתק ומאז להתחיל לאגור פקסים כדי לקבל מיליון ש"ח.

בקיצור, עדיף לקרוא בדיוק את דברי החוק.

פורסם

בפקסימיליות מתקדמות יש אפשרות להדגדיר חסימת קליטה של פקסים ללא כותרת/מיעדים מסויימים/ממספר חסוי/לאפשר קליטה רק ממספרים רשומים בספר טלפונים וכו'.

אפשר גם פשוט לכבות את הפקסימיליה בלילה.

פורסם

שלח בחזרה למפקסס 1000 דפים שחורים מלאים מאיזה תוכנת מחשב.

שיתחיל להפסיד על טונרים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא צריך אלף דפים. זה לא אקולוגי.

אתה משדך שלושה דפים ברצף, וכשהראשון מתחיל לצאת, אתה משדך אותו לקצה של השלישי.

זה ירוץ במעגלים עד שימאס לך.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

וגם לא שחורים. כדי שלא תהיה פגיעה סביבתית מהדפים שיעופו מהפקס של ההוא מהזבל והוא יוכל אחרי שירגע מהקריזה שלו למחזר את ערימות הדפים שיעופו לו מהפקס.

אז נכון שהוא לא ייפגע מאיבוד דפים, אבל זה יחרפן אותו.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

לא יעבוד.

אתם מניחים שמי ששולח את דואר הזבל שולח את זה מפקסימיליה רגילה. בפועל מדובר על מחשב שכנראה לא ידפיס את הפקסים שיקבל חזרה. בית משפט נשמע יותר אטרקטיבי :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מנתקים את הפקס בלילה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הרבה הצעות עלו כאן (רובן מעלות חיוך), אבל אני בספק עד כמה הן רלוונטיות.

ההורים שלי סבלו מהתופעה במשך שנים. מטריד, קשה ולא קל למיגור.

זה לא שמישהו בצד השני יושב ועושה משמרת פקסים ותעניש אותו על ידי משלוח פקסים חזרה - זה ממוחשב, וזה לא שתלך עם 100 דפים לבית משפט ותתחיל לקבל מזומנים. תשכח מזה.

אני מציע לך להתחיל לבדוק מה המקור ולעשות טלפונים חזרה (לא ע"י פקס), לבדוק איך נכנסת לרשימת התפוצה ולבקש להימחק.

ברוב המקרים השולח בכלל לא יודע שהוא שולח לך והוא פועל לפי רשימה שלכאורה אתה ביקשת להיכנס אליה.

סיוט.

פורסם

ברשותכם אתעלק על בשרשור.

יש לי בעיה דומה רק עם טלפונים מסלקום (בעיקר), הוט ופלאפון (זה דווקא חדש), באופן מעניין (?) כל השיחות מתבצעות ברוסית.

עם הוט וסלקום דיברתי טלפונית והוט בערך הפסיקו להתקשר, אבל סלקום ממשיכים להתקשר פעם בחודש חודשיים, גם לאחר שפניתי בכתב דרך האתר שלהם (ואיימתי בתביעה).

עם פלאפון עוד לא יצא לי לדבר כי זה עניין חדש.

איך לפעול ביתר תקיפות ואפקטיביות? זה כבר דיי מעצבן כל העסק.

• תוכן חדש...