Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. התקלה: יום חמישי אני באמצע העבודה האשה מתקשרת וטוענת ש"המזגן עושה רעש ויוצא מלא עשן מאזור המדחס" (איך חינכתי אותה יפה, לא להכנס להיסטריה, ולנסות לאבחן מה קרה?:-P ) הנחיתי אותה לנסוע בלי מזגן עד יום שישי, שיהיה לי זמן לבדוק.

ב. אבחנה: היום יום שישי הנעתי, המצמד מנותק. מדליק מזגן הוא מתחבר אבל רק יוצר חיכוך ומשתפשף עם הפלטה של המדחס. (וזה עושה רעש ופולט חום, ברמה שבשניות מתחיל עשן,המדחס לא מסתובב.

* זה המקום לטיפ חם (תרתי משמע) :lol: לחברי הפורום: במקרה כזה לא כדאי להתחיל לפרק את המצמד מיד אחרי שהוא החליק ככה. זה נורא,נורא,נורא חם. יש לי שתי אצבעות עם שלפוחיות :cry:

ג. שאלות:

1. הכי חשוב-שחררתי פולי, הורדתי רצועה, פתחתי את הבורג באמצע (על ציר המדחס). המצמד המנוול לא יוצא. איך אני חולץ אותו? (אין לי אפציר, אבל אם זו הבעיה, אני אגריל אחד. השאלה איפה לשים את הרגלים שלו?, כלומר, מה אנחנו מחכים שיצא- כל המכלול עם הגלגלת או רק הדסקית מקדימה?)

2. קצת חשוד לי שהצלחתי לפתוח את הבורג המרכזי כ"כ בקלות. המדחס לא אמור להסתובב (אפילו קצת) בכח הידית של הראצ'ט? או שאני סתם נלחץ ואם אני אחליף מצמד הכל יבוא על מקומו בשלום?

אני שואל כי אולי אני סתם נלחם על המצמד- מה הסיכוי שבכלל המדחס תפוס?

לא בא להוריד סתם מדחס- חבל לי על וואקום+גז אם לא חייבים.

3. יש מישהו שמשפץ מצמדים כאלה? או לחליפין, (חוץ מעופר קצב , שמצאתי לבד בגוגל), מי מוכר כאלה חדשים/משופצים?

תודה מראש.

אני הולך לשים עוד קצת אלוורה

:?

נתקו

עריכה: שיט, לא יודע איך זה יצא לי בכללי- מנהלים- אפשר להעביר בבקשה לטכני?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

באסה.

יש מצב שאתה מעביר את זה לטכני?

פורסם

+1 ל Buki

גם לדעתי המדחס נתפס ובגלל שהקלאץ' בלוי הוא מצליח איכשהו להחליק ולייצר חום אדיר ורעשים. מזלך שזה מצבו כי אחרת זה היה מקפיץ לך (או קורע) את הרצועת אביזרים (ולעיתים זה כשלעצמו גורם לעוד נזק).

איציק

(העברתי לטכני)

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה לשניכם.

אני מבין שכנראה צריך לחפש מדחס שלם.

חשבתי שאפשר יהיה לסיים את זה בפחות משווי הרכב.

אגב- מה גורם למדחס להתפס? הגברת טוענת שהמזגן קרר מצויין עד השניה שהיא עמדה ברמזור וראתה את העשן המבצבץ...

• תוכן חדש...