Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו שלא ברור לי: חברת הייטק שמייצרת למשל רגלי ארנבים לשימוש במדיחי כלים תעשייתיים.

לקוח פוטנציאלי מ"הרחוב", אין. אז למה להדביק את שם החברה על הרכב? מה הטעם בזה?

חברות כמו "נזק" למשל, הרעיון ברור- הפגנת נוכחות, פירסום, והכל ללקוחות מהרחוב וגם מהמשרדים.

אודה לכל הארה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חברות הייטק מתחרות בארץ בעיקר בשוק העבודה. "פרסום" עשוי להיות מופנה לעובדים פוטנציאלים ולא דוקא ללקוחות פוטנציאלים.

:turn-l:
פורסם

אוקיי, תודה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הסיבה העיקרית היא למה לא. אבל יש עוד הרבה סיבות, ביניהם:

1. כל חברה עובדת עם גורמים חיצוניים, בין אם זה לקוחות פרטיים או לקוחות עסקיים/ארגוניים. זה הרבה יותר מכובד להגיע עם רכב שמסמן בגאווה את שם החברה שלך.

2. תחושת שייכות וגאווה לעובד שנוהג ברכב.

3. כל פרסום הוא חשוב. לדוגמא - בתור אחד שמתעסק קצת עם מכרזים שפונים לחברות שכמעט אף אחד בציבור הרחב לא מכיר ולא מתעסקות בכלל עם צרכנים פרטיים, הרבה מהפניות לחברות האלו נעשות על בסיס ידע והיכרות אישית. לא מזמן חברה זכתה במכרז שהיא הגיעה אליו רק משום שהשם שלה הופיע באיזה אתר בנייה שמישהו ראה במקרה.

פורסם

מדבקות לוגו לרכב הם אחד הטרנדים החמים ביותר בתחום הפרסום העכשווי, יותר ויותר בעלי עסקים מבינים היטב שיש לנצל ולמנף את כל משאבי החברה לטובת פרסום ושיווק, ולכן יש להשתמש ברכבים העומדים לרשות העסק בתור מקדמי מכירות. דבר זה נעשה על ידי שימוש במדבקות לרכב אשר מעבירות מסר פרסומי בזמן הנסיעה בכביש וכן בזמן שהרכב חונה. שימוש במדבקות לרכב בתור אמצעי פרסום מהווה השקעה נבונה כיוון שמדובר בהשקעה חד פעמית ולא יקרה יחסית, שלאחר מכן פועלת כפרסומת תמידית וקבועה ללא הוצאות נוספות. מדבקות לרכב נעשות היום מחומרים עמידים במיוחד מה שמבטיח שהשימוש בהם יהיה ארוך טווח ומשתלם.

המדבקות האלה הן למעשה "שדרוג" של פרסום ומיתוג על רכבים שתמיד היה ניתן לראות בכבישים. אני בטוח שלא מעט פעמים כל אחד מאיתנו נסע {או עמד ברמזור} אחרי רכב שעל החלון האחורי שלו היה פרסום באמצעות מדבקות אותיות כגון: "פוטו זמירה - הפוטו מס.1 לצילום אירועים", "מנשה האינסטלטור - המומחה שלך לכל בעיות האינסטלציה, תמיד עם חצי תחת בחוץ", "דני אירועים - הדיג'יי שלך לכל אירוע", "קייטרינג עובד, ברווזים צלויים זה אנחנו :)"

פורסם

פרסום על רכב

לפני שנים קראתי ספר ניהול של אמריקאי שכתב את ספרו לא ממרומי הקתדרה אלא מנסיון כבעל חברה לייצור מעטפות.

אצלו כל כלי הרכב נשאו לוגו של החברה ושמה אבל היוצא דופן אצלו שהפרסום היה גם על גג כלי הרכב . כן בשביל כל עכברי המשרדים בגורדי השחקים .

והפרסום היוצא דופן הזה עבד , וכולם הכירו את X שמפרסם את רכביו גם על הגג.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גם yuv צודק, בעבר כשחיפשתי עבודה קיבלתי שתי הצעות מחברות לא הכי מוכרות,

אחת לא שמעתי עליה בכלל והשניה יצא לי לראות כמה רכבים עם הלוגו שלהם.

את הראשונה פסלתי על הסף, לא רציתי להכנס לעבודה בחברה ללא שם, שאני לא מכיר ולא אוכל להיות בטוח מה יוליד יום.

בחברה השניה דווקא כן עברתי ראיון...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
...היוצא דופן אצלו שהפרסום היה גם על גג כלי הרכב . כן בשביל כל עכברי המשרדים בגורדי השחקים .

והפרסום היוצא דופן הזה עבד , וכולם הכירו את X שמפרסם את רכביו גם על הגג.

זה הולך ותופס תאוצה גם היום. רק שעכשיו בעידן ההייטק הטרנד הוא הוספת קוד QR גם על גג מבנה החברה.

קוד QR ייחשף בפני דיירים/שוכנים בבניינים גבוהים יותר בסביבה וגם לאלה שמשתמשים ב Google Maps

• תוכן חדש...