Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני די חדש בעסקי הרכבי אספנות/ מיושנים לפני כחצי שנה החלטתי לרכוש טנדר שברולט / גי אמ סי

לאחר שראיתי כמה רכבים בשללי רחבי הארץ שלנו החלטתי דווקא לרכוש שברולט סיירה מבציר 1989

מנוע 5,700 סמ"ק V8 4X4 , כמובן שהייתי צריך לשכנע את בעל הרכב שימכור מכיוון שהרכב לא היה למכירה .

בחודש ינואר האחרון רכשתי אותו ומאז שכב לו ליד הבית הוסיף אבק וקצת חלודה :-) .

ביום חמישי לאחר חיפוש של כמה פחחים שעושים עבודה תודה ויסודית באיזור הצפון הרכב נכנס לתחילת השיפוץ

המטרה להגיע לרכב כמעט במצב תצוגה פירווק הארגז , פירוק שמשות , פירוק כל הגומיות למיניהם , שיפשוף חלודה מהשילדה , צביעת השלידה מחדש כולל התזת זפת בתחתית הרכב לשימור . אני ישתדל לעדכן מידי סופ"ש להנאתכם :

ככה הוא נראה ביום רביעי.

שבי3.JPG

שבי 2.JPG

וככה הוא נראה מאתמול :

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהחלט רכב יפה. תצליח.

[ בטח יאכלו אותי חי. בתיאבון.]

האמת ,אין הבדל גדול בצורה, בינו לבין טנדרים

משנים קודמות.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

תודה חברים את האמת הגירגור של המנוע V8ממש מטורף.

מישהו יודע אם אפשרי מבחינת משרד הרישוי לצבוע רכב בשני צבעים ? לדוגמא אדום שחור וכו'

פורסם

תתחדש, אחלה טנדר.

היה לי כזה תכופה ארוכה שנת 92 ,חברת חשמל לשעבר.

ממש חיה רעה, נוח בכביש, טוב בשטח וכושר העמסה מעולה, הייתי מעמיס עליו טון וחצי ולא מרגיש שאני עמוס.

לדעתי בשטח האורך שלו דווקא מהווה יתרון בגלל הגמישות של השלדה, פשוט לוחצים גז והוא נושך הכל.

למעט הדיפרנציאל הקדמי אין חלק מכני שלא החלפתי בו בעצמי כך שאם תצטרך עזרה אני פה.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

בהצלחה רכב מדהים !!

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם
אולי תשים לו ארגז טקסס? אפשר?

ארגז טקסס למיטב ידעתי לא קיים בארץ לדגם הנ"ל ראיתי רכב או שניים לא יותר .

וארגז טקסס של ה C10 שונה לגמרי בתושבות בצורה במרחק הגלגלים מהקבינה עשיתי על זה מחקר "קטן" .

החלום שלי לרכב הנ"ל הוא ארגז טקסס, החלום שלי הוא ארגז טקסס לרכב שלי :-D

פורסם

נראה מדהים!

מחכים לראות את התוצאה הסופית,

נשמח אם תשתף בעמוד פייסבוק שלנו או תשלח לי תמונות שנוכל לשתף את החברים שלנו שם,

גיא משברולט.

• תוכן חדש...