Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מקפיד למלא אוויר פעם ב3 שבועות בערך. הלחץ המומלץ של היצרן הוא 30 קדמי ואחורי. תמיד שאני ממלא זה ממש בקטנה כלומר הלחץ יורד רק עד 27-8. היום מילאתי שוב, ב2 הגלגלים האחוריים ובגלגל הקדמי שמאלי הלחץ היה 28 כלומר סביר, אבל בימני הקדמי

היה 14!

ממה יכול לברוח אוויר, הרי אם היה פנצ'ר הוא היה מתרוקן לגמרי לא?

מיכאל

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

יכול להיות שממש לפני כמה שעות בודדות תפסת בורג עם הצמיג הזה, והאוויר יוצא לאט.

יכול להיות שהג'נט קיבל מכה והתעקם קצת.

במידה והאויר ימשיך לצאת יחסית מהר מהצמיג הזה, אני ממליץ לך להחליף את הצמיג ולקחת אותו לבדיקה לפנצ'ריה.

בעצם, כבר עכשיו הייתי מחליף אותו, בכל מיקרה וליתר בטחון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היה לי מצב דומה השבוע ברכב של אשתי - שלא זוכה לבדיקת לחץ אויר שבועית. באחד הגלגלים היה לחץ 9PSI. בפנצ'ריה אבחנו שני מסמרים.

מומלץ כי תגש לפנצ'ריה בהקדם - כשהתיקון הוא 40 ש"ח ולא זוג צמיגים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמו בכל דבר בצבא : 3 חלקים :

1. חור בצמיג ( פנצ'ר ) כנראה איטי ( בורג למשל )

2. ג'אנט מעוקם ( זכור שהצד שאתה רואה הוא רק חצי יש גם צד פנימי )

3. ונטיל דולף ( גם זה קורה , שים טיפת רוק על הונטיל כך שיווצר משטח וחכה לראות אם יש בועות )

מקוווה שעזר

עפר.

נ.ב.

כרגיל לא מבין כלום בכלום

פורסם

שלום ותודה על כל התגובות. מבדיקה חזותית מצאתי אכן שיש בורג תקוע בגלגל. האם הדבר מצריך החלפה של הצמיג או שיש דרך לתקן? ואם תיקון הוא לא הכי מומלץ אז אחליף את הצמיג. האם באוטו דיפו של אייס מתקנים צמיגים? מיכאל.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

לך לצמיגאי ( פנצ'רמאכר ) הוא כבר יגיד לך רוב הסיכויים שאפשר לתקן , אחד התקרים הקלים יותר ובלבד שלא נסעת עליו ריק לגמרי וחירבת עליו את חייו :)

לגביי אוטודיפו - לא התעלמתי פשוט לא יודע :)

עפר.

נ.ב.

כן כן לא מבין כלום בכלום

פורסם
אני מקפיד למלא אוויר פעם ב3 שבועות בערך. הלחץ המומלץ של היצרן הוא 30 קדמי ואחורי. תמיד שאני ממלא זה ממש בקטנה כלומר הלחץ יורד רק עד 27-8. בגלגל הקדמי שמאלי הלחץ היה 28 כלומר סביר, אבל בימני הקדמי

היה 14! ממה יכול לברוח אוויר, הרי אם היה פנצ'ר הוא היה מתרוקן לגמרי לא? מבדיקה חזותית מצאתי אכן שיש בורג תקוע בגלגל.

זה לא טוב. לחץ אוויר צריך לבדוק פעם בשבוע, מקסימום פעם בשבועיים. רק ככה אפשר לעקוב מראש אחרי ירידת הלחץ ולדעת מבעוד מועד על כל תקר. בנוסף, יש לבדוק את כל ארבעת הצמיגים חזותית בבוקר לפני כל נסיעה, ועדיף בכל פעם שנכנסים לרכב. אגב, נסיעה בחוסר לחץ של כ-2 PSI היא משמעותית מבחינת מצב הצמיג לאורך זמן וגם בעלת השפעה מורגשת על התנהגות הרכב ברגע האמת.

ולגבי מצב הצמיג: אם הוא נסע זמן מה בחוסר לחץ שכזה, ייתכן והוא ניזוק ברמה מסוכנת. התייעץ בצמיגאי, אבל בדוק את הצמיג גם בעצמך: אם חלקו הפנימי סדוק ואף יש בו "אבקה שחורה" - עדיף להיפטר מהצמיג, ואם הצמיגים כבר מורכבים זמן מה על הרכב (10 אלף או שנה) אז תחליף גם את השני. אם הצמיגים ישנם בלאו הכי - נצל את ההזדמנות להחליף רביעיה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חן, קיבלתי תודה אקפיד להבא לבצע בדיקה שבועית. דניאל - אם אעלה תמונה זה יעזור לך? ולא ענו לי על השאלה לגבי אוטו דיפו.

בברכה, מיכאל

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

בשנה האחרונה היו לי שני פנצ'רים שהתגלו בעקבות ירידת לחץ מ-35PSI לסביבות 28PSI במשך שבוע. לא מספיק כדי לחסל את הצמיג ואפשר לנפח להמשיך לנסוע עד הצמיגיה הקרובה - אבל לא למשוך יותר מזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
חן, קיבלתי תודה אקפיד להבא לבצע בדיקה שבועית. דניאל - אם אעלה תמונה זה יעזור לך? ולא ענו לי על השאלה לגבי אוטו דיפו.

בברכה, מיכאל

אין צורך בתמונה - רוב הסיכויים כי הבורג תקוע בסולייה.

• תוכן חדש...