Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לדעת מהם החסרונות של עבודה דרך חברת כח אדם (חצי שנה ראשונה ) לבין עבודה ישירות דרך החברה?

יש לציין שיש לי חוזה מול החברה ישירות חוץ מתלוש המשכורת שאקבל דרך חברת הכח אדם יש חסרונות?

תודה רבה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשאני עבדתי בחברת כ"א השכר ההתחלתי היה מינימום והשכר ההתחלתי של עובדי החברה היה גבוה יותר (יכול להיות שבמקומות אחרים זה לא כך)

ברוב חברות כ"א מחזיקים אותך חצי שנה עד מקסימום 9 חודשים, כדי שלא תצבור קביעות. אם מקום העבודה רוצה אותך יותר מ9 חודשים, יש חברות כ"א שעושות "קומבינה" מלוכלכת- מפטרים אותך ומחזירים אותך כעובד "חדש" אחרי חודש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קביעות? יש עדיין דבר כזה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נדמה לי שזה בגלל שאחרי 9 חודשים שעבדת שם ברצף מקום העבודה חייב לקלוט אותך כעובד חברה ולא כעובד קבלן, או לפטר אותך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
שלום,

אשמח לדעת מהם החסרונות של עבודה דרך חברת כח אדם (חצי שנה ראשונה ) לבין עבודה ישירות דרך החברה?

יש לציין שיש לי חוזה מול החברה ישירות חוץ מתלוש המשכורת שאקבל דרך חברת הכח אדם יש חסרונות?

תודה רבה

כיום אין הבדלים מהותיים כי בוצעו רפורמות בתחום הזה, זה מאוד תלוי מה רשום בחוזה שלך לעומת מה שנהוג בחברה עצמה.

זה יכול להסתכם בכך שלא יפרישו לך קרן השתלמות,קרן פנסיה לדוגמה לתקופה המדוברת. יכול להיות שתעבוד על שכר בלבד ללא הטבות הנהוגות באותה חברה,כפי הנראה הפז"מ שלך באותה חברה יתחיל רק לאחר אותה חצי שנה בכך הם חסכו עלייך כמה גרושים.

כשאני עבדתי בחברת כ"א השכר ההתחלתי היה מינימום והשכר ההתחלתי של עובדי החברה היה גבוה יותר (יכול להיות שבמקומות אחרים זה לא כך)

ברוב חברות כ"א מחזיקים אותך חצי שנה עד מקסימום 9 חודשים, כדי שלא תצבור קביעות. אם מקום העבודה רוצה אותך יותר מ9 חודשים, יש חברות כ"א שעושות "קומבינה" מלוכלכת- מפטרים אותך ומחזירים אותך כעובד "חדש" אחרי חודש.

זה נקרא תקופת צינון כי לאחר 12 חודש העובד זכאי לפיצויים לכן יש 3 חודשי צינון ולאחר מכן מתחיל מ 0.

קביעות? יש עדיין דבר כזה?

אני עובד עם קביעות ,זה מושג די פרימיטיבי אבל אל תטעה לרגע -זו מלכודת פיסיכולוגית .

Gn'f'R

פורסם

קרן פנסיה וקרן השתלמות מצויין בחוזה אוכל מצויין בחוזה הוצאות נסיעה מצויין בחוזה

חוץ מקבלת התלוש בכח אדם מבחינתי אין הבדל?

תודה

פורסם

כמו שאמרו - בהרבה מקומות הותק שלך לא נספר אלא מאז שאתה עובד חברה , המשכורות עובדתית נמוכות יותר , נאמנות החברה אלייך נמוכה יותר , הרבה פעמים לא תקבל הטבות של עובדי חברה (אפילו ברמות של שי לחג) ועוד כל מני דברים קטנים ומבאסים.

תלוי כמובן בכמה שווה המשרה , אבל ברוב המצבים שאני עמדתי בהם - לא הייתי נכנס למשרה כזו - בלי התחייבות בכתב לפחות לקליטה אחרי X זמן.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...