Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

יש לי איביזה 2011 ויש עליה אחריות לעוד כשנה וקצת.

היא מגיעה עם חיישני הלחץ אוויר לצמיגים.

השאלה שלי היא אם אני ישדרג את הג'נטים, צ'מפיון מוטורס יבטלו לי אחריות על הרכב?

תודה :-)

פורסם

לא נראה לי שיש קשר לאחריות:

אני לא מבין בג'נטים אבל-

גם אם משתנה קצת קוטר גלגל הרי חיישני לחץ אוויר זה לא רכיב מותקן - זה בסך הכל קשור לESP ולמחשב רכב שמודדת קוטר סיבוב גלגל.

וע"י כפתור אתה "מלמד" מחשב שקוטר נוכחי הוא הקובע (אצלי בלאון)

תקנו אותי אם אני טועה

פורסם
לא נראה לי שיש קשר לאחריות:

אני לא מבין בג'נטים אבל-

גם אם משתנה קצת קוטר גלגל הרי חיישני לחץ אוויר זה לא רכיב מותקן - זה בסך הכל קשור לESP ולמחשב רכב שמודדת קוטר סיבוב גלגל.

וע"י כפתור אתה "מלמד" מחשב שקוטר נוכחי הוא הקובע (אצלי בלאון)

תקנו אותי אם אני טועה

אתה לא טועה , אין קשר בין חיישן האוויר בצמיגים לבין הצמיגים (כמה שזה נשמע מוזר...) וככל הידוע לי החלפת ג'אנטים לא פוגמת באחריות. (כל עוד בוצעה במקום מוסמך כמובן)

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם
אתה לא טועה , אין קשר בין חיישן האוויר בצמיגים לבין הצמיגים (כמה שזה נשמע מוזר...) וככל הידוע לי החלפת ג'אנטים לא פוגמת באחריות. (כל עוד בוצעה במקום מוסמך כמובן)

תודה רבה על העזרה והתגובות!

רק עוד שאלה קטנה, אני משדרג את הג'נטים מ16" ל-17", השאלה היא האם החיישן לא יתחרפן מזה? כי זה עלול עוד לסבך את המחשב של הרכב לא?

• תוכן חדש...