Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אתם מכירים מכוני בדיקה לקנייה ומכירה המתמחים ברכבי מרצדס באזור ת"א אשמח לשם.

 

תודה רבה

 

 

יוסי

פורסם
אצל ראובן במוסך איילון בת"א המוסך נמצא בנחלת יצחק.

 

התקשרתי

אמור שהם רק מוסך ולא מבצעים בדיקות קנייה

פורסם

מן הסתם שהם לא מבצעים בדיקה כמו במכון בדיקה,

אבל אם תבקש להביא אלהם רכב לפני קנייה על מנת לקבל חוות דעת על מצבו של הרכב ו"הצעת מחיר לתיקון התקלות" תקבל איבחון מקצועי וממוקד יותר מאשר מכון בדיקה רגיל.

הם מכירים את הדגמים ויודעים בדיוק איפה לחפש את התקלות והיכן נקודות התורפה של כל דגם.

Porsche 944 turbo

פורסם

ראשית, איזה רכב, איזו יד ומה מחירו?

 

-רכב חדש (3-4 שנים) ויקר מומלץ לבדוק מרצדס "כלמוביל" ולבקש (ליתר דיוק על בעל הרכב הנוכחי לבקש) את תיעוד הטיפולים. מוסכים נירתעים מהנפקת טופס בדיקה "רשמי" (עקב החבות החוקית, ד"א, זו הסיבה שמכוני בדיקה מוסיפים היסתיגות לסעיפם רבים בטופס הבדיקה שלהם) ולכן עליך לבקש "חוות דעת על מצבו של הרכב ותימחור תיקונים נדרשים". איני יודע מה העלות אך אני מניח כי היא כאלפייה פלוס.

-רכב ישן יותר שעבר מספר ידיים ושאינו יקר מומלץ לבדוק במוסך מורשה מרצדס רגיל בשיטה שצויינה קודם (אני פניתי למוסך ה"סמל" בראשל"צ וקיבלתי בדיקה מלאה ומקיפה) ואצל פחח לבדיקת תאונות. לי זה עלה 150 ש"ח למוסך וסכום דומה לפחח (לפני 4 שנים)

 

שים לב שבשתי הגישות הרכב אמור להיות מחובר לסורק מקצועי של מרצדס כדי לאתר תקלות אלקטרוניות ובקש את הדפסת הדו"ח.

×
×
  • תוכן חדש...