Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מת"א.

ראיתי שיש כמה מכונות citiz&milk ביד 2 במחירים של 850-1000 שקל. השאלה מה לבדוק במכונה משומשת ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

את הקפסולות מוכרים בחנויות של נספרסו, יש אחת בכיכר המדינה.

יש יצרן של קפסולות תחליפיות, ובמקום שרכשתי את המכונה הוא אמר שהוא יביא אותן,

אבל אחרי איזה חודש אשתי דיברה איתו והוא טען ששני לקוחות שלו ניסו את הקפסולות

וזה דפק איזה חלק במכונה, ושהוא לא מביא אותן יותר, וגם לא ממליץ עליהן.

תאכלס אין לו אינטרס, כי את התחליפי הוא מוכר אצלו, ואת המקוריות אתה קונה בנספרסו.

לגבי יד שניה, המוכרים דיי הזויים, כי למה לך לרכוש מכונה ב 900-1000 שקל אם אתה יכול

יחד עם המבצע לרכוש אותה ב 1080?

לדעתי ממש לא מצדיק את ההפרש, ובמכונה חדשה יש לך אחריות, והשירות שלהם באמת טוב.

לחבר התקלקל איזה חלק במכונה, בא אליו שליח תוך יום והחליף את החלק התקול.

פורסם

אושרי , איך עובד העניין עם ה 250 שקל ? אני מקבל מהם שובר לרכישת קפסולות ? והמכונה היא עם אחריות מקורית של נספרסו ?

פורסם

מתעלק על השירשור,

איך מכונת הקפה ש YELLO מציעים למכירה ב 399 ש"ח ? שווה משהו? יש קאץ' עם הקפסולות ?

פורסם

אתה קונה את המכונה, ניגש עם הקבלה שלה והשובר שנותנים לך בחנות לאחת מחנויות נספרסו,

ובמקום מזכים לך את החשבון ב 250 ש"ח, שאתה יכול לרכוש בהם קפסולות או אביזרים נלווים

כמו כוסות וכד'.

אתה יכול לנצל את כל השובר באותו רגע, או לחלופין כל פעם לחייב את "החשבון" שלך בנספרסו.

באותה הזדמנות אתה גם רושם את המכונה לאחריות, שכן, היא מקורית של נספרסו.

בחנות ששמתי לפני כן קישור שלה, שהיא גם חנות אמיתית, אתה יכול לגשת ולקחת את המכונה,

וידאתי שאכן הכל מקורי של נספרסו, וגם וידאתי מול נספרסו שהם מכבדים את השובר ואת

האחריות, כדי שלא יהיו הפתעות... ואכן הכל עבר בשלום.

פורסם

ראיתי שיש להם גם מבצע על מכונת pixie + מקציף + ה 250 שקל מתנה , במה יותר טובה ה citiz&milk ששווה לשלם 250 שקל יותר עבורה ?

פורסם

הקפסולות הסטנדרטיות עולות 2.09 ש"ח ליחידה, בחפיסות ("שרוולים") של 10. סה"כ המחיר הגון - בוינה שילמתי כ-1.80 ש"ח לקפסולה. יש לעתים סוגים ייחודיים יותר יקרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם מדובר במכונה לאשה או מכונה לחובבי קפה , אין על הקפסולות!

(לא מהמתלהבים המושבעים, הם שישארו עם המכונות שדוחפים להן פולים מהתחת של שועלי קופים ב 1500K לאונקיה).

כל אופציה אחרת מהר מאוד נהפכת למכשיר מאוד מיוחד שאוסף את רוב האבק במטבח או בבוידם.

לי יש את הלטיסימה, שיפלו הידיים והרגליים של בן נאוות המרדות שתיכנן ועיצב אותה אבל היום יש כבר לטיסימה פלוס אז שימו לב היטב שאתם רוכשים את הפלוס ולא את הדגם הקודם (שמתהדר במיכל חלב שבילתי ניתן לניקוי ללא טכנולוגיית ננו-רובוטיקה ובמיכל קפסולות ריקות שממוקם בדיוק מתחת לזרם המים הרותחים....גאוני!

מבחינת המבחר, אני מאוד מבסוט מהמגוון של הסוגים/ טעמים של קפסולות נספרסו וכל שנשאר הוא רק להמליץ.

בנוגע לקפסולות, ככל שזכור לי מעל ל 400 ש"ח (כולה 20 שרוולים) המשלוח בחינם ובד"כ מגיע לפריפריה (זכרון יעקב) למחרת יום ההזמנה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין לי מכונת קפה, אבל נתקלתי כבר בכמה אנשים (לקוחות) שיש להם נספרסו לטיסימה (פלוס ?), וגם טעמתי את הקפה (עם החלב המוקצף) ודיי אהבתי. למען ההגינות אני לא מאלו שקפה משובח עושה להם את זה, אבל אני אוהב קפה נמס ובעיקר את ה"חלשים" שבקבוצות. הלטיסימה פלוס היא לדעתי קניה מצויינת בהתחשב בעובדה שיש לה מיכל חלב נשלף (שנשאר במקרר מתי שלא משתמשים) ואין צורך לנקות אחריה או לעבוד "איתה". לחיצת כפתור ויש לך קפה טעים. אני מאמין שאם הייתי רוצה לקנות מכונת קפה - הייתי קונה את הנ"ל של נספרסו. המחיר שלה, לדעתי, הוא מצויין ומהווה תמורה מצויינת לשקל.

לאניניי טעם, בדיוק כמו לאספני מכוניות, יש קטגוריה אחרת לגמרי - והיא בטח לא המכונות האלו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לי יש את הלטיסימה פלוס, אכן נוחות גדולה מאוד. ואפשר להכין גם אספרסו, גם הפוך וגם סתם להקציף חלב.

נכון, בתור חובב קפה, זה לא ישתווה לקפה שנטחן לא מזמן, והקצפה ״רגילה״ עם קיטור.

אבל הטרחה שמלווה בכל התהליך, דיי מוציאה את החשק להכין את הקפה.

והכי חשוב, אתה יכול לבקש מאשתך, ממי, תעשי איזה אספרסו קטן...

מה שעם מכונה רגילה זה בלתי אפשרי.

זה דומה להבדל בין מנגל גז ופחמים. נכון שפחמים יותר טעים, אבל למי יש כוח להבעיר מנגל

בשביל סטייק או שיפוד אחד?

פורסם
אבל הטרחה שמלווה בכל התהליך, דיי מוציאה את החשק להכין את הקפה.

כמו שאמרתי, מהר מאוד נהפכות לאספניות/ אכסניות אבק.

יאללה, מי קונה ממני לה-פבוני משובחת, חבל על הזמן איך היא אוספת אבק במטבח! :lol:

בחיים לא היה לי "אספן אבק" כ"כ יקר, עלתה לי 500 אירו באיטליה וסחבתי את המשקולת המחורבנת הזאת דרך חצי ארופה.

PPG.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...