Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש עזרה בבעיה שניתקלתי היום בעת נסיעת מבחן ברכב שאני מתעניין באפשרות לרכוש אותו.

מדובר ביונדאי גטס מודל 2005 . הרכב בבעלות אדם מבוגר שנסע בו 43000 ק'מ. בכל פעם שהרכב עומד מספר שעות ורוצים להתחיל לסוע , לאחר שחרור ידית בלם היד(בלם חרום) בשניה הראשונה לתזוזת הרכב נשמע רעש מוזר כמו פיצוץ צמיג (הרעש רק נשמע כך אך לדעתי לא קשור לצמיג) חשוב להדגיש שהרעש מתרחש בכל תחילת נסיעה לאחר שחרור בלם היד ונעלם לכל אורך זמן הנסיעה גם לאחר משיכת בלם היד ושחרורו. הרעש יופיע פעם נוספת לאחר זמן מה שהרכב יעמוד כבוי.

 

אשמח לקבל דיאגנוזה ממי שנתקל בתופעה ומקצועי בתחום.

 

 

חג שמח

 

דני

פורסם

תודה למשיבים עד כה.

 

במידה והסנדל תפוס , מדוע הרעש מופיע רק בשניה הראשונה של הנסיעה לאחר שחרור בלם היד ונעלם כלא היה בכל מהלך

הנסיעה.

 

הרעש מופיע שוב כפי שתארתי רק בנסיעה הבאה לאחר שהרכב עמד זמן מה.

 

אשמח להתיחסות

 

בברכה - דני

פורסם

הרפידה נדבקת לתוף עקב חלודה, התהליך הזה לוקח זמן ודורש מגע רציף עם לחץ בין הרפידה לתוף, חנייה של מספר שעות עם בלם יד משוך מספקת את התנאים לכך.

 

לדעתי נעלי הבילום אינם תקינות ויש להחליפם, כמובן יהיה צורך בביצוע חריטה של התופים - לא ספור גדול.

פורסם

תודה על התשובה, יש לי יונדאי גטס (ידנית) 2009 עם 100 אלף ק"מ וגם אצלי אם הרכב עומד כמה ימים יכול להישמע רעש כזה. (נתקלתי בו פעמיים מאז שהוא אצלי - כשנה).

שאכנס לטיפול 105 אעלה את הבעיה הזאת במוסך אני מקווה שייפתרו אותה.

תודה דניאל.

×
×
  • תוכן חדש...