Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן .

ברשותי רכב מסוג שברולט מאליבו 2006 3.5 נפח מנוע.

בזמן נסיעה האורות עצירה מאחורה דולקים , ברגע שאני לוחץ על הברקס הם מפסיקים לדלוק .

משהו דפוק , מישהו יכול לדמיין מה מקור הבעיה ?

פורסם
אהלן .

ברשותי רכב מסוג שברולט מאליבו 2006 3.5 נפח מנוח .

בזמן נסיעה האורות עצירה מאחורה דולקים , ברגע שאני לוחץ על הברקס הם מפסיקים לדלוק .

יש מפסק במוט של הדוושה שנלחץ ברגע לחיצה על הבלמים ומדליק את האורות, כנראה הוא בדרך למסור את נפשו לבורא

היה לי אותו סיפור עם אבאו חודש שעבר

פורסם
אהלן .

ברשותי רכב מסוג שברולט מאליבו 2006 3.5 נפח מנוע.

סוויצ' דפוק , לא סיפור יקר , גש להחליף , מדובר בבטיחות.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
סוויצ' דפוק , לא סיפור יקר , גש להחליף , מדובר בבטיחות.

אין שום קשר בין השניים, אורות בלם עובדים גם בלחיצה על הברקס ללא מפתח בסוויץ'. זה כמו שתקשר בין מחשב כריות אוויר לפעולה תקינה של המנוע, לא קשורים אחד לשני.

יש מפסק במוט של הדוושה שנלחץ ברגע לחיצה על הבלמים ומדליק את האורות, כנראה הוא בדרך למסור את נפשו לבורא

היה לי אותו סיפור עם אבאו חודש שעבר

סביר להניח שזה הסיפור אני רק ארחיב טיפה, יש מה שנקרא אוטומאט ברייקס, זה ממסר מיוחד שדואג לעשות 3 דברים, לנתק את התיבה האוטומאטית, הלהפעיל הת הבוסטר שיפעיל לחץ על רפידות הבלמים ולהדליק את אורות הברייקס, תנסה לנתק את הקונקטור מדוושת הברייקס בזמן שהרכב מונע, תראה מה התוצאה (האורות אמורים להיות מכובים) ותחבר מחדש, לאחר מכן אורות הברייקס אמורים לחזור למצב רגיל אם זה לא עובד כנראה שזה ממסר או "אוטומאט ברייקס" אני רק מזהיר, זה חלק מאוד יקר נע בין 300 ל900 שקל אם אני זוכר נכון.

מציע שתקפוץ לחשמלאי, אם אתה באיזור המרכז אני יכול להמליץ לך על שני חשמלאים אמינים שאני מכיר, אחד בבת ים ואחד בת"א באיזור התחנה המרכזית(יעשה בהודעה פרטית)

צחי.

פורסם

הסוויצ' המדובר הוא יוניט אורות ברקס. סיפור של גג 100 ש"ח.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
הסוויצ' המדובר הוא יוניט אורות ברקס. סיפור של גג 100 ש"ח.

סליחה שאני חולק עליך אבל רק להזכיר לך באמריקאי הכל יקר ובמיוחד במליבו, אני חושב שעדיף להכין את הבנאדם לגרוע ביותר מאשר שיגיע למוסך ויתבאס מהמחיר המופקע שידפקו על חלק שאפשר להשיג באיביי ב30$ ולהחליף ב5 דקות עבודה לבד עם כלים פשוטים שכוללים מברג ושפיץ פלייר.

• תוכן חדש...