Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השקעת בכתיבה, אבל מקום זה אפשר היה ללחוץ "העתק-הדבק" לאחד האתרים , כמו זה:

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/

איך זה עוזר בבחירת דגם הצמיג?

לא עוזר.

כמו שכבר כתבו, לכל חברה יש מגוון דגמים לכל קהל היעד (צמיגים לא יקרים, צמיגי נוחות, צמיגים חוסכי אנרגיה, צמיגים ספורטיביים, צמיגים מחוזקים ועוד..).

לכל חברה יש דגמים יותר מוצלחים ופחות מוצלחים.

בגדול, לנהג מהשורה באמת כדאי להתמקד בצמיגים מחברה ידועה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לאחי יש 2 צמיגי קונטיננטל על קרינה ,מורכבים מקדימה בני חצי שנה, והם התחילו להרעיש ברמה שאי אפשר לנסוע עם חלון פתוח.

יש סדרות מוצלחות ,ופחות מוצלחות, בכל חברה. אי אפשר להכליל (מה שכן,כשבוחרים צמיגים כדאי להיות עירניים לארץ הייצור והתאריך שלהם)

פורסם

"ACCELERA" צמיג מעולה.אני עד לכך.רב הפורשים קאיין.אקס 5.בארץ שנוסעים על חתכים נמוכים מרכיבים אותו.צמיג שקט מחזיק המון זמן.צמיג עם פרופיל יפה.באמת שזהו צמיג מוצלח!!(ולא בגלל שאני מייבא אותו)פשוט מה שנכון נכון ומחובתי להגן עליו.

פורסם

איזה צמיגים יש לך ברמה טובה במידה 215/50/17 ? במחירים סבירים של עד 600 לצמיג.

אם תוכל לתת שמות מדוייקים + מחירים זה יהיה מעולה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
"ACCELERA" צמיג מעולה.אני עד לכך.רב הפורשים קאיין.אקס 5.בארץ שנוסעים על חתכים נמוכים מרכיבים אותו.צמיג שקט מחזיק המון זמן.צמיג עם פרופיל יפה.באמת שזהו צמיג מוצלח!!(ולא בגלל שאני מייבא אותו)פשוט מה שנכון נכון ומחובתי להגן עליו.

זה המדד שלך לצמיג טוב?

זה המדד שלי לקישוט בסלון, אתה מייחצן אותו בגלל שאתה מייבא אותו ואין שום דבר רע בזה מאחר ולא הסתרת את העובדה הזאת, אבל הייתי מצפה ממך להפגין טיפה יותר ידע בתור אחד שמתיימר להבין בצמיגים.

יקיר.

MX-5 NC

פורסם

כל מה שאני מוסיף ומחדד בהקשר להודעה הראשונה זה אך ורק מניסיון אישי שלי במקצוע.

1) לגוד יאר ולמישלין דגמים נמוכים שמיובאים לארץ והם באיכות בינונית עד גרועה.

2) בארום זאת חברת בת של קונטיננטל ויש 2 סוגים של דגמים שמגיעים לארץ אבל צמיג מאוד איכותי.

3) מקסיס זאת חברה סינית אבל הצמיג מקבל ביקורות יפות מהלקוחות (95% לרכבי עבודה)

4) אליאנס חברה חרא! זבל שאפילו הסינים צוחקים עליו. כמה צמיגים כאלה ראיתי עם דפורמציה, מיובשים ועוד...

אם יש למישהוא שאלות אני ישמח לענות

רק תזכרו שמה שאתם קוראים באינטרנט לא תמיד נכון, ניסיון בשטח הרבה יותר חשוב.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אני חייב לומר (לטובה) שהמאזדה 3 שקיבלתי מהליסינג הגיעה עם צמיגים של ברידג'סטון (פרימיום כפי שהזכרת), באמת שלא ציפיתי לכזה צמיג מליסינג.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

זה לא מפתיע, זה בא ככה מהיבואן. חכה שתגיע לשלב שחברת הליסינג יחליפו לך צמיגים, אז תבין באמת זבל מהו :)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
זה המדד שלך לצמיג טוב?

זה המדד שלי לקישוט בסלון, אתה מייחצן אותו בגלל שאתה מייבא אותו ואין שום דבר רע בזה מאחר ולא הסתרת את העובדה הזאת, אבל הייתי מצפה ממך להפגין טיפה יותר ידע בתור אחד שמתיימר להבין בצמיגים.

יקיר.

לא המשכתי לפרט עליו..מספיק לי לשווק אותו בצורה סדירה כ 10 שנים רצוף לכ200 בתי עסק בארץ שהם רק אשכול שבאים אליו הצרכנים בארץ שהם הקלינטים מכל הגוונים.וברוך השם אין תלונות עליו אז..לא כתבתי שהוא הטופ של הטופ אבל יחסית לצמיגים שבקטגורייה התחתונה הוא לא רואה אותם...יום טוב

פורסם

אני לא מכיר את הצמיג המדובר אבל הקריטריון שלך לא ממש תופס.

תשובה דומה קיבלתי מהפנצ'ריה ששמו לי בליסינג צמיגי פדרל שהיו סכנת נפשות בכביש רטוב.

גם הם כמו קצין הרכב שלפו את הטיעון המנצח "אבל כולם נוסעים עם זה ואף אחד לא התלונן".

העניין הוא שרוב האנשים לא בודקים ביום יום את הרכב במגבלות. הם מסגלים לעצמם נהיגה שמתאימה לצמיג

בתחושה שלהם, ומבחינתם אין הבדל. או כמו שקצין הרכב אמר לי : "אז מה הבעיה ? תסע יותר לאט !" :)

ההבדל מתגלה בקצוות - או בנהיגה יותר תובענית, או במקרה חירום.

וגם במקרה חירום - הם לא יידעו להאשים את הצמיג שלא נתן להם מרחק בלימה מספק, או שגרם להם לעשות ספין בכביש רטוב.

מי שחובב נהיגה ורגיש לניואנסים ברכב יודע להצביע מיד על ההבדל בין צמיג טוב לצמיג זבל, אבל רוב האנשים לא כאלה, וזה

החתך של הלקוחות שלך.

שוב - אני לא טוען שאתה טועה, אני פשוט לא חושב שהטיעון שלך חזק. יכול להיות שבמקרה זה באמת צמיג טוב.

מה לגבי השאלה שלי על צמיגים בחתך 215/50/17 ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

ואם אני מחפש צמיג במידה

185/60 R14 -

אני לקוח שמחפש את המקסימום יחס עלות/תועלת, ועל משהו טוב אני מוכן לשלם.

אני רוצה צמיג אוחז מאוד, עם טריידור AAA

ועם זאת, לא יקר ברמה שקורע את הכיס,

איזה דגם מומלץ?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תבדוק אם יש קונטיננטל פרימיום קונטק 3 במידה הזאת, או יוקוהמה CDRIVE.

שני דגמים עם יחס עלות/תועלת מעולה, ומעולים גם בלי קשר למחיר.

מניסיון אישי ארוך טווח.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מה לגבי השאלה שלי על צמיגים בחתך 215/50/17 ?

איזה רכב יש לך?

אתה מחפש ביצועיים או נוחות?

אם ביצועיים - TOYO T1R,

אם זה לנהיגה רגילה\רגועה + מחיר כמה שיותר נמוך (עד 500 ש"ח), FALKEN ZE 912.

DUNLOP DZ 101 יעלו מעל 600 ש"ח (לא ממש צמיגי נוחות או ספורט, משהו בין לבין).

צמיגי נוחות מחברות מהדרג הגבוה מתחילים באיזור 650-700 ש"ח ( GOODYEAR EFFICIENT GRIP ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לי פורד פוקוס חדשה, 2 ליטר.

אני נוהג מאד לא 'רגוע', וגומר רביעית צמיגים ב-25K בערך (מחליף קדמיים ואחוריים ב-15K).

אז דרושה פשרה בין מחיר בגלל קצב החלפה גבוה, לאחיזה וביצועים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...