Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה עובד הפוך ומבזבז הרבה אנרגיה..

אתה מחפש בין הכל הדגמים שקיימים בעולם, בוחר מתוכם את הטובים, ואז הולך לברר אם הם קיימים בארץ.

יש המון דגמים שלא מגיעים לארץ בכלל, או שהמחיר שלהם לא רלוונטי.

את הדנלופ האלה אני לא מכיר, לא ראיתי שהם מופיעים באתרים בארץ בכלל. גם הדגמים הפחות טובים של דנלופ כמו הDZ101

או הSP9000 עולים הרבה יותר מהT1 SPORT, אז אני לא אופטימי לגבי המחיר..

השיטה היותר יעילה זה לברר מה יש עקרונית בארץ בטווח המחירים ההגיוני לך, ומתוך אלה לבדוק מה חוות הדעת בעולם ובפורום.

אחרי שנסגרת על אחד או שניים מובילים - תתחיל לברר מלאים.

הזמינות של הטויו בעייתית לפעמים, תנסה לברר בצמיגי פרויד בחיפה (יהיה יקר יותר, אבל לפעמים יש לו במלאי),

או בטיירדיל שתלויים רק במלאי של היבואן.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

^ נכון שיש המון דגמים שלא מגיעים אלינו אבל בין כל הדגמים שקיימים בארץ, אלו הביקורות מחו"ל.

למעט הדנלופ ספורט מאקס האחרון שהעליתי (בהמלצת חבר בפורום שכנראה לא מתגורר כאן), איזה דגם לא קיים בישראל?

וכמובן שיצאתי מנק' הנחה שהדנלופ יקרים יותר מהטויו ספורט אבל התקציב שלי הוא עד 3K ₪ לכן אני מאמין שאם הוא קיים (בארץ ובמידה) הוא יכנס לתקציב. שוב, בתנאי שהוא יעמוד ביחס עלות תועלת= אם אקבל את אותה תמורה של אחיזה-נוחות מצמיג שעולה פחות , לא אכפת לי לרכוש את הזול יותר.

לגבי הצמיגים, אני סגור על הטויו ספורט . אסימטריק 2 קיימים במידה 215/45 ומסתבר שברכב שלי אסור להוריד למידה הזאת משום מה.

אז נשארתי עם הטויו.

רק שאין במלאי כבר המון זמן.

תוכל להשאיר לי טלפון של המקום הזה שהמלצת עליו (פרויד) ?

תודה מראש.

פורסם

מכל השרשור הארוך והמייגע הזה, הגעתי למסקנה שאני מחליף את היוקו המזדקנים שלי ביוקו חדשים,

אין לי עצבים להתגלח על חברות אחרות, אני נאמן למותג הזה שנים רבות ולא רואה טעם להתאמץ

בשביל חסכון של 200-300 ש"ח על רביעייה מתוצרת זולה יותר ופחות איכותית, במידות הצנועות שהרכב נועל (180/60/14)

ההפרשים לא משמעותיים ו C -DRIVE או S -DRIVE ובזמנו A539 ו- A520 תמיד היוו תמורה טובה לכסף.

פורסם

אני רוצה לשבח את continental premium contact 2 יציבות ואחיזה משובחת,על אחת כמה וכמה גם בימים גשומים,בהם הכביש מאוד רטוב.

נכנסתי לשלולית טובענית יחסית ומלאה במשקעים,ב-40 קמ"ש,עם אחיזה מקסימלית.

ממליץ מאוד.

פורסם

במידת הקטנות היה לי נסיון רב עם DUNLOP SP490, שהיה זבל עופות אינדונזי.

kleber dynaxer HP2, היו תמורה מצויינת למחיר, לא ברמה הגבוהה ביותר, אבל לא רחוק משם וזול משמעותית.

לאחר מכן הרכב הוחלף והגיע עם מישלן פרימסי, שהיו לא רעים בכלל, גם ברטוב, לא מזמן, אחרי 4 שנים (ו50K ק"מ) הוחלפו לF1 של גודייר, לדעתי, שדרוג משמעותי (לפחות על יבש), על רטוב עוד לא יצא לי לבדוק לעומק, אבל בכללי מרגיש מאד יציב ואוחז, גם שקט יותר! (המידה של השניים הראשוני הייתה 14\65\185, ואילו האחרונים 17\45\225

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש לי ניסון מעולה כבר על 2 רכבים עם טויו CF1.

אוחזים מעולה גם ביבש וגם ברטוב.

הבדל ענק לעומת צמיגי פדרל וטייפון שהיו לפני זה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

עדכון-

מציע כדרך קבע לבצע סבב בדיקות של הצעות מחיר.

הפרשים של מאות ש״ח מצמיגייה לצמיגייה.

אלו המחירים שמצאתי עד כה ל רביעיית טויו t1 ספורט

1972 ש״ח

2060 ש״ח

2400 ש״ח

מיותר לציין שאין במלאי. נמתין למשלוחה.

התייעצות של אי נעימות,

ניגשתי לצמיגיה בעיר שלי, שאלתי על הטויו, בחור נחמד שכנראה הבעלים לקח ממני טלפון לחזור אלי.

בינתיים הגעתי הביתה ואני ממשיך לחפש ברשת. מצאתי צמיגיה דרך טיירדיל שנמצאת גם בעיר שלי, תוך כדי שטני מסתכל על הפרטים אני מקבל טלפון ממנו והוא מבשר לי שמחיר לצמיג יעלה 515 שח ושאם אני רוצה להגיד כבר כדי שישריין לי ( האמת קשה להשיג והגיונית ההצעה שלו) בכל זאת אמרתי תודה אני אבדוק ויחזור.

אני כבר מת לראות של מי ההצעה הזולה של 493 ש״ח,

מקליק על פרטי בית העסק ומופיעה הכתובת,

שם העסק לא מופיע. אני רואה את הכתובת וזה מצלצל לי, מזל שלקחתי את הכרטיס ביקור של הבחור שחייג אליי הרגע. מסתכל על הכרטיס והופ! אותה כתובת!

הבחור שנתן לי הרגע הצעה של 515 מפורסם בטיירדיל ב 493 ש״ח. מדובר בסהכ על 90 ש״ח הפרש , לא ברייק דילר, אבל למה לא לתת מלכתחילה את המחיר אותו אישרת בעצמך?! למה אני צריך לגלות שהמחיר שלך ברשת יותר זול ממה שנתת?

מן תחושה של מרומה. והתחושה הזאת לא מוצאת חן בעיניי.

פורסם

תתקשר לטיירדיל, תגיד שאתה מהפורום, ותקבל אותם ב-480 ש"ח (תגיד שחבר אחר בפורום קיבל את המידה הזאת במחיר הזה

במקרה ויעשו בעיות, תדבר עם מאיה).

בטיירדיל אין קשר לפנצ'ריה, המחיר הוא של טיירדיל, הם קונים מהיבואן ושולחים למוסך שהם עובדים איתו, לבחירתך.

המוסך רק מקבל תשלום על העבודה (מהם), אתה משלם רק לטיירדיל.

זה שונה מTIRES4U שם כל פנצ'ריה מציעה את הצמיגים שלה במחיר ספציפי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
אני רוצה לשבח את continental premium contact 2 יציבות ואחיזה משובחת,על אחת כמה וכמה גם בימים גשומים,בהם הכביש מאוד רטוב.

נכנסתי לשלולית טובענית יחסית ומלאה במשקעים,ב-40 קמ"ש,עם אחיזה מקסימלית.

ממליץ מאוד.

כמו שאמר הבחור, צמיגי קונטיננטל premium contact 2 אכן מפתיעים לטובה. נמצאים על הרכב מיומו הראשון, ועד עכשיו כ-37000 ק"מ ונראים טוב.

אחיזה טובה ביבש וברטוב, ואכן נוסו במצבי קיצון, בנוגע לרעש ונוחות אין לי דיעה. (לא יודע להבחין האם שקט או מרעיש.)

אין צורך בחתימה....

פורסם

מעדכן מחירים.

מישהו יכול לזרוק כמה מילים על "המאסטרו" בחיפה?

ראיתי שהוא מפרסם סט של טויו ספורט ב 1750 ש"ח . בנתיים הכי זול שראיתי.

עריכה:

לעומת זאת, הוא מפרסם צמיגי ניטו 830 במידה שלי ב 2,750 ש"ח

כאשר קיבלתי הצעה ממקום אחר ב 2,300 וקצת .

פורסם

עניתי לך בפרטי, מה נסגר עם טיירדיל ?

את הפרסום של המאסטרו אני מכיר, לא היה לו במלאי כשרציתי בזמנו. תתקשר לבדוק, אם הוא ייתן לך במחיר

הזה - מעולה. אין לי ניסיון אישי ולא הייתי שם מעולם.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

דיברתי עם בחור בשם אלכס מטיירדיל אין להם במלאי. לאף אחד אין מושג מתי יהיה כולם רק מעריכים עוד שבועיים אבל אף אחד לא מוכן להתחייב.

עושה רושם שיש איזה מן קוד התנהגות סביב צמיגים, כי גם בטיירדיל וגם במאסטרו אמרו שיש במלאי ואפשר להזמין/להגיע. רק אחרי שהתעקשתי שוב ושוב שיבדקו שבאמת יש במלאי, כי אני לא יהיה מוכן לשמוע תשובות של -אין, אחרי שאני מגיע או משלם ( כמו במקרה של טיירדיל,אלכס אמר לי תשלם למחרת הם אצלך) רק כשהם ראו שאני לא קל לניפנוף הם אמרו לי, נבדוק. וכשבדקו, אין.

מאסטרו אמר לי שאם זה המחיר שכתוב באתר,זה מה שאני יקבל, אבל כמו שאמרתי אין במלאי.

לא מבין את העניין הזה, איך יבואן מגיע למצב שאין מלאי למעלה מחודש.

אז כרגע אני נמצא בבעיה.

חשבתי שאני יוכל לסחוב עוד עם הסט שמורכב אצלי כרגע,עד שהטויו ספורט יגיעו, אבל המצב שלהם כבר נותן את אותותיו ובשבוע הקרוב אני מאמין הם ימסרו את נשמתם לבורא.

יתכן ויש צמיג אחר שלא לקחתי בחשבון ויכול לתת לי מענה לפחות כמו הטויו t1 ספורט בטווח מחירים הזה 1900-2400?

אני בסרטים שבסוף לא תהיה לי ברירה,ואיאלץ לרכוש את הניטו 830. למה סרטים? כי זה חתול בשק.

אולי אני יברך את הרגע הזה, ואולי אני יקלל אותו.

אין לי שמץ של ביקורות רציניות עליהם.

כך או כך אני צריך צמיגים וכמה שיותר מהר.

Help?

פורסם

כן, היבואן של טויו משום מה לא שומר על מלאי יציב. הבנתי שזה בגלל שהוא פשוט לא מקבל הקצאה מהיצרן לכמויות

שהוא מבקש.

אני מכיר את ה'לחץ' הזה, כשהחלטת שאתה צריך ואתה רוצה את זה עכשיו.

בפועל כנראה שאין בעיה למשוך עוד קצת. תעלה תמונות של הצמיגים הנוכחיים ונראה מה המצב.

ומה לגבי המחיר בטיירדיל ? קיבלת את ההנחה ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...