Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מישהו עדיין לא מבין למה שוק הרכב המשומש בארץ ברצפה, שיקרא את זה.

אני אישית לא הייתי רוכש רכב שעמד מעל שנה במגרש, אבל כש"חדש" עולה פחות ממשומש אין פלא שההצעה נראית מפתה.

פורסם

זו הבדיחה שלוי יצחק, חברות הליסינג ויבואני הרכב מספרים עלינו הצרכן הפרטי, אם בכלל נשארו כאלו עם כל מועדוני חבר הוט וכו'. בתכלס, לי לא היה מפריע לרכוש רכב כזה, אבל המחיר לא הכי אטרקטיבי.

זה מזכיר לי שראיתי הודעה כאן שמישהו כתב על כך שמחירה של שברולט קרוז טובה צריך להיות פחות מ-130 וראו איזה פלא, זה המחיר שמקבלים בחבר 127K, כך סתם 13 אלף שקל הנחה וזה לא שמאוגדי חבר ירכשו עכשיו מאות יחידות מהדגם אלא אולי 10-20 יחידות, כך שאין אפילו סיבה אמתית להנחה הזו.

פורסם

המגרשים מלאים, שאני עובר בראשון לציון באיזור המגרשים או ב"צומת לובינסקי טרייד" מבינים שיש היצע גבוה המחיר צריך לרדת. הטריק הוא להוריד ממחירון שלא משקף שום מחיר שוק אמיתי.

בנתיים המאזנים של החברות מחושבים על פי המחירון ולא משקף את מחיר השוק האמיתי של הרכבים, אחרת רבות מחברות הליסינג היו בצרות.

פורסם
זו הבדיחה שלוי יצחק, חברות הליסינג ויבואני הרכב מספרים עלינו הצרכן הפרטי, אם בכלל נשארו כאלו עם כל מועדוני חבר הוט וכו'. בתכלס, לי לא היה מפריע לרכוש רכב כזה, אבל המחיר לא הכי אטרקטיבי.

זה מזכיר לי שראיתי הודעה כאן שמישהו כתב על כך שמחירה של שברולט קרוז טובה צריך להיות פחות מ-130 וראו איזה פלא, זה המחיר שמקבלים בחבר 127K, כך סתם 13 אלף שקל הנחה וזה לא שמאוגדי חבר ירכשו עכשיו מאות יחידות מהדגם אלא אולי 10-20 יחידות, כך שאין אפילו סיבה אמתית להנחה הזו.

אם תשלמו את המחיר המגוחך הזה לקרוז, ימשיכו לגבות אותו מכם.

זה עדיין לא מצחיק כמו המחירים של הסיניות של לובינסקי שהקשר בינהם לבין המוצר מקרי בהחלט, אבל זה לא מפריע לאנשים לקנות אותם :shock: למה לעזאזל?!? למה?!? מי IN HIS RIGHTFUL MIND מעיז לשלם סכום כזה מגוכח על שילשול סיני?!? :shock:

כבר חתמתי...

פורסם

דבר בשם עצמך,

לי חרוט על הדגל - לא לקנות רכב חדש, כי למרות שאני מאד אשמח לרכב מודרני, ההגיון מונע ממני לשלם מחיר כזה, גם אם אין אפשרות אחרת.

ואל תתן לי את הקומפקטיות הזולות (60K) כדוגמא לרכב זול, כי הם לא! המחיר הראלי שלהן צריך להיות מתחת ל30,000 ש"ח.

עוד דוגמא שאני אוהב לתת בנושא, בשנת 1994/5 ככה, מחיר של דיסק (מוזיקה, כן) בתל אביב היה 39 ש"ח, בתור ילד הייתי נוסע פעם בחודש ומבזבז את כל המשכורת שלי (משכורת... כמה מאות ש"ח על שטיפת כלים) על דיסקים, כל קנייה בין 10-15 דיסקים.

המוכר היה מרוצה וגם אני.

ואז, לאט לאט, החלו מחירי הדיסקים לטפס, בכל פעם בעוד 10 ש"ח, 49 ש"ח, 59 ש"ח, 69 ש"ח... עד שנעצרו על 89 ש"ח, אתם יודעים כמה דיסקים הייתי קונה אז? אפס! בדיוק, לא אוציא סכום שלא נראה לי גבוה בצורה מגוכחת עבור מוצר כלשהו.

מציע לכם לנהוג כמוני, כנ"ל גם בשכירת דירה, כל עוד תמשיכו לשלם 3,000 ש"ח בחודש על דירת חדר 30 מ"ר בשכונת פשע בדרום תל אביב, אל תתפלאו שכל שנה המחיר יאמיר, לא תשכירו ואחרים לא ישכירו, המחיר של הדירה ירד, כי כשהיא עומדת הבעלים לא מרוויח כלום ואף אחד לא אוהב לא להרוויח.

איפוק והגיון, זה הטריק אנשים.

בהצלחה

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...