Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה אוטו הכי מתאים לי?

apelt
שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הדרישות שלי:

תקציב - עד 60K

נסיעה עירונית - ת"א פתח תקווה, בין 10-12 אלף ק"מ בשנה מקסימום.

שתתאים לזוג עם ילד בעתיד.

חסכונית בדלק (עדיפות חזקה לאוטומטית אם אפשר)

בעלת שוק - שאני לא אתקע איתה במחירה

מעל שנתון 2007

אשמח מאוד לקבל המלצות!!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסה את הקטנות הלא קטנות...

סוזוקי סוויפט ופיאט גרנדה פונטו צריכות להיות הבחירה המועדפת עליך.

הגרנדה פונטו היא הזולה יותר והחסכונית יותר, לא יודע אם יהיה יותר קל למכור אותה - למרות שבימינו אנו, מחירי 8 שקלים לליטר דלק, לאוטו חסכוני יש שוק נהדר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

מלבד הגרנדה-פונטו והסוזוקי סוויפט שכבר הוזכרו כאן, הייתי ממליצה לך לבדוק גם את הניסאן מיקרה. מדובר במכונית מאוד חסכונית בדלק, זולה לאחזקה ובעלת ביקוש טוב ויציב בשוק המשומשות.

אופציה נוספת שאני ממליצה עליה לרוב היא הדייהטסו סיריון. מכונית קטנה מבחוץ אבל מרווחת יחסית מבפנים, עם צריכת דלק נהדרת ועיצוב שאני באופן אישי מאוד אוהבת. אני יודעת שיש הרבה דיבורים על כך שהיא תסבול מבעיות סחירות בעתיד בגלל שהדגם כבר לא מגיע לארץ אבל לדעתי זה לא ישפיע על השוק בצורה משמעותית.

במסגרת הסכום שהגדרת תוכל למצוא בלי בעיות מיוחדות רכבים ממודל 2008 או 2009. גם הניסאן וגם הדייהטסו מתאימים מאוד לזוג ומתאימים מאוד לנסיעות שאתה עושה.

מקווה שעזרתי,

אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מכיר את הניסאן, אבל אחרי 3 שנים עם סיריון אני יכול להגיד בוודאות שצריכת הדלק הממוצעת שלה היא 12 ק"מ לליטר. לא נתון מזהיר לרכב סופר מיני.

בנוסף לזה הבגאז' שלה יחסית קטן ולא כל העגלות נכנסות אליו.

פרט לזאת היא אחלה אוטו.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...