Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הם מתאימים את השקע לתקן של בטר-פלייס אבל הטעינה עצמה לא תתבצע (בהכרח) דרך השקעים של בטר-פלייס. עקרונית, לובינסקי מתכננים לעבוד עם חברה אחרת בשם סינרג'י (כמדומני) שתתחרה בבטר-פלייס בתחום שקעי הטעינה.

עלויות החשמל, לפחות לפי מנכ"ל לובינסקי, אמורות להיות זניחות יחסית ולעמוד על כמה מאות בודדות של שקלים בחודש.

בסך הכל די ברור להם שזה לא יהיה להיט מכירות גדול, אלא יותר רכב לקידום מכירות מקומי. הם לא צופים מכירה של יותר מידי רכבים, כמה עשרות בשנה לכל היותר.

אז אולי לא בטר-פלייס (למרות שימים יגידו) אך בכל זאת חברה שתמכור לך את החשמל בעלויות גבוהות יותר מחברת החשמל.

אולי זו הדרך של הממשלה למסות גם את החשמל לתחבורה (ויכול להיות שאפילו בצדק, למה שמשתמשי הבנזין ישלמו מסים ומשתמשי החשמל לא).

לגבי המחירים, עלות של כמה מאות שקלים בחודש, בנוסף לעלות של 1,000 ש"ח לחודש (והתחייבות אם אני לא טועה לתקופה של 10 שנים) זה לא מעט בכלל.

בהתחלה המחיר שצפו לרכב הנ"ל היה גבוה מאוד (200K ש"ח בערך), כעת הם בסה"כ מחלקים את המחיר לשתיים כאשר בנוסף למחיר נוספות גם עלויות מימון.

פורסם

אם לא היו לו 2 כוכבי בטיחות(אני אל מאמין שהוא יקבל יותר מזה ב-NCAP) הוא היה יכול להיות להיט בליסינג, ששם לא אכפת להם מתקלות(שכנראה יהיו נפוצות). אם הוא יקבל 4 כוכבי בטיחות(אני לא מאמין שהוא יקבל 5) אני יחשוב עליו, למרות שאני לא מאמין שהוא יעבור את ה-2 כוכבי בטיחות.

פורסם

אם סך הטעינות עולות כמה מאות שקלים בממוצע,אז בכלל אני לא מבין מה הטעם ברכב הזה,מי שנוסע הרבה יכול לקנות פלאונס דיזל,אחד הכי חסכונית,לא צריך לדאוג לגבי טעינת מצבר,נכנס לתחנת דלק ממלא דיזל וסיימנו,במיוחד שהרב התחנות מציעות הנחות יפות על מזומן.

או שאני מפספס פה משהו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה נכון,אך מצד שני הדיזל יותר חסכוני,ויש לא מאט תחנות שנותנות הנחה מאוד יפה על מזומן,איפשהו ההפרש לא גדול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כנראה שלא ראית את הגרפים שאני ראיתי, כי אם לובינסקי ימשיכו בקצב המכירות הנוכחי שלהם בעוד כמה שנים הם יהיו מקום שלישי ולא מאזדה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

100K ש"ח מחיר רכישה לרכב ללא סוללה?

אותו גזל כמו בטר פלייס.

או כמו שמגיב ב-YNET כתב: "100 אלף ל4 כסאות עם מנוע של מכונת כביסה?"

1K ש"ח לחודש שכירות על הסוללה?

יותר גרוע מבטר פלייס. בטר פלייס נותנים במחיר כזה (1.09K) בנוסף לשכירות הסוללה גם חשמל שמספיק לק"מ יותר מהממוצע, ושירותי החלפת סוללה.

אני צופה מספר חד ספרתי של מכירת לשנה לקשקוש הזה עם התמחור הזה.

היה עדיף כבר אם היו מוכרים את הרכב בעסקת מכירה נורמלית, No strings attached, ב160 אלף במזומן.

אם למישהו קשה עם ה60 אלף אז שיקח הלוואה מהבנק אבל לפחות בסופו של דבר הרכב כולו בבעלות מלאה בלי קונצים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...