Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

לפניכם בעלים טרי מאושר של לנצי'ה קאפה 2.0 אוטומט, שנת 97

רציתי לשאול מה דגשים לתחזוקה של אוטו כזה, אולי בעיות חוזרות, איפה עדיף לטפל בלנצ'יה באזור ירושלים, אם מישהו מכיר איזה בעל מקצוע אמין שכדי ללכת עליו...

קאפה זה רכב סופר מפנק, יפה, מיוחד אך דורש תשומת לב , ועוד לאור המצב של הרכב שקניתי...

יש אשמח לכל טיפ קטן מחובבי לנצ'ות...

תודה

פורסם

תתחדש על הרכב המיוחד.

לצערי , אין בירושלים מוסך פרטי שיתאים לך לתחזוקת הלנצ'יה - כלומר, מקצועי,אמין וזול.

הבשורה הטובה - המוסך המוסמך של סמל"ת בירושלים (היחיד) הוא מוסך אמין וטוב בהחלט . בטיפולי שם נוכחתי שיש שם בטיפולים

גם מספר לנצ'יות , כולל קאפות , ואני התרשמתי לטובה ממקצועיות הצוות והגינותם. בכל מקרה התמחור שם סביר ביותר.

מדובר במוסך "אוטודי" בגבעת שאול רח' בית הדפוס 15 ליד מכון "בסט טסט".

פורסם

orankohn

תודה על התגובה

את האמת, הייתי שם ואפילו הספקתי להשאיר כמה שקלים... חברה באמת סבבה, והיחס טוב... לגבי המחירים אין לי מושג עם שילמתי הרבה או החשבון היה סביר - בדיוק בשביל זה אני מחפש מקום נוסף לקבל שם הצעת מחיר, לשמוע את דעתם וכדומה...

מה, אין פה אפילו לנצ'יסת אחד שיכול לתת כמה טיפים? :roll:

פורסם

יש לי עבורך 3 המלצות בסדר יורד של חוזקה :

1. ברר מה המוסך האידאלי עבורך באיזור המרכז - יש כמה אופציות (בקש המלצות אם תחליט). שווה לתיקון איכותי ולא ביוקר ליסוע

מירושלים, למרות "בזבוז" הזמן והדלק.

2. מה שהומלץ ע"י קודמי - מוסך סמל"ת "אוטודי" . זהו מוסך הגון ומנוסה. שם אולי לא הכי זול אבל בטוח שיש להם ניסיון ומקצועיות ,

על תחזוקת לנצ'יה מיוחדת וישנה אל תהמר בניסיונות.

3. אם בכ"ז בירושלים ולא במורשה - לך למוסך "אלפא מוריס" בתלפיות ליד משרד הרישוי הישן טל': 02-6795660. תלפיות

ק.מוסכים 7.

• תוכן חדש...