Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

המצב הוא כזה, את הרכב קניתי כשהדלת שמאחורי הנהג לא נפתחת מהנעילה מרכזית. בהמשך הזמן גם הדלת של הנוסע ליד הנהג הפסיקה להפתח רוב הפעמים, והקש ששבר את גב הגמל היא הדלת מאחוריה, ששם המצב החמיר עד כדיי כך שיום אחד הדלת פשוט הפסיקה להגיב, ניסית לפתוח ידנית, ונשארתי עם חתיכת פלסטיק שבורה ביד וכל השאר נפל פנימה... הדלת לא ניתנת לפתיחה כלל כרגע.

בכל מקרה, הגעתי להחלטה שזהו, הגיע הזמן לסדר את האוטו בקטע הזה. חשוב לציין כי הבעלים הקודמים של הרכב התקין בה גם אזעקה "קוברה" שגם שולטת על הנעילה מרכזית (התקנה ששווה לת*ת, הרבה צלקות נשארו מזה).

לפני שאני נכנס למוסך הרגיל שלי (סגול מורשה צ'מפיון בכרמיאל) וקורעים לי שם את הצורה על זה, מישהו מכיר באיזור הצפון מוסך שיכול להתעסק בנושא? מישהו מומחה?

כמו כן, אשמח ממישהו שמכיר את הנושא להערכת מחיר, לדעת למה אני נכנס פה :cry:

תודה רבה!

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

לא מכיר מקומות בצפון, אבל בירושלים יש את מנעולי הבירה שהם מאוד אמינים ועם מחירים הוגנים.

בנוגע לבעיה אצלך זו בעיה ידועה אצל איביזות/קורדובות. עלות תיקון מנגנון נעילת דלת נהג אצלי הייתה 300 ש"ח.

בנוסף בקשר לידיות פלסטיק הפנימיות והמחורבנות של האיביזה/קורדובה, אני מציע לך לבצע הזמנה של הפריט הנ"ל, להתקין ולחיות עם ראש שקט מהידיות האלה.

http://www.ebay.co.uk/itm/RIGHT-LEFT-Inner-door-HANDLES-SEAT-IBIZA-CORDOBA-99-02-METAL-Handle-/180793522426?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a182238fa#ht_658wt_1270

גם מחו"ל ניתן להזמין ידיות חיצוניות + מנגנון נעילה במחירים הרבה יותר זולים מאשר מוכרים אותם בארץ.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

היי, תודה על התשובה.

היכן תיקנת? במוסך מורשה או אצל החבר'ה שרשמת עליהם?

כמו כן.. הידיות הללו הן לא הבעיה שלי דווקא, התכוונתי לחלק מהמנעול (הצ'ופצ'יק [של הקומקום]) שנשאר לי ביד...

• ספונסר פורום
פורסם

המנעולים האלו שבדלתות הם מנעולים חשמליים ולעיתים הם נוטים להיתפס

ולא לתפקד יחד עם כל הנעילה המרכזית .

דבר ראשון יש להתחיל בהתזת כמות נדיבה של ספריי חלודה לתוך המנעול דרך לשונית הנעילה

ולשחק עם המנעול פתיחה/סגירה ,זה בדרך כלל יעזור בשחרור המנעול .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

גם בקורדובה שלי היה בלגן בנעילה המרכזית שהכריח אותי לרדוף אחרי הצ'ופצ'יקים שננעלו או לא ננעלו או חצי ננעלו.. כמו שרון אמר, התזת WD40 על המנגנונים שמאחורי הפאנלים החזירה את הנעילה למצב מושלם. אגב, גם אצלי הדלת הימנית אחורית לא נפתחת אחרי שכל המנגנון בפנים קרס. זה משהו שצריך לתקן כדי לעבור טסט ?

פורסם
גם בקורדובה שלי היה בלגן בנעילה המרכזית שהכריח אותי לרדוף אחרי הצ'ופצ'יקים שננעלו או לא ננעלו או חצי ננעלו.. כמו שרון אמר, התזת WD40 על המנגנונים שמאחורי הפאנלים החזירה את הנעילה למצב מושלם. אגב, גם אצלי הדלת הימנית אחורית לא נפתחת אחרי שכל המנגנון בפנים קרס. זה משהו שצריך לתקן כדי לעבור טסט ?

לא בודקים פתיחה של דלתות בטסט.

• ספונסר פורום
פורסם

אמורים לבדוק פתיחה של דלתות במבחן הרישוי

הדלתות צריכות להיפתח כדי שנוסעים יוכלו לצאת מהרכב במקרה חרום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

יפה, זה כבר מרגיע אותי יותר. מעבר למנגנון שקרס באחד מהם. נקווה שלא סיפור יקר מידי הקטע הזה ובאמת יעזור לי ה WD40.

פורסם

תעדכן בבקשה לגבי האם זה עזר ההצעה של השימון החלקים.

יש לי בעיה דומה(?)- אצלי ברכב פולו דיזל 2005- בדלת הנוסע המנעול של הדלת לפעמים מפסיק לתפקד ואז צריך לעזור לו ידנית כדי שיפתח.

נאמר לי שזו מחלה של הרכב ושיש למנועים חשמליים אלו נטייה להתפגר. זה נכון? אגב, החלון החשמל באותה הדלת מאוד מתקשה בפתיחה ובסגירה (ממש שומעים אותו מתאמץ).

יש פתרון? ומה העלות החלפת המנגנון בערך במידת הצורך?

תודה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

עדכון:

יש לי נעילה מרכזית !!! :lol:

אתמול במהלך היום הלכתי לתקן צמיג שנכנס בו מסמר, ליד הפנצ'ריה היה מוסך חשמלאות רכב (מוסך אלמוג בכרמיאל), בזמן שעבדו על הצמיג נכנסתי ושאלתי לגבי תיקון הנעילה. טיפל בי בחור בשם ליאור, שביקש להסתכל על הרכב, בדק קצת את הנעילה, הסברתי לו את המצב שדלת מאחורה קרס המנעול גם כן, וסגרנו על מחיר של 180 ש"ח כל דלת.

לדלת הנוסע הוא שם מנוע נעילה חדש, שהתלבש על המערכת הקיימת, אבל שאר הדלתות למזלי נפתרו בעזרת שימון רב מאוד של המערכת, משמע בסוף כל העסק יצא לי 360 ש"ח (200 לדלת נוסע, ו80 לכל דלת אחורית). בנתיים אחרי הרבה מאוד עליות וירידות של התלהבות, אני מבסוט :)

• תוכן חדש...