Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי סובארו לגאסי שנת 91 מנוע 1.8 אין ביטוח מקיף לרכב.

חתכו אותי בפנייה על מהירות (אני נסעתי סביבות ה 30 ק'מש הרכב השני אלוהים יודע על כמה הוא היה)

והרסתי עמוד עם תמרור של זכות קדימה עם הצד הימני של האוטו לאוטו בחיצוניות לא קרה כלום.

אך הגלגל התעקם לכיוון האחורי ברכב (משתפשף באוטו) והתעקם בחלק התחתון של הרכב לכיוון הגלגל השמאלי (משהו כמו 8 סנטימטר עם לא יותר) וכשנוסעים ההגה מתעקל ימנה. (בצורה משמעותית וחדה)

השאלה שלי עם אני בתור בן אדם שהצליח להחליף טיימינג ורצועות מנוע, טיפול 10 אלף ולשפץ קרבורטור. (תיקון מלא שלו)

יכול לתקן את הבעיה הזואת לבד (למרות שאני ממש בטוח שלא.)

ועם לא אז כמה יעלה לי לתקן את האוטו במוסך.

אני עוד צעיר בן 18.

על האוטו שילמתי 1700 שקל ועל כל הטיפולים שעשיתי לבד שילמתי עוד 1000.

האם בכלל שווה לי? (למרות שממש התאהבתי באוטו.)

ובקשה בלי תגובות על הגיל שלי או על התאונה, ממש לא שאלתי בנוגע לזה.

תודה לכל העוזרים. ^.^

פורסם

מחירו של הרכב לא משנה, הפגיעה ברכב שלך היא בטיחותית ומחייבת תיקון מיידי על ידי איש מקצוע.

אתה עלול לאבד גלגל (ושליטה ברכב) באמצע הנסיעה.

אל תנהג ברכב עד שיתוקן.

פורסם

אני הייתי הולך למוסך.

יש צורך להעלות את הרכב על ליפט ולראות איזה חלקים של הפרונט הלכו בתאונה (משולשים, תפוחים, בושינגים, בולמים וכו').

לצערך חלקי פרונט מומלץ להחליף בזוגות (כלומר תאלץ להחליף גם בצד שלא נפגע), מה שייקר את הסיפור.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

צא לרכב ותעשה כמה שיותר תמונות מפורטות של האזור הפגוע מכמה זוויות שונות.

זה יקל על המומחים שכאן להעריך את הנזק בשקלים ולייעץ לך מה לעשות.

• תוכן חדש...