Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

*פיהוק*

אז מה חדש באשכול זה, לעומת ביליון האשכולות האחרים שנפתחו, ובהם מרמור על מחירי רכב במדינות אחרות?

וסתם בשביל השעשוע: 22000*3.7*2=162800

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני חושב שהכוונה לא היתה להתלונן על מחיר כל המכוניות ברשימה (בעיקר לא על האבארט) שהוא כשלעצמו מובן בהתחשב במצב מיסוי הרכב בארץ. הכוונה הייתי להתלונן על היחס - בחו"ל המיני קופר S יקרה רק בקצת מהאבארט, בעוד שכאן היבואן החליט על דעת עצמו להדביק לה תווית של מכונית יוקרה ולמכור במחיר שהוא לא פרופורציוני בכלל למה שהולך בעולם.

מנפלאות היבוא הבלעדי.

פורסם

אני לא יודע אם זה מלמד אותנו שהמחיר של האבארת' בארץ הוא הגיוני ובארה"ב היא יקרה מאוד ללא סיבה, או שסתם היבואן הישראלי החליט להיות צדיק ולמכור אותה במחיר ממש ממש נמוך.

haters will hate

פורסם
אני חושב שהכוונה לא היתה להתלונן על מחיר כל המכוניות ברשימה (בעיקר לא על האבארט) שהוא כשלעצמו מובן בהתחשב במצב מיסוי הרכב בארץ. הכוונה הייתי להתלונן על היחס - בחו"ל המיני קופר S יקרה רק בקצת מהאבארט, בעוד שכאן היבואן החליט על דעת עצמו להדביק לה תווית של מכונית יוקרה ולמכור במחיר שהוא לא פרופורציוני בכלל למה שהולך בעולם.

מנפלאות היבוא הבלעדי.

בנקודה הזו אתה (כמובן) צודק. חמדנות היבואן היא זו שגרמה למחיר לטפס מעלה מעלה (ולחשוב שכשהתעניינתי לפני שנה זרקו לי סכום מאוד יפה של כ-200K שקלים). אלא מאי? שאנשים קנו. והיבואן העלה מחיר. ואנשים קנו. והיבואן העלה מחיר בצורה חסרת פרופורציות. ואנשים עדיין קנו :\

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

וסתם בשביל השעשוע: 22000*3.7*2=162800

היבואן מרוויח 85K על כל רכב? :shock:

(לקחתי את החישוב בצורה פסימית יותר של 23000X3.8X2)

Aprilia Shiver 750

פורסם

יותר. להזכירך הוא רוכש במחיר שונה (נמוך יותר) ממחיר השוק שאתה רואה בארה"ב, וגם ההובלה זולה יותר (קרוב יותר).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כמו שאמרו אני מראה את הפרש במחיר של 1000 $ בין המכוניות בארה"ב ו 100000 ש"ח בארץ.

אבל בארה"ב תמיד המחירים זהים בין יצרנים והחמש מאות האמריקאית שונה מהארופאית, נבדוק מדינה אחרת.

באנגליה המיני היא מכונית מקומית ופיאט מוכרים בערך כמו שהם מוכרים בארץ.

מיני קופר S £18,075

אבארט £16,856

whatcar.

אייל

פורסם
בנקודה הזו אתה (כמובן) צודק. חמדנות היבואן היא זו שגרמה למחיר לטפס מעלה מעלה (ולחשוב שכשהתעניינתי לפני שנה זרקו לי סכום מאוד יפה של כ-200K שקלים). אלא מאי? שאנשים קנו. והיבואן העלה מחיר. ואנשים קנו. והיבואן העלה מחיר בצורה חסרת פרופורציות. ואנשים עדיין קנו :\

כמו כל דבר במדינה שלנו, לא מתחלפים הפראיירים.

הדוגמה הכי טובה היא הבדלי המחירים בשוק הביגוד, וזה הולך רק כי יש את מי שמשלם.

פורסם

קמור, במודע, תימחרו את המיני כך שהם ימכרו מעט יחידות וירוויחו המון על כל אחת. האנשים עליהם זה עובד אינם, לרוב, עובדים למחייתם אלא מקבלים את האוטו מאבא שקנה אותו בצמוד לסדרה 5\7.

משהו מעניין אחר צד את עיני לאחרונה - המגאן ספורט ירדה בתמחור שלה ל210K ולרגילה ו220K לקאפ. עדיין יקר מאוד, אבל 19 אלף שקל פחות ממקודם. בשרשור האחרון צפיתי שזה בדיוק מה שיקרה - פעם אחת דפקו את הקונים עם תמחור בשמיים, ופעם שניה דפקו אותם במחירון כשהחליטו לתמחר בצורה יותר הגיונית אח"כ. עדיין יקר ב20K ממה שצריך, אבל אנחנו מתקרבים לשם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני חושב שפעם פרסמו פה טבלת רווחים של יבואנים. יש כאלו שמרוויחים אפילו יותר...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
קמור, במודע, תימחרו את המיני כך שהם ימכרו מעט יחידות וירוויחו המון על כל אחת. האנשים עליהם זה עובד אינם, לרוב, עובדים למחייתם אלא מקבלים את האוטו מאבא שקנה אותו בצמוד לסדרה 5\7.

משהו מעניין אחר צד את עיני לאחרונה - המגאן ספורט ירדה בתמחור שלה ל210K ולרגילה ו220K לקאפ. עדיין יקר מאוד, אבל 19 אלף שקל פחות ממקודם. בשרשור האחרון צפיתי שזה בדיוק מה שיקרה - פעם אחת דפקו את הקונים עם תמחור בשמיים, ופעם שניה דפקו אותם במחירון כשהחליטו לתמחר בצורה יותר הגיונית אח"כ. עדיין יקר ב20K ממה שצריך, אבל אנחנו מתקרבים לשם.

אני מכיר מישהו שקנה מגאן ספורט חדשה ב190K

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
אני מכיר מישהו שקנה מגאן ספורט חדשה ב190K

זה מה שאני ורועי הצענו להם בזמנו, לדעתי אפילו הצענו להם 200K*2, אבל הם סרבו. צ'מפיון הרוויחו שוב.

לדעתי נמכרו כל כך מעט מגאן ספורט בשנה האחרונה, שהם היו פשוט אדישים לתמחור. אולי קיבלו משלוח גדול יותר?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...