Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2008 דגם ה pk המאובזר

1. האם אפשר לגרום למערכת לקרוא mp3?

2. האם קיים חיבור aux בדגם הזה?

3. היכן אתם ממליצים לטפל ברכב ומה בערך העלויות של טיפולים שוטפים (גר בתל אביב)

4. מתי צריך לעשות ברכב הזה טיימינג ומה בערך העלות?

5. הבנתי שיש חיבור מיוחד לכיסא תינוק, היכן הוא נמצא והאם מומלץ להשתמש בו?

6. בעזרת אילו חומרים אתם ממליצים לנקות את פנים הרכב? (יש מספר חומרים שונים שמהם מורכב תא הנהג וזה קצת מבלבל)

7. יש סימן קילוף קל בגודל של שקל בגג, וכאחד שהייתה לו צרפתית עם צבע מטאלי שהתקלפה אני קצת חושש... מה מומלץ לעשות?

כל דבר שתוכלו להוסיף לי על הרכב יעזור לי מאוד

המון תודה

פורסם

רדיו דיסק MP3 תוכל למצוא בפירוקייה ולהחליף במוסך מורשה (צריך לקדד למחשב)

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אם אני לא טועה טיימינג בשנתון הזה עושים כל 120K ק"מ או 10 שנים העלות תהיה בערך 2000 ש"ח במוסך מורשה.

אם אתה צריך עזרה לגבי הקילוף אני יכול לשדך לך חבר טוב שהוא פחח מאור יהודה.

לגבי מוסך, תקרא כאן:

http://www.psi.co.il/Forum/viewtopic.php?f=5&t=1224

חומרים לניקוי פנים הרכב - כל אחד והשריטות שלו. תעשה חיפוש בפורום על מוצרי טיפוח / ניקוי תמצא שפע של עיצות.

אני משתמש במוצרים של carplan.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

ננסה לענות לך על כל השאלות.

1.לגבי הMP3 כל מערכת פשוטה תפתור תבעיה.

2.לגבי הAUX תשובה מספר 1:wink:

3.לגבי עלויות הטיפולים זה משתנה מטיפול לטיפול, לגבי איפה ללא ספק אצל מוסך גבע. מאוד מומלצים פה בפורום ובאופן כללי מתמחים בסיטרואן ופיג'ו.

4.לגבי הטיימינג עם אני זוכר נכון זה ב120K ועולה בערך 2000 ש"ח

5.גדול עליי..

6.ענו לך כבר

7.ענו כבר.

הא ותתחדש על האוטו:wink:

פורסם

לא הייתי ממצליץ על מערכת פשוטה.

דווקא המקורית יושבת יפה בקונסולה המרכזית. קונים אחת מקורית שיושבת ב 207 מאחת הפירוקיות, מקודדים אותה כמו שכתבו לך לפני, ככה גם לא מאבדים את השליטה על המערכת מגלגל ההגה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לגבי המערכת אני באמת לא מעוניין להחליף... רוצה להשאר עם המקורי

אם יש אפשרות לחבר aux זה יפתור לי את כל הבעיות

הבנתי שבגרסא הפשוטה של הרכב זה אפשרי דרך שינוי במחשב

השאלה אם ככה זה גם בגירסא שלי או ששם זה כבר בילד אין...

בכל מקרה כדי לבדוק את זה אני צריך למצוא את החיבור לכבל aux, יש לכם מושג איפה אני מוצא אותו?

פורסם

ב206 הקודמת שלי טיפלתי בגבע ואני ממליץ עליהם בלב שלם וסומך עליהם בעיניים עצומות.

ברכב הנוכחי, קיבלתי חבילת טיפולים במורשה יבואן, אבל אין ספק שגם אם הרכב באחריות יצרן, הייתי מטפל אצלם ללא חשש.

פורסם

כן שמעתי כמה דברים טובים על גבע, נעשה לשם סיבוב בהזדמנות.

שמעתי גם על הדקל בהרצליה ועל מרום צמרת, מה דעתכם?

לגבי המערכת, חיפשתי בתא כפפות אבל לא מצאתי, אולי צריך לפתוח משהו בשביל למצוא...

פורסם

שנים טיפלתי בדקל. חוץ מטיפולים שוטפים הם לא יודעים הרבה, והמחירים שם הם הגבוהים ביותר ששילמתי.

בקיבוץ גלויות טיפלתי גם שנים, לפני שעברתי לעבוד בהרצליה עוד מהתקופה שהוא היה מורשה פיג'ו סיטרואן.

רן בעל המוסך אלוף, והמחירים שם הם ממש כמו מחירים של מוסך מורשה. מצד שני, גם עם התקלות הכי מעצבנות רן ידע להתמודד.

מרום צמרת פעם היה מוסך טוב, לא יודע איך היום, אבל למה לשבור את הראש? אם יש לך את מוסך גבע, טפל שם.

אתה מוזמן לנסות גם את אם הדרך, איפשהו בדרום תל אביב באיזור המוסכים, גם טובים.

לגבי ה AUX, ב 207 של אשתי יש כניסת AUX בתא כפפות, אבל המערכת טיפה שונה ממה שיש לך.

קנה מפירוקיה מערכת של 207, היא באותו גודל כמו שלך וקוראת MP3.

תקנה ב EBAY את החיבור AUX. גש עם שני החלקים למוסך, ירכיבו לך אותם, להערכתי זה לא יותר מחצי שעבודה כולל הקידוד של המערכת.

• תוכן חדש...