Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם אחת עזרנו לחבר פורום יקר כתור בית זמני לכלבה מדהימה בשם בוני (היית אצלנו פחות מ-24 שעות עד שהגיעה משפחה מדהימה לאמץ אותה):

2011073020132230.jpg

By redroze at 2012-01-07

2011072920233153.jpg

By redroze at 2012-01-07

שוב פעם תודה רבה לך ולאישתך לעתיד על כל העזרה החום והאהבה שנתת לבוני! הלוואי ויהיו יותר אנשים כמוך! אתה פשוט מלך!

הלכתי לבקר את בוני ואני שמח לומר לך שהיא נמצאת בידיים ממש טובות! אוהבים אותה ולא חסר לה כלום יש לה אחלה בית והכל בזכותך!

פשוט תודה!

וזו הכלבה שלנו עם בוני שמה לילי,בת 4 מפונקת ברמות על! ממושמעת ולא עושה בעיות כלל:

IMG_0305.JPG

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז תכירו את טולי (שיש לה עוד מליון שמות בערך, תלוי במצב הרוח ובהתנהגות) מעורבת (השד יודע במה).

הייתה לה המלטה ליפני שנתיים וחצי, מאז עיקרנו אותה והיא הפכה להיות ממש קציצה, אבל ניראה שטוב לה ככה 8)

והחלק הכי חשוב תמונות -

בצעירותה -

160csvm.jpg

vo6fj6.jpg

16iuuzl.jpg

w3gag.jpg

rvvuas.jpg

ולפי דעתי ה-תמונה

1zp5vty.jpg

התמונה העדכנית ביותר של הגברת

2r53v9v.jpg

ולסיום פייל קטן עם האתר TinyPic לבעלי המוח ה"מלוכלך" מבנינו

a4936.jpg

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

נכון. גיא נמצא בכלוב כשי שלא יפגע בבית ובעיקר בעצמו.

בנוגע להוצאות של הכלב - אי אפשר לחזות מראש עלויות יכול לבית שהכלב פתאום נהיה חולה אז צריך ללכת לוטרינר ורק הביקור עצמו עולה כסף שלא לדבר על תרופות וטיפולים ובדיקות דם.

כלב צריך לאלף ולחנך. גם אם הכלב קטן. במידה ולבחור אין רקע אז צריך ללכת למאלף וגם זה עולה כסף.

כלב דורש המון השקעה כספית וזה החלק הקטן יותר בהשקעה בכלב.

העניין הוא שזה שווה כל רגע. אני מסתכל על חיי כעת ולמשך, נניח, 13-15(בעזרת ה׳) שנים הבאות ואני רואה כמה השקעה הכלב יצריך וכמה כאב ראש ועצבים הוא גורם/יגרום ואני לא הייתי מוותר עליו בשום פנים ואופן.

לסיכום - גם אם מחשבים מראש את כל ההבטים בעניין הזה, בחיים לא תוכל לחזות איך זה באמת יהיה. אבל אין לזה תחליף.

זה חבר שיהיה איתי עכשיו כשאני בצבא, כשאני אעבוד ואפתח את הקריירה שלי, כשאביא הביתה בחורה, כשאתחתן, ככל הנראה גם כשאביא ילדים - הכלב שלי יהיה שם לאורך כל הדרך. הילדים יכנסו לעולם שכולל בתוכו כלב. ובתור אחד שגם נכנס ככה לעולם, אין לתאר במילים את מה שכלב מוסיף למשפחה.

פורסם

בנוגע להוצאות של הכלב - אי אפשר לחזות מראש עלויות יכול לבית שהכלב פתאום נהיה חולה אז צריך ללכת לוטרינר ורק הביקור עצמו עולה כסף שלא לדבר על תרופות וטיפולים ובדיקות דם.

בשביל אנשים "כמוך" המציאו את חברות הביטוח. כיום ב-600 ש"ח אתה יכול "לבטח" את הכלב שלך לשנה (לרוב זה כולל בפנים את כל חבילת החיסונים). אני מכיר סידורים כאלה בבית חולים לחיות בפ"ת ובמרפאה של ד"ר שטיינר (בית חולים לחיות) בבורסה בר"ג.

למרות שאני "סבלתי" מהרבה בעיות אמינות של הכלב שלי בשנה הראשונה (בעיה בעפעף שדרשה ניתוח, פעם אישתי לעתיד נכנסה הביתה ומצאה את הכלב כמעט מעולף, אחרי בדיקת דם גילי שהיה לו חום גבוה) ועדיין לא רצתי לעשות ביטוח (מאז עברו כמעט שנתיים והכל מגלה אמינות כמו של טויוטה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

redzone - לנו כבר יש ביטוח בבית חולים הוטרינרי שמקנה לנו הנחות מאוד גבוהות ועלותו הייתה 900 ש"ח. אבל מה? עדיין בדיקת דם עולה כסף(אמנם עם הנחה אבל עדיין לא בחינם), במידה והכלב פתאום חטף דמודקס, סדרת הטיפולים עולה כסף(לא זוכר אם זה היה בהנחה אבל גם אם כן, זה עלה כסף), לקנות שמפו מיוחד לעור על מנת להגן עליו בתקופה הזו ובכלל עולה כסף, לקנות כל מיני צעצועים וחטיפים (חובה לקנות צעצוע אחד לפחות אחרת לא יהיה לכלב מה לעשות). צעצוע איכותי עולה לא מעט(יחסית).

יום שבת אחד גיא הקיא מס' פעמים וזה התחיל להדאיג היות והוא הקיא הרבה מעבר למצב הממוצע. במצב כזה מן הסתם שניקח את הכלב לוטרינר. אבל מה, ביקור בשבת עולה המון כסף(500 שקל רק כי זה בשבת). במקרה הזה הביטוח עזר לנו ועלות כל הביקור(שכלל צילום רנטגן, בדיקת דם, הכנסת עירוי עם הויטמנים וכל הנוזלים שהגוף איבד ועלות הביקור עצמו, אטנטיביוטיקה כי הייתה לו דלקת במעיים וחומר מיוחד שסופג רעלים) הסתכם בקצת יותר מ-500 שקל.

בקיצור - לעשות ביטוח חוסך כסף אבל עדיין, יש עוד מיליון הוצאות מעבר לזה.

כמו שאמרתי, במידה והכלב לא מאולף חייב לעשות מס' שיעורי אילוף וכל שיעור זה בסביבות ה120-150 ש"ח.

וזה בלי השקעה בכלב. זה המינ'. אני לא רוצה בכלל להתחיל לדבר על כמות הכסף שאני מוציא על הכלב.

פורסם

האמנם כלב זו השקעה לא קטנה (מנסיון כמובן), אבל אני לא רואה משהו אחר בחיים ששווה את ההשקעה הזאת, ועדיין, אנחנו ממש לא מסתכלים עליו בתור "השקעה", אלא בן בית לכל דבר. יאללה, זזתי "לאנוס" אותו קצת :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טוב ,

צרפתי תמונות של שלושת הבעייתיים שלי :)

הראשון Odie - פינצ'ר מעורב עז ונועז. נו טוב , לא ממש האמת קצת פחדן ושונא אנשים - אבל חולה על כלבים.

השניה - Stitch הפאג סינית השובבה, הכלבה הכי סנובית שאני מכיר , לא מתעניינת לא באנשים ולא בכלבים אחרים.

השלישית חביבה היא Cora , הבולדוגית הצרפתית , הבעייתית מכולם - היא חולה על אנשים אבל לא סובלת כלבים אחרים (חוץ מבפארק כלבים - שם היא מתערבבת עם להקה ומשחקת בכיף ומשגעת את כולם).

כל אחד מהם בעל אישיות ורמות אנרגיות שונות לחלוטין וחלק אינטגרלי לגמרי מהמשפחה שלנו כרגע.

כלבים אולי בשותף לא עולים הרבה, אבל תמיד צפה להפתעות.

ביקור שבת פה , XRAY שם , בדיקת דם באמצע ויש דברים כמו רגישויות לאוכל , טיפולים שותפים לאלרגיות לדוגמא ועוד.

אם יש מזל וזה כלב מעורב "אמין" - החיים יפים - אבל מדי פעם יש הפתעות.

עדיין - זה שווה כל שקל וכל שניה בשביל הרגעים הכיפים איתם.

ליביו

c1.jpg

c2.jpg

c3.jpg

c4.jpg

c5.jpg

c6.jpg

c9.jpg

c8.jpg

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני מאוהב בכלב של איתם מהאח הגדול (גולדן רטריבר,או לברדור,אני תמיד מתבלבל)

הוא כזה חמוד,ומחונך...כמו שכלב נחיה צריך להיות...מאז שהאח הגדול התחיל הוא לא נבח אפילו פעם אחת! אולי הוא אילם? :lol:

פורסם

הוא לא אילם ולא נעליים,הוא רק מאוזן:)

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

ועכשיו תורו של ריי (Ray) הבולדוג הצרפתי שלי !

8904469809.jpg

1861910531.jpg

9380063526.jpg

4146448699.jpg

ריי בן שנתיים וחודשיים, אנרגטי, אינטיליגנט בטירוף, שובב ותחמן לא קטן.

כמו בן בית של ממש, לכל דבר ועניין, ויחד עם זאת יודע את מקומו.

גם לריי, כמו לרבים מהכלבים, יש "חירפון" כשיוצאים לטיול, לא מפסיק לרחרח ובעיקר למשוך לעבר ה"יעד".

תהנו :lol:

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
כלבים מאוזנים לא נובחים? :shock:

לא לשווא. מה שאומר שכמעט ולא.

למשל, שגיא עובר ליד כלבים הוא לעולם לא ינבח. גם אם אותו הכלב כן ינבח.

דוגמא נוספת - במידה וכלב/אדם עובר ליד הבית, זה דבר נפוץ מאוד שכלב הנמצא באותו הבית ינבח. גיא לעולם לא ינבח.

הוא נובח רק כשהוא מתחיל 'להתעצבן' על צעצוע מסויים, או על חפץ מסויים בבית שמבחינתו זה איום ולכן הוא מתחיל לתקוף אותו.

או לחלופין, במידה ונכנס לבית אדם זר הוא ינבח.

כלב במצבו הטבעי כמעט ולא נובח ולעולם לא מפגין אגרסיביות. כלב במצבו הטבעי - מאוזן. בני האדם הם אלו שמערערים את האיזון הזה ולכן כלבים מפתחים בעיות התנהגות.

• 8 חודשים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...