Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בבעלות יונדאי טוסון.

לאחרונה התקלף הצבע של אחד מכיסויי הפלסטיק הנמצאים על גלגלי המגנזיום (ראה תמונה).

רציתי לשאול: מה האפשרות הכדאית ביותר לצבוע את הכיסוי? האם לגשת לפחח רכב? מה העלות של עבודה כזאת של פחח?

או אולי עדיף בכלל להזמין חדש מאיביי:

http://www.ebay.com/itm/2005-2006-HYUNDAI-TUCSON-UO3604-3800-center-cap-/390286045595?hash=item5adedc719b&item=390286045595&pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr

תודה ושבוע טוב!

IMG_0915.jpg

פורסם

במקרה כזה חבל על ההשקעה כאן בארץ בצביעה,

ויש לך אפשרות לרכוש חדש אז כדאי,

למרות שאני לא היתי רוכשת או צובעת כי הנזק נראה ממש מינורי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תנסה לבצע תיקון ( צביעה ) לבד , זה לא חלק כ"כ גדול ומסובך לצביעה .

רק לא לשכוח לשייף לפני הצביעה על מנת להוריד את שאר הקילופים ולגרום למשטח להיות מחוספס שהצבע ייתפס טוב יותר.

ואם זה לא ייצא טוב עדיין תוכל להזמין חדש , אבל אני תמיד מנסה לתקן לבד קודם (זה פשוט יותר מספק !)

פורסם

zl@tnik אני גם בעד לשפץ ולתקן לבד,

אבל במקרה הזה החלק מרובה בחריצים ומספר גבהים,

יהיה לו קשה לשייף ולהגיע לאחידות.

עבודה רבה מאוד תהיה לו על החלק הזה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה לכל העונים,

באמת צביעה עצמית היא אפשרות שלא לקחתי בחשבון.

במידה ואחליט לצבוע באופן עצמאי, באיזה נייר שיוף עליי להשתמש? צביעה במספר שכבות של תרסיס צבע שנמכר בהום סנטר יספיק?

פורסם

החלטת בכל זאת לצבוע בעצמך את החלק?

ל'

פורסם

קצת לשייף. ניקוי יסודי. צבע יסוד מחכים שיתייבש. 5 דקות .

ואז צביעה בצבע כסף בהתאם. אפשרי גם לקה בסוף.

אם תרצה ואתה מהמרכז אתה מוזמן לבוא אלי. יש לי את הציוד הנדרש אני אעזור לך תמורת בירה קרה!

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

בוקר טוב חבר'ה,

נהגת שודים, כן החלטתי לנסות לבד לפני שאני מזמין חדש. מה יש להפסיד וזה גם באמת יותר מספק כפי שציין zl@tnik.

shahar1, תודה רבה על ההזמנה והרצון לעזור אבל אני לא כ"כ במרכז בשבועות הקרובים. אם תוכל לפרט לי יותר בנוגע לחומרים אני אשמח. איזה נייר שיוף אני צריך? אני זקוק לספריי צבע עמיד חום? את צבע היסוד גם אפשר לרכוש בהום סנטר?

יום טוב לכולם!

פורסם

את הצבעים שלי אני קונה בחנות צבעים מקצועית. צבע של חברת דופלי קולר. איכותיים מאוד. קח בחשבון שהצבעים יעלו לך יותר מהחלק עצמו כחדש ב-E BAY.

או שאתה צריך לצבוע את כל הכיסויים?

נייר שיוף 400 או 600 לדעתי יספיקו.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

shahar1 , לא בהכרח שיעלה לו יותר מחלק חדש (ואם שמת לב בEBAY החלק עצמו משומש ויש במלאי רק 1 כזה ), וגם אם כן הידע והפרקטיקה שהוא יקבל יהיו שווים הרבה יותר .

ולעניינו - באמת מומלץ להשתמש בנייר שיוף מים 800 ,ובחריצים הקטנים הייתי אפילו ממליץ עם קצת צמר פלדה , ממש רק כדי לגרום למשטח להיות יותר מחוספס כדי שהצבע ייתפס טוב יותר , את המרכז של המכסה צריך לכסות ע"י נייר דבק כדי לא לצבוע את הסמל , וכיוון שזה פלסטיק לדעתי יש צבעים שלא מצריכים צבע בסיס אלא פשוט מרססים את הצבע במרחק של 25- 30 ס"מ כדי לא ליצור טיפות , וכמובן תמיד בתזוזה של היד לא לעצור מעל החלק ולמלא אותו בצבע - ויש לחזור על תהליך הצביעה 2- 3 פעמים (כשיש הפסקה של 10 דק' בין כל צביעה )עד לקבלת משטח צבוע אחיד , ואם אתה מחפש גימור סופי מושקע יותר - לאחר שהתייבש הצבע הכסוף רסס מעל ציפויי לקה מבריקה לפלסטיק .

מקווה שעזרתי .:-D

פורסם

shahar1,zl@tnik, שוב תודה על התגובות.

את הנייר שיוף והלקה אפשר לרכוש בהום סנטר או ACE? מה, פחות או יותר, העלות שלהם?

• אחראי פורום
פורסם

נייר 800 עדין מדי. משתמשים בניירות 400-500 לפיניש אחרון והחלקה לפני צבע,

פה נדרש שיוף הצבע שלא התקלף. אתה יכול להתחיל ב-320 לשיוף כל המשטח ולסיים ב-400.

אני הייתי מתחיל גם ב-240 אבל לא אקח אחריות על פלסטיק שאני לא מכיר, כי אולי הוא יפצע מזה בצורה קשה יותר מאחרים.

יש צבעים יעודיים לפלסטיק, אל תצפה מהם לגדולות אבל הם שווים את מה שמשלמים עליהם.

אישית לא הייתי קונה מאייס והומסנטר שום דבר, לך לחנות אספקה טכנית/טמבורייה ושלם פחות על אותם מוצרים.

ניירות שיוף לא צריכים לעבור את ה-3-5 ש"ח ליחידה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כל סיפור הצביעה לא אמור לעלות יותר מ-30 שקלים.

14 ש"ח צבע יסוד.

10 ש"ח צבע כסף.

6 ש"ח ל-3 יחידות נייר מים.

זהו. אם לוקחים לך יותר (עד 10% יותר זה נורמלי) אז דע לך שאתה קונה בחנות של גנבים.

• תוכן חדש...