Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[עזרה] בחירת מגבר וסאב

boris1235
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן חברים,

אני מתכנן לשפר את המערכת הנוכחית שיש לי באוטו.

מה שיש לי עכשיו זה:

2 קדמיים קטנים של יונדאי 130W שאני שוקל לא לחבר אותם בכלל למגבר

2 אחוריים של BOSS AUDIO 400W 6X9 שאותם אני בטוח מחבר למגבר

ואני רוצה לרכוש סאב וופר למערכת.

אני חובב סאונד ולא מקצוען בתחום, לכן מספיק לי סאונד ממוצע, איכותי ודי חזק.

השאלה היא כמה וואט אני צריך למגבר כדי שהוא יסחוב 2 אחוריים וסאב, ואיזה סאב אתם תמליצו. כי לפי מה שאני רואה אצל חברים 2 אחוריים וסאב מספיקים לגמרי.

אשמח להמלצות למגברים וסאבים, במחיר לא גבוה ולא נמוך, ממוצע :)

תודה רבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה רדיו דיסק קיים ברכב עכשיו?יש לך שם יציאות למגברים?

לפי מה שאתה מתאר אולי כדאי שתתחיל עם מגבר 4 ערוצים עם גישור שתוכל לחבר לסאב ולזוג אחוריים,ככה אם תרצה לשדרג בהמשך תוכל לקנות מגבר לסאב ולהשתמש במגבר של ה4 ערוצים גם לזוג הקדמי.

לי בהתחלה היה סאב של רוקפורד p1,יש גם קיקר של C12 ,עושים את העבודה טוב אם אתה לא מחפש להשתגע,וזולים יחסית,

אם אתה מחפש חזק יותר יש לך למשל את הקיקר cvr12. בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך לקחת פיוניר,הרבה רעש ומעט איכות ודיוק.

ולגבי מגבר,שווה לקנות מגבר של חברה מוכרת,אל תקנה זבל סיני שלא ייתן לך לא איכות ולא אמינות,שווה להשקיע עוד קצת ולקנות מגבר שיחזיק לשנים,ד"א אתה לא חייב מגבר עם הספק בשמיים,מספיק שייתן בגישור 150 rms שיפתח את הסאב,זוג אחוריים יפתחו גם עם 50 rms לערוץ(אתה יכול למצא מגבר של jbl או רוקפורד 3004 )

ד"א יש לי מגבר של אלפיין חדש באריזה שיכול להתאים למה שאתה רוצה,בכל מקרה אם אתה צריך ייעוץ אתה מוזמן להתקשר

0523685439 אסיף

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...