Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

עשיתי תאונה עם הרכב שבה אני לא הייתי אשם , למרות זאת החלטתי לתבוע את הביטוח שלי משני סיבות עיקריות:

1. הפרמייה שלי לא עולה

2. כדי שהכסף יגיע יותר מהר.

עבר כבר יותר מחודש ובפוליסה שלי כתוב שאת הכסף אני אמור לקבל עד 30 יום , הביטוח משגע אותי וכל פעם שאני מתקשר

נאמר לי שזה בתהליכים סופיים ועבר כבר חודש וחצי.

השאלה שלי מה אני יכול בנושא והאם אני יכול לתבוע אותם על כך שהם מונעים ממני כסף כדי לקנות רכב אחר ואני "תקוע"

בלי רכב, פשוטו כמשמעו.

שאלה נוספת לגבי גובה הפיצוי, במידה והסכום שאני יקבל לא יהיה סביר בעיניי מהם התהליכים שאני יכול לעשות כדי

לקבל את ההפרש?

תודה איציק.

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

• ספונסר פורום
פורסם
שלום לכולם.

עשיתי תאונה עם הרכב שבה אני לא הייתי אשם , למרות זאת החלטתי לתבוע את הביטוח שלי משני סיבות עיקריות:

1. הפרמייה שלי לא עולה

עבר כבר יותר מחודש ובפוליסה שלי כתוב שאת הכסף אני אמור לקבל עד 30 יום , הביטוח משגע אותי וכל פעם שאני מתקשר

השאלה שלי מה אני יכול בנושא והאם אני יכול לתבוע אותם על כך שהם מונעים ממני כסף כדי לקנות רכב אחר ואני "תקוע"

בלי רכב, פשוטו כמשמעו.

שאלה נוספת לגבי גובה הפיצוי, במידה והסכום שאני יקבל לא יהיה סביר בעיניי מהם התהליכים שאני יכול לעשות כדי

לקבל את ההפרש?

תודה איציק.

תראה איציק אתה אמור לקבל את מחיר מחירון הרכב לפי מחירון לוי יצחק,בניקוי השתתפות עצמית לעינין הזמן זה באמת בעיה שב. עליהם כל יום פשוט אין מה לעשות, אני לא יודע אם יצא לך משהוא בתביעה למעט ריבית, הריצות לא שוות את זה.

כשתקבל סוף סוף שיק אני מוכן לבדוק לך אם קיבלת את כל המגיע לך, צור איתי קשר לפי הצורך.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם
שלום לכולם.

1. הפרמייה שלי לא עולה

בלי רכב, פשוטו כמשמעו.

לקבל את ההפרש?

תודה איציק.

תראה איציק אתה אמור לקבל את מחיר מחירון הרכב לפי מחירון לוי יצחק,בניקוי השתתפות עצמית לעינין הזמן זה באמת בעיה שב. עליהם כל יום פשוט אין מה לעשות, אני לא יודע אם יצא לך משהוא בתביעה למעט ריבית, הריצות לא שוות את זה.

כשתקבל סוף סוף שיק אני מוכן לבדוק לך אם קיבלת את כל המגיע לך, צור איתי קשר לפי הצורך.

אם הרכב נקבע כאובדן מוחלט או אובדן מוחלט להלכה לא מנכים השתתפות עצמית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...