Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

היום בבוקר אספתי את האקורד 2002 שלי לאחר שאתמול בוצע בה טיפול 120K, ועכשיו כשאני מסתכל בחשבונית (כמובן, לא יכולתי לשים לזה לב עוד במוסך :|) תחת "עבודות", אני רואה טיפול 15K על סך 252 ש"ח, ולאחר כמה שורות החלפת נוזל בלמים על סך 100.8 ש"ח. והשאלה שלי היא האם החלפת נוזל הבלמים היא לא חלק מהטיפול?

בנוסף, לפני הטיפול, עברתי עם בעל המוסך על כל הדברים שאני רוצה שיעשו. ועכשיו אני רואה שהוא החליף גם פילטר אויר בנוסף למה שביקשתי, כשהפילטר שהיה בפנים היה דנדש!

מה לדעתכם כדאי לעשות? אני סתם קטנוני? למרות שהסכומים לא גדולים, ההרגשה לא נעימה. :?

תודה.

נ.ב.

סה"כ, הסכום יצא כ250 ש"ח יותר ממה שנאמר לי בע"פ. (זה היה טיפול 120K, דיסקיות ורפידות קדמיות חדשות, והחלפת גרמושקה לצירייה).

• תוכן חדש...