Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשבאתי להוציא רב קו בעיר, אמרו לי שזה לא יתפוס ואני צריך לנסוע לתל אביב(!) ושם להוציא רב קו מיוחד של "אגד".

ובקיצור, משיחה עם עוד גורמים אחרים שקשורים לנושא, כשכול אחד אומר משהו אחר כול פעם, הבנתי שכולם מ**ינים בשכל וזהו.

הוצאתי רב קו של "אגד תעבודה" והיום אני נוסע באוטובוסים של "אגד" ואין שום בעיה.

הרב-קו הוא אותו רב קו בכל החברות. רב קו של אגד תעבורה עובד גם בדן וגם באגד וגם במטרופולין ואפילו ברכבת הקלה של ירושליים. הכרטיס הוא אותו הכרטיס בדיוק, ההבדל הוא רק בפרופילים שאתה טוען עליו.

לצורך העניין, אם אתה טוען על הכרטיס פרופיל של אגד תעבורה באשקלון אז הוא תקף רק לאגד תעבורה באשקלון. אם אתה טוען פרופיל של גוש-דן אז הוא תקף לאגד, דן, קווים ומטרופולין אבל רק בגוש דן. מטרופולין של קווי הדרום זה כבר משהו אחר.

מה שכן, על כל כרטיס אפשר לטעון שמונה פרופילים שונים. כך שמעשית שום דבר לא מונע ממך להוציא רב קו של אגד תעבורה ולהטעין עליו גם פרופיל של אגד.

צודק לגמרי, אבל לא רק.

בוודאי שמעתם על מה שהולך עם אגד בירושלים, המציאות יותר גרועה ממה שהתקשורת מצליחה להעביר.

פשוט מחריד.

בבין-עירוני כבר נתקלתי פעמיים בוויכוח שנמשך רבע שעה עם הנהג והאחראי על הרציף

פשוט בגלל שאגד לא טרחו בכלל לתדרך חלק מהנהגים שלהם בנוגע לכרטיס.

מחייבים את הציבור לעבור למשהו שאין דומה לו בעולם המערבי,

(מהסוג שאורוול קדח מזמן במוחו) ואז שוכחים לעדכן את הנהגים.

חלק מהנהגים מסרבים בכלל להתעסק עם זה ודורשים תשלום מלא,

והנוסעים האומללים שלא יודעים לעמוד על שלהם פשוט משלמים כצאן לטבח.

המצב באמת לא טוב.

כבר שבוע שאני חורש על קווי באר שבע-תל אביב, בקושי רב הצלחתי לקבל עד כה את הנחת ה-50 אחוזים שמגיעה לי בנסיעת אחת מתוך מי-יודע-כמה. הנהגים לא מכירים, המכשירים לא קוראים, הכרטיסים לא מתאימים וההוראות לא הוראות. בהחלט ביזיון.

מה שכן, גם אני מהאומללים שלא מתווכחים יותר מידי עם הנהג. לא מתאים לי לעקב אוטובוס של 50 נוסעים בשביל שמונה שקלים הנחה, אני יודע כמה זה מעצבן אותי שמישהו רב עם הנהג על שטות ומעקב את כולם. במקום זה אני לוקח קבלה וניגש לקבל החזר אחרי שמצטברות אצלי כמה וכמה קבלות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עדכון:

חזרה אלי היום בבוקר שני הנחמדה מ"קווים". לטענתה אני הראשון שפונה אליהם שאין שום אזכור באתר האינטרנט לכך שלא ניתן להנפיק כרטיס סטודנט בקריית אונו אלא רק בפתח תקווה. נו שויין, נעקוב.

לשאלתי למה לא ניתן להטעין פרופיל סטודנט בתחנת ההנפקה היחידה באיזור קיבלתי מין תשובה מעורפלת שלא ממש הצלחתי להבין וגם נראה לי ששני לא ממש השתכנעה מהדברים של עצמה. היא הציעה לי לגשת לאחת מתחנות ההנפקה של מפעילים אחרים, אך הן נמצאות בתל אביב, ר"ג או בני ברק ולדעתי זה ממש לא לעניין שאני צריך לנסוע, לשרוף שעתיים ולשלם על שתי נסיעות כדי לנפק פאקן כרטיס נסיעה באוטובוס :roll:

כל הכבוד למשרד התחבורה, ככה מעודדים תחבורה ציבורית בשנת 2011.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
צודק לגמרי, אבל לא רק.

בוודאי שמעתם על מה שהולך עם אגד בירושלים, המציאות יותר גרועה ממה שהתקשורת מצליחה להעביר.

פשוט מחריד..

עד היום הנסיעה ברכבת הקלה היא בחינם.

למה?

כי אחת משתי החברות הדביליות האלו (לא יודע מי וגם לא מעניין אותי) לא מצליחה לגרום לכרטוס האלקטרוני לעבוד.

ואו.

כל כך קשה...

אגב, בדיוק מאותה הסיבה פרוייקט המצלמות בכבישים תקוע.

מל"מ.

מישהו טרח פעם לבדוק מה הן ראשי התיבות האלו?

כנראה משהו בסגנון של מפגרים לגמרי.

• תוכן חדש...