Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כידוע (או שלא), חלק מהמלצות ועדת טרכטנברג הייתה להוזיל את תעריפי הניסעה בתח"צ לסטודנטים. החל מ ה 1.11.11 סטודנטים יכולים לרכוש כרטיסי נסיעה באוטובוסים בנהחה שבין 30 ל 50 אחוזים, בהתאם לסוג המנוי.

כאדם שנושא התחבורה הציבורית קרוב לליבו ומשתדל לנסוע באוטובסים כשאפשר, החלטתי לגשת היום לאחת מעמדות ההנפקה של הרב קו ולהפניק רב קו חדש בפרופיל סטודנט.

אך אבוי!

בלתי אפשרי!

תחנת ההנפקה המשוכללת של הרב קו מול קניון קריית אונו איננה מסוגלת להנפיק כרטיס רב קו סטודנט! המשימה אפשרית רק בתחנה מרכזית פתח תקווה! משמע שכל הסטודנטים שגרים באיזור בקעת אונו נאלצים לכתת את רגליהם עד למקום שכוח האל העונה לשם תחנה מרכזית פתח תקווה.

כמובן שטרם יציאתי אל הקרב טרחתי לבדוק באתר קווים כדי למנוע אי נעימויות מהסוג הנ"ל. חבל שבאתר שמתעדכן באופן יומיומי לא טרחו לעדכן את סוגיית הסטודנטים (וצרפתי גם צילום מסך והדגשתי שורה המנוסחת באופן תחבירי יוצא מגדר הרגיל).

המשך יבוא.

איתמר.

ravkav.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שירות הלקוחות:

- שלום, היום בבוקר הלכתי להנפיק כרטיס רב קו סטודנט בתחנת הצילום שמול קניון קריית אונו ונאמר לי שניתן לעשות את זה רק בפתח תקווה.

- נכון, אי אפשר.

-אז למה אתם לא טורחים לעדכן את אתר האינטרנט שלכם? למה לטרטר לקוחות?

- על זה יענו לך במחלקת פניות הציבור.

חיוג למוקד פניות הציבור:

- "אין מענה בשלוחה המבוקשת".

נסיון שליחת טופס ליצירת קשר:

"לא ניתן להכניס יותר מ 200 תווים".

:shock::shock::shock:

המשך יבוא.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הכל יחסי בחיים.

בנתניה למשל, חצי מתנועת התח"צ מבוססת על מוניות שירות, פעם זה היה אפילו יותר.

50252_14812832842_6030310_n.jpg

לפני כעשור הם הציגו את החידוש (!) שיעזור להם להתחרות בכרטיסיות של אגד: כרטיס מגנטי שטוענים

אותו בסכום כסף מוגדר מראש. למעשה, את הכרטיס הזה לא באמת טענו, אלא פשוט החליפו לך לאחד

חדש עם כמות הכסף ששילמת עליו, וניתן היה לעשות זאת אך ורק בקופת החברה שנמצאת בעיר.

card_shay3.jpg

עברו לא מעט שנים מאז, אבל לא הרבה השתנה (למעט התעריפים). עדיין ניתן לטעון את הכרטיסים

האלה רק במקום אחד בעיר, הם עדיין עובדים רק עם מזומן, וכל העסק עדיין נמצא בשליטה של אנשים

מקבוצה אתנית מסויימת שלמרבה הצער לא יודעים שירות לקוחות מהו.

בפן החיובי, מאז הפרטת הקווים העירוניים מידי "אגד" ל"אגד תעבורה" (גם כן חתיכת פיקציה...) הופיע

בעיר גם הרב-קו המדובר. הבעיה היא שגם אותו ניתן לקנות רק בתחנה המרכזית, רק בשעות מגוחכות

(משהו כמו 9:27-15:43), ורק כשעומדים עם הפנים לצפון, קופצים על רגל אחת ומגעגעים כמו ברווז.

בקיצור, אתה לא לבד. :roll:

פורסם

שמעתי על מעללי הרב קו.

הנקודה כאן היא שמדובר בעמדת הנפקה שלא מנפיקה כרטיס מין המניין ולא באיזו בעיית מפעיל או רב קו של הרכבת הקלה בירושלים :roll:

כאילו מה הקטע? אני באמת מעוניין לשמוע מה ההסבר המלומד לכך שיש תחנת הנפקה פעילה, עם ציוד תקין ומאפשרת הנפקת כרטיס X אבל לא כרטיס Y.

אני גם רוצה לשמוע כמה קשה לעדכן אתר אינטרנט, כמה קשה להוסיף שני משפטים בעמוד שיחסכו טרטור מיותר.

הזלזול בלקוחות כאן הוא פשוט גועל נפש.

איתמר.

פורסם

ורק כשעומדים עם הפנים לצפון, קופצים על רגל אחת ומגעגעים כמו ברווז.

איפה ניתן למחות על הגזענות הזו?

באופן כללי יותר,

הבנתי ששינו את הכרטיס "חופשי חודשי" לצורה אחרת, מישהו יכול לשפוך אור על הנושא? תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני לא מבין את כל הקטע הזה של הרב קו. למה הם צריכים כל-כך הרבה פרטים עלי? (תצלום, ת.ז., כתובת וכו')

מה זה מעניין את אגד? או שהם בכלל מנסים ליצור מאגר נתונים חוץ-ממשלתי ענקי? (וזה בכלל קונספירציה8))

פורסם

איתמר, יש לכם במקרה חברה תחבורה נוספת חוץ מאגד?

כי אני אגיד לך, באשקלון יש לנו 2 חברות ,"אגד תעבורה", ו-"אגד". עמדת הנפקה בעיר שייכת ל"אגד תעבורה" ולצערי הקו שאני מתנייד דרכו שייך ל-"אגד".

כשבאתי להוציא רב קו בעיר, אמרו לי שזה לא יתפוס ואני צריך לנסוע לתל אביב(!) ושם להוציא רב קו מיוחד של "אגד".

ובקיצור, משיחה עם עוד גורמים אחרים שקשורים לנושא, כשכול אחד אומר משהו אחר כול פעם, הבנתי שכולם מ**ינים בשכל וזהו.

הוצאתי רב קו של "אגד תעבודה" והיום אני נוסע באוטובוסים של "אגד" ואין שום בעיה.

פורסם

כרטיסי נסיעה עם זיהוי בעליהם מקובל בכל העולם. הסיבה פשוטה: כרטיסים רבים נושאים הנחות אישיות (למשל - כרטיס הסטודנט) וכך יש לנהג או למבקר אפשרותלודא כי הנוסע אכן זכאי לאותה הנחה.

אפשר לרכוש גם כרטיס רב-קו אנונימי, אבל הוא יאפשר רק נסיעה במחיר המלא, לא במחירים מוזלים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עד היום הייתי מתנייד בכרטיסיות(מקבלים 2 נסיעות בחינם בממוצע). אני לא זכאי להנחה מיוחדת.

פה בא לידי ביטוי הרב קו האנונימי?

פורסם

לא התעמקתי - אני ממעט מאוד להזקק לאוטובוסים. יש לי שני בנים המשתמשים ברב-קו, האחד סטודנט והאחר תלמיד תיכון, כך ששניהם משתמשים בכרטיס ייעודי.

הסבר פשוט תמצא בויקיפדיה ובאתרי חברות התח"צ השותפות לכרטיס

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה באמת לא פשוט להזמין את הסיפור הזה.

הזמנו מטרופולין חיפה באתר אגד לסטודנט . המחיר: 1661 ש"ח לסטודנט (מישהו זיהה הנחה?).

לאחר מכן אשתי עמדה 4 שעות בתור באוניברסיטה בשביל משהו (נראה לי כדי לקבל את הכרטיס)

אחרי זה עוד 4 שעות בתחנה מרכזית בחוף הכרמל בשביל משהו (נראה לי כדי לטעון אותו ?!).

יותר מידי קשה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
לא התעמקתי - אני ממעט מאוד להזקק לאוטובוסים. יש לי שני בנים המשתמשים ברב-קו, האחד סטודנט והאחר תלמיד תיכון, כך ששניהם משתמשים בכרטיס ייעודי.

הסבר פשוט תמצא בויקיפדיה ובאתרי חברות התח"צ השותפות לכרטיס

תודה. חיפוש "רב קו" בגוגל הביא אותי לעמוד הנ"ל וגם לאתר אגד.

בשורה תחתונה, ניתן לקנות כרטיס אנונימי בעלות 5 ש"ח, אצל נהג אגד.

החסרון - אם הכרטיס אובד לא ניתן לשחזר את הנתונים (ואת הכסף שטענת לתוכו).

פורסם

מה כל כך קשה?

הפרוייקט מריח כל כך מטמטום וטפשות, שזה יכול להיות רק עבודה של מל"מ או נס.

אף אחד לא יכול להתחרות ברמת המסורבלות והדפקטיות של החברות האלו.

יש להן מזל שאפשר לשחד את משרדי הממשלה והרשויות המקומיות.

אחרת...

פורסם
הפרוייקט מריח כל כך מטמטום וטפשות, שזה יכול להיות רק עבודה של מל"מ או נס.

צודק לגמרי, אבל לא רק.

בוודאי שמעתם על מה שהולך עם אגד בירושלים, המציאות יותר גרועה ממה שהתקשורת מצליחה להעביר.

פשוט מחריד.

בבין-עירוני כבר נתקלתי פעמיים בוויכוח שנמשך רבע שעה עם הנהג והאחראי על הרציף

פשוט בגלל שאגד לא טרחו בכלל לתדרך חלק מהנהגים שלהם בנוגע לכרטיס.

מחייבים את הציבור לעבור למשהו שאין דומה לו בעולם המערבי,

(מהסוג שאורוול קדח מזמן במוחו) ואז שוכחים לעדכן את הנהגים.

חלק מהנהגים מסרבים בכלל להתעסק עם זה ודורשים תשלום מלא,

והנוסעים האומללים שלא יודעים לעמוד על שלהם פשוט משלמים כצאן לטבח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...