Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים

בסופ"ש האחרון נתקלתי בעוד חלאה בחסות החוק, בצומת צמח, אשר עסק בחיפוש "עבריינים" מתחת לפנס.

הסיפור בקצרה - נכנסתי לתחנת דלק, כל החניות היו תפוסות, נכנסתי לחניית נכים כדי להוריד נוסעת, איך שעצרתי באה ניידת וחסמה אותי, והנהג התעקש לתת לי דוח על חניה בחניית נכים.

בזמן שניהלתי איתו דין ודברים, הגיע "נפגע" נוסף, וניסה להמשיך עמו דיון על דוח שקיבל ממנו רק לפני דקות ספורות, על אי ציות לשלט עצור שהיה דהוי לחלוטין ובאיזור חשוך (שעת ערב).

כל זה התנהל תוך כדי יחס מזלזל מצד המתנדב, וסילוף מכוון של העובדות. דוגמה מעולה להתנהגות של עובד ציבור. מפתיע, נכון?? (אני ציני.)

אני מתכוון להגיש תלונה משוטפת על המתנדב הזה לגופים שכביכול אמורים להיות אחראים עליו - למפקד משטרת מרחב צפון, למשרד לבטחון הפנים, ועל הדרך גם למבקר המדינה.

יש לכם רעיונות ליעדים נוספים אליהם אפשר לפנות וגם לקבל יחס? (ולא, תחנת המשטרע אליה הוא משתייך לא נראית לי יעד כזה. תקנו אותי אם אני טועה.)

במשטרע יש איזה אגף שאחראי על מתנדבים?

אגב, לבנאדם קוראים דוד זוהרי . אולי עוד מישהו כאן נתקל בו ונפגע מהיותו מנצל לרעה את המעמד הרגעי של "שוטר" ?

תודה מראש לכל מי שעוזר

פורסם

מה תכתוב בדיוק לביה"ד בהאג ולאפיפיור ? שלא עמדת בחנית נכים ? שהשוטר היה בלי כובע ? מה הקשר לנהג השני ?

קח בחשבון שמועצת הבטחון של האו"ם וה-G7 ייבקשו את צילומי מצלמות האבטחה של תחנת הדלק כפי שהם תמיד נוהגים כשדנים בתלונות כאלה.

פורסם

לגבי טענת הנהג השני.

שלט עצור בנוי בצורה יחודית, כך שגם כאשר הוא דהוי אין ספק שלפניך שלט עצור.

לגבי חניית נכים, נידון כאן בהרחבה בפורום מספר רב של פעמים.

פורסם

"הסיפור בקצרה - נכנסתי לתחנת דלק, כל החניות היו תפוסות, נכנסתי לחניית נכים כדי להוריד נוסעת, איך שעצרתי באה ניידת וחסמה אותי, והנהג התעקש לתת לי דוח על חניה בחניית נכים."

בשביל להוריד נוסעת לא צריך להיכנס לחניית נכים.

פקס לרבנות הכותל .ישימו לך פתק בכותל.

לא נראה לי שתקבל סימפטיה מאף גוף אליו תכתוב, וגם כאן .

ואם המתנדב נותן דוחות והם בגין עבירות שנעשו , תלונתך רק תזרז את מתן הפרס למתנדב המצטיין

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נו באמת...

אתה מצפה שנאמין שנכנסת לחניית נכים כדי להוריד נוסע? חסר נקודות בתחנת דלק שבהן ניתן להוריד/ לעלות לשניה נוסע?

חביבי, המבחן הוא מאד פשוט, אם באותה שניה היה נכה שמחפש חניה? מה היה קורה אז?

שורה תחתונה היא שתפסת חניית נכה. לא פחות ולא יותר. ולא משנה לכמה זמן.

סורי על הציניות, אבל הנושא הזה הוא טאבו ולא תקבל כאן שום אמפטיה.

שא בתוצאות חבר.

אני וודאי כי יותר לא "תוריד נוסעים" בחניות נכים, נכון? אם כן, הרי שהאכיפה השיגה את מטרתה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
דוד זוהרי יהיה טיפש אם לא יהיה כבר הבוקר בבית המשפט להוציא צו לגילוי זהותך לצורך תביעה פלילית ואזרחית נגדך.

לצערי הסיכוי שיקבל צו כזה שואף לאפס.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
שלום לכולם

האם סימון חניית נכה מחייב הצבת תמרור, והרשות לא יכולה להסתפק בסימון על הכביש?

מישהו יכול אולי להפנות אותי לנוסח החוק?

תודה מראש

כבר התעניין בסוגיית הסימון חניית נכים בשרשור שפתח

ומי שירצה להתאמץ גם מספר הנייד שלו ישנו בהודעות מספר שלו בפורום

ואת הפרטים האישים שלו יש לו מהדו"ח שכתב לו :-o:-D

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
היי אנשים

בסופ"ש האחרון נתקלתי בעוד חלאה בחסות החוק, בצומת צמח, אשר עסק בחיפוש "עבריינים" מתחת לפנס.

הסיפור בקצרה - נכנסתי לתחנת דלק, כל החניות היו תפוסות, נכנסתי לחניית נכים כדי להוריד נוסעת, איך שעצרתי באה ניידת וחסמה אותי, והנהג התעקש לתת לי דוח על חניה בחניית נכים.

בזמן שניהלתי איתו דין ודברים, הגיע "נפגע" נוסף, וניסה להמשיך עמו דיון על דוח שקיבל ממנו רק לפני דקות ספורות, על אי ציות לשלט עצור שהיה דהוי לחלוטין ובאיזור חשוך (שעת ערב).

כל זה התנהל תוך כדי יחס מזלזל מצד המתנדב, וסילוף מכוון של העובדות. דוגמה מעולה להתנהגות של עובד ציבור. מפתיע, נכון?? (אני ציני.)

אני מתכוון להגיש תלונה משוטפת על המתנדב הזה לגופים שכביכול אמורים להיות אחראים עליו - למפקד משטרת מרחב צפון, למשרד לבטחון הפנים, ועל הדרך גם למבקר המדינה.

יש לכם רעיונות ליעדים נוספים אליהם אפשר לפנות וגם לקבל יחס? (ולא, תחנת המשטרע אליה הוא משתייך לא נראית לי יעד כזה. תקנו אותי אם אני טועה.)

אגב, לבנאדם קוראים דוד זוהרי . אולי עוד מישהו כאן נתקל בו ונפגע מהיותו מנצל לרעה את המעמד הרגעי של "שוטר" ?

תודה מראש לכל מי שעוזר

לדעתי המתנדב לא חיפש "עבריינים" מתחת לפנס אלא "עבריינים" החונים בחניית נכים.

ברור שאתה כועס על הדו"ח שקבלת וחושב שכולם דופקים אותך וכולם נגדך (ונגד הבחור השני שלא עצר בעצור) אבל בתחלס, אתה הוא זה שנתפס עומד (ולו לשנייה אחת) בחניית נכים ואתה הוא זה המשתמש במילים כגון "חלאה" ו"משטרע" כשאתה מתאר עובד ציבור או גוף משטרתי. מעניין למי תפנה בבקשת עזרה כש"עבריין" אחר יתפוס לך את החנייה או ימנע ממך את זכויותיך.

מאחר ובקשת עזרה מהפורום אני מרגיש חופשי להציע לך את עזרתי בעצה, שלם את הקנס, שפר דרכיך, שנה את סגנונך ושלוט בעצביך. לא תמיד אנחנו מלאכים אבל כשאנחנו נתפסים בקללותינו צריך לדעת לקבל את זה "כמו גבר".

ארז רונן

פורסם

ההגיון אומר שאם השואל היה ברכב והרכב היה מונע לא מדובר בחנייה אלא עצירה.

לא יודע מה החוק אומר לגבי עצירה בחניית נכים.

פורסם
ההגיון אומר שאם השואל היה ברכב והרכב היה מונע לא מדובר בחנייה אלא עצירה.

לא יודע מה החוק אומר לגבי עצירה בחניית נכים.

והרי התקנה:

עבירה בניגוד לתקנה 72(א)(16) לתקנות דלעיל - איסור על עצירה, חנייה, העמדה של כל הרכב או חלקו ליד תמרור ג-43 המסמן מקום חנייה לרכב של נכה משותק רגליים. העובר על תקנה זו צפוי לקנס 750 ₪ . מקבל הדוח רשאי לבקש להשפט בגין העבירה באם כופר בבצועה.

ארז רונן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עשית עברה ותפסו אותך. קורה שטועים ונגיד ולא ידעת את החוק.

שלם את הקנס ושים לב לפעם הבאה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לדעתי המתנדב לא חיפש "עבריינים" מתחת לפנס אלא "עבריינים" החונים בחניית נכים.

.

אולי היה פנס מעל חניית הנכים.

מסכים עם קודמיי. אין סימפטיה למי שתופס מקום חניית נכים, ולו לרגע.

פורסם

כו, הופנתה תשומת ליבה. מתנדבים לא יכולים להיות אסקופה נדרסת לכל ....

לא זאת התודה שמגיעה על הרצון להוריד את הג'ונגל בכבישים.

פורסם
נו באמת...

אתה מצפה שנאמין שנכנסת לחניית נכים כדי להוריד נוסע? חסר נקודות בתחנת דלק שבהן ניתן להוריד/ לעלות לשניה נוסע?

חביבי, המבחן הוא מאד פשוט, אם באותה שניה היה נכה שמחפש חניה? מה היה קורה אז?

שורה תחתונה היא שתפסת חניית נכה. לא פחות ולא יותר. ולא משנה לכמה זמן.

סורי על הציניות, אבל הנושא הזה הוא טאבו ולא תקבל כאן שום אמפטיה.

שא בתוצאות חבר.

אני וודאי כי יותר לא "תוריד נוסעים" בחניות נכים, נכון? אם כן, הרי שהאכיפה השיגה את מטרתה.

1. לא, לא רציתי לעצור באמצע נתיב תדלוק כדי להוריד נוסעים. זה מציק ומעכב את התנועה, ואותי באופן אישי מעצבן. אם אתה מכיר את האיזור, המקום צפוף ועם תנועה ערה.

2. במקום יש שתי חניות נכים. השניה נותרה פנויה. המבחן שלך עבר בהצלחה.

3. החוק היבש אומר שעבירת חניה בחניית נכה מתקיימת ברגע שהרכב חונה, עם בלם יד מורם ומנוע כבוי. הדבר לא היה בפועל.

• תוכן חדש...