Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה זה 130 p.s.i ביחידות של ?Nm

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כודם הפוך את הPSI לפסקל

פסקל היא יחידת מידה סטנדרטית (שייכת ליחידות SI) למדידת מאמץ. סימולה a3f35137152b8567e70fe088c9ea1ff8.png.

PSI --> kPa

* PSI x 6.98 = kPa

eg. 150psi x 6.98 = 1047kPa

אז את הפסקל לNm

פסקל אחד שווה לניוטון למטר רבוע. בניסוח מתמטי: fa8c29616956b38ff795714688fc5083.png.

לא קשור בכלל...פותח האשכול טעה בכתיבת יחידות המדידה.

ההסבר שלך או של ויקיפדיה מדבר על יחידות לחץ.

ברגים מהדקים בעזרת מד-מומנט (טורקמטר) ויחידות המידה הם ניוטון X מטר או קגכ' X מטר או ליברה X פוט ...

איזה כייף לי :)

פורסם
שלום

אני צריך להדק ברגים בידית מומנט ביחידות של Nm אבל היצרן רשם שההידוק הוא 130 PSI.

כמה זה 130 p.s.i במידות של Nm?

תודה לעוזרים

איזת יצרן ומה אתה מנסה לסגור?

בדוק שוב את הכתוב אתה כנראה לא קורא נכון.

פורסם

קראתי טוב את הוראות היצרן וכנראה שהיצרן הידק את הברגים עם פטיש אויר ולכן רשם במידות של לחץ אויר P.S.I.

לי אין את הציוד של היצרן ולכן אני צריך להדק את הברגים בידית מומנט.

כיצד ניתן לדעת את כוח ההידוק לפי יחידות מומנט?

אני לא יודע איך עושים את זה אבל לדעתי צריכה להיות קיימת איזושהי דרך שניתן להדק את הברגים באותו כוח רק בשיטה אחרת לא כמו היצרן.

פורסם

זה להמיר מידה לפי נתונים לא לפי ברגים לכן אין זה משנה איזה חלק זה. בכל מקרה זה לא ישנה את המספרים והנתונים

כנראה שהברגים מתאימים למומנט סגירה שציינתי אחרת היצרן לא היה רושם את זה.

• תוכן חדש...