Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מתעסק יותר מדי ב"מה אם בעתיד" ושוכח שאנחנו בהווה, כמו שיש אם "אח שלי יהרג בפיגוע של אחד המחבלים האלה" (חס וחלילה) יש גם "אם אח שלי יחייה עד 120 בבריאות אושר ונחת".

אף אחד לא נביא פה אז בוא נחדל מההתעסקות ה"נוחה" ב"מה אם בעתיד" כפתרון מהיר וקל לסוגיית המשא ומתן ונזכור שוב שכשאנחנו פה מדברים על עתיד אנחנו שוכחים את ההווה והעבר.

בהווה יש לנו חייל חי בשבי שצריך להשיב לביתו.

אין ספק שהמחיר הינו מחיר כבד אבל צריך לחשוב גם על גלעד שליט ולא רק להתעסק כל הזמן במה אם, כשנגיע לגשר הבא נתמודד איתו, זה לא שחסרים לחמאס או פתח מחבלים וכרגע שורר שלום עם עזה, יש בעזה גם היום מספיק מחבלים, זה שהם לא מתפוצצים כל שני וחמישי זה לא בגלל שהם לא רוצים, זה בגלל שהיום לא פשוט עבורם להוציא פיגוע בשטח ישראל כמו פעם.

אני כמובן הייתי רוצה כמו כולם שלא נצטרך לשלם מחיר כזה כבד, אבל אני מאחל לכולם פה לא להיות בסיטואציה אפילו קרובה לזו שמשפחת שליט שרוייה בה (בטח ובטח לא בסיטואציה של גלעד שליט עצמו) כדי שזה יהיה האירוע המכונן שישנה לכם את הפרספקטיבה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 388
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יצא לי היום לשמוע מישהו ברחוב נותן זוית מעניינת לעניין השחרור אלפיית המחבלים.

אותו בחור טוען "וואלה,עכשיו שחררנו אותם,חסכנו הון תועפות למדינה בגידולם ושימורם,וכביכול - אנחנו לא אחראים עליהם יותר - הווה אומר,שאם יוצאים לפעולה כלשהי או שהם יעסקו בטרור (סביר ביותר),אז אנחנו לא חייבים להם כלום,ואפשר להוריד אותם "בטעות,על הדרך"

לא רע :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
כל הורה שהיה בנעליהם היה הופך את העולם כדי להחזיר את בנו מהשבי, בייחוד כשהוא יודע וקיבל הוכחה שהוא בחיים.

הכל יחסי. אני מכיר כמה הורים ששלחו את ילדיהם להתפוצץ באוטובוס מלא יהודים, תמורת תשלום נאה ומקום טוב בעולם הבא.

לגבי השאר - אני מאמין שבפורום ציבורי יש מקום לכל הדעות.

פעם חשבתי שמכוניות צרפתיות זה רע, היום דעתי שונה. הדעות שלנו משתנות עם הגיל ועם הנסיון ועם החוכמה שנרכשת עם הזמן.

אנחנו מגיבים על סמך ידע קיים (או היעדרו במקרה זה) ומצב קיים, ואין טעם לצנזר את כל מי שמדבר שטויות. אולי בעתיד אני אבין

שצדקת, בינתיים אני נשאר בדעתי ושומר לעצמי את הזכות להביע אותה.

פורסם
אתה מתעסק יותר מדי ב"מה אם בעתיד" ושוכח שאנחנו בהווה, כמו שיש אם "אח שלי יהרג בפיגוע של אחד המחבלים האלה" (חס וחלילה) יש גם "אם אח שלי יחייה עד 120 בבריאות אושר ונחת".

זאת בדיוק הבעיה, שמתעסקים בהווה ולא בעתיד, רוצים הכל כאן ועכשיו בלי לחשוב על ההשלכות!!

ראש השב"כ בעצמו אמר שע"פ סטטיסטיקות מעסקאות קודמות (שמה לעשות הן הנתון הכי אמיתי ונכון שיש בהקשר הזה) 60% מהאסירים המשחוררים יחזרו לטרור ו12% מהם יכלאו שוב, לא יודע מה איתך, אני לא מוכן ולא רוצה לחשוב אפילו שמישהו קרוב אלי (ואפילו לא קרוב מן הסתם) יאלץ לשלם בדם בגלל העסקה הזאת. זו דעתי. (ואין שום קשר לזה שאני כולי שמחה כמו כל עם ישראל שהוא סוף סוף הולך לחזור הביתה!)

פורסם
יצא לי היום לשמוע מישהו ברחוב נותן זוית מעניינת לעניין השחרור אלפיית המחבלים.

אותו בחור טוען "וואלה,עכשיו שחררנו אותם,חסכנו הון תועפות למדינה בגידולם ושימורם,וכביכול - אנחנו לא אחראים עליהם יותר - הווה אומר,שאם יוצאים לפעולה כלשהי או שהם יעסקו בטרור (סביר ביותר),אז אנחנו לא חייבים להם כלום,ואפשר להוריד אותם "בטעות,על הדרך"

לא רע :)

יש רק דבר אחד שמפריע לנו להוריד אותם-וקוראים לו "ארגוני זכויות אדם" והסניף שלהם-בג"ץ.

ברגע שתיפול שערה מהראש של אחד מבני המוות הללו, תראה איזה מהומת אלוהים תתחולל פה, ובמיוחד בתקשורת.

מה שהכי מדהים (ומכעיס) אותי-הצביעות של התקשורת שבמשך חמש שנים וחצי פמפמה לציבור בישראל ש"חייבים להחזיר את גלעד בכל מחיר" (תוך כדי קמפיין מסיבי שכלל השתקה של כל משפחות הרוגי הטרור שמשום מה לא נשמע קולם!), בשילוב של חוסר הבנה מוחלט שככל שמעלים אותו יותר על סדר היום-המחיר שלו רק עולה בעיני ארגוני הטרור.. אבל פתאום, כאשר מגיע התזמון האידיאלי מבחינתנו לשחרר אותו-התקשורת הופכת את עורה ומתחילים כל פעם להציף אותנו עם המחיר לעסקה. איפה התקשורת היתה במשך 5 שנים וחצי?! למה עכשיו אני צריך לקרוא על מאות אנשים (ביניהם האלמנה המסכנה של רב"ט ודים נורזיץ' הי"ד שפתאום נזכרו בה ובמחיר שהיא שילמה) ששילמו מחיר יקר על הטרור?

פורסם

כולנו יודעים שזה לא ככה.

ארגוני זכויות האדם לא מתעסקים כל היום בשטויות, אלא מתערבים (לרוב) כשיש בעיה אמיתית של זכויות אדם.

במקרה הזה אני דווקא רואה בצורה מאוד חיובית שכל המהלך הזה (שמוטעה וגם צודק בהרבה מובנים), יסתום לארגונים האלו את הפה.

כמו שאתם רואים אני אפילו לא מביע דעה לגבי המהלך הזה של השחרור של האסירים. אין לי מושג מה נכון כאן, חוץ מזה שאני רוצה שכל זה ייסתיים כבר.

פורסם
בהווה יש לנו חייל חי בשבי שצריך להשיב לביתו.

אין ספק שהמחיר הינו מחיר כבד אבל צריך לחשוב גם על גלעד שליט

גם?!

אולי "רק"?!

"צריך" להשיב לביתו. מה זאת אומרת "צריך"?

למה "צריך"?!

לדעתי, מה שצריך, על מנת למנוע את מעגל הדמים והחטיפות שמתרחש אחת לכמה שנים, מאז עסקת ג'יבריל, היא להפסיק את חילופי הדמים הללו אחת ולתמיד. מדינת ישראל לא צריכה לשחרררוצחים, פושעים מורשעים, וטרוריסטים. נקודה.

אני לא ראיתי את האמריקאים משחררים מישהו מפושעי 9/11 עבור השבוי שלהם באפגניסטן או עירק (או כל אחד אחר), כי הם יודעים, ברגע שאתה סחיט, ייפעלו על מנת לסחוט אותך.

כי המחיר של עסקת שליט היא פעולת החטיפה/סחיטה הבאה, קודם כל ולפני הכל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כולנו יודעים שזה לא ככה.

ארגוני זכויות האדם לא מתעסקים כל היום בשטויות, אלא מתערבים (לרוב) כשיש בעיה אמיתית של זכויות אדם.

איזה קטע! הם התערבו כאשר חטפנו טילים על שדרות במשך 8 שנים? הם התערבו ברגע שנורה כדור אחד לעבר עזה..

הם התערבו בזמן פיגועי אוסלו והאינתיפאדה בשנת 2000 או בפיגועי האוטובוסים? אה רגע, נזכרתי-הם "התערבו" לטובת משפחת פוגל בטבח באיתמר כשהלכו לכפר שממנו יצאו הרוצחים להתלונן על ה"בלגן" שצה"ל עשה שם.. :evil: :evil:

במקרה הזה אני דווקא רואה בצורה מאוד חיובית שכל המהלך הזה (שמוטעה וגם צודק בהרבה מובנים), יסתום לארגונים האלו את הפה.

הוא לא יסתום כלום אלא רק יגדיל את המעורבות שלהם-עכשיו אם "משוחרר" מהעיסקה ירצה לעשות פיגוע ויורם על טיל לגהנום, אתה תראה פניות לבית המשפט הבינלאומי בהאג (גולדסטון, מישהו?) בשילוב עם שלטים "צהל-צבא רוצח" בהפגנות בת"א.

כמו שאתם רואים אני אפילו לא מביע דעה לגבי המהלך הזה של השחרור של האסירים. אין לי מושג מה נכון כאן, חוץ מזה שאני רוצה שכל זה ייסתיים כבר.

12345

פורסם
גם?!

אולי "רק"?!

"צריך" להשיב לביתו. מה זאת אומרת "צריך"?

למה "צריך"?!

לדעתי, מה שצריך, על מנת למנוע את מעגל הדמים והחטיפות שמתרחש אחת לכמה שנים, מאז עסקת ג'יבריל, היא להפסיק את חילופי הדמים הללו אחת ולתמיד. מדינת ישראל לא צריכה לשחרררוצחים, פושעים מורשעים, וטרוריסטים. נקודה.

אני לא ראיתי את האמריקאים משחררים מישהו מפושעי 9/11 עבור השבוי שלהם באפגניסטן או עירק (או כל אחד אחר), כי הם יודעים, ברגע שאתה סחיט, ייפעלו על מנת לסחוט אותך.

כי המחיר של עסקת שליט היא פעולת החטיפה/סחיטה הבאה, קודם כל ולפני הכל.

+1000!

על החייל בו ברגדל שמעתם? אל קעידה חטפו אותו לפני שנים, וארה"ב לא מנהלת עליו מו"מ והצהירה שהיא לא משחררת אפילו טרוריסט אחד. וראו איזה פלא-אחרי שהמדיניות של "אפס שחרורים" נהפכה לרשמית, אחוז החטיפות של חיילים אמריקניים ירד פלאים-כי החוטפים יודעים שהם לא יקבלו כלום. הגיע הזמן להפסיק עם הקרקס הזה של שחרורים תמורת בני ערובה ולהצהיר חד וחלק-אפס שחרורים, ובמידה ותהיה חטיפה לשם שחרור, האסירים שדורשים לשחרר מקבלים גזר דין מוות שיבוטל עם שחרור בני הערובה.

פורסם

איזה קטע! הם התערבו כאשר חטפנו טילים על שדרות במשך 8 שנים? הם התערבו ברגע שנורה כדור אחד לעבר עזה..

הם התערבו בזמן פיגועי אוסלו והאינתיפאדה בשנת 2000 או בפיגועי האוטובוסים? אה רגע, נזכרתי-הם "התערבו" לטובת משפחת פוגל בטבח באיתמר כשהלכו לכפר שממנו יצאו הרוצחים להתלונן על ה"בלגן" שצה"ל עשה שם..

זה כי מערכת החוקים הישראלית מאפשרת להם התערבות (וזה בסדר, כידוע, חופש הדיבור).

מה הם יעשו מול טילים לשדרות?

יעשו הפגנה כדי שהחמאס יפסיק?

תהיה רציני ותבין שהם פועלים מול מי שהם יכולים להשפיע עליו, ולא מול חמאס, שלא ממש משנה מה תעשה, תמיד תהיה יהודי מלוכלך בשבילו.

לעולם לא תשמע אותם מדברים נגד חמאס כי אין להם כוח להגמיש אותו או להשפיע בשום צורה שהיא.

זה לא שהם אנטי-ישראל.

אין כזה דבר באמת מישהו שרוצה להרוס את המדינה (כמו שהימין טוען הרבה פעמים). יש אנשים שרוצים צדק וזכויות לכולם, אבל הם גם יודעים שעם חמאס אי אפשר לדבר כי לא מעניין אותו ממש.

הוא לא יסתום כלום אלא רק יגדיל את המעורבות שלהם-עכשיו אם "משוחרר" מהעיסקה ירצה לעשות פיגוע ויורם על טיל לגהנום, אתה תראה פניות לבית המשפט הבינלאומי בהאג (גולדסטון, מישהו?) בשילוב עם שלטים "צהל-צבא רוצח" בהפגנות בת"א.

איך זה הגיוני בכלל?

אתה חושב שהם יתחילו להגן על מחבלים ששוחררו כשצה"ל ירצה להרוג אותם?

תחשוב על זה קצת, זה דבר ממש דבילי להגיד. אם כבר אז להיפך, הם לא יכולים להגן על מחבל ששוחרר ואז חזר להיות מחבל.

זה ממש אידיוטי.

פורסם
יש רק דבר אחד שמפריע לנו להוריד אותם-וקוראים לו "ארגוני זכויות אדם" והסניף שלהם-בג"ץ.

?

כאשר הצמד אהרונבוץ וארנון פנו לבג"ץ נגד מצלמות הגטסו כולם הריעו להם.

אז בג"ץ היה טוב?

טוב שיש בג"ץ וטוב שיש ארגונים לזכויות אדם רק חבל שאותם ארגונים לא רואים גם את סבלם של היהודים.

והראשונים שמקטרים נגד הבג"ץ הם הראשונים לבקש את עזרתו במקרה הצורך.

ארגוני המחבלים זנחו את דרך הפיגועים כי היא לא קלה כמו בעבר

יותר קל היום לירות פצמ"רים וטילים.

הם עוקפים את גדר ההפרדה ואת כל המכשולים האחרים וגם גורמים לאבידות.

אז כל אותם משוחררי העיסקה אין להם מקום באירגונים שלהם כאמור אין ווקום ורובם ילכו לפנסיה ולחפש בתולות בעולם הזה ולא בעולם הבא.

ההבדל בין צבא ארה"ב ואנגליה לצה"ל הוא אחד

שם צבא של שכירי חרב כאן צבא חובה.

אפשר למנוע חטיפות גם על ידי שחרור כל המחבלים כך לא יהיה בשביל מה לחטוף.

וכן צריך להרוג את כולם !!! עין תחת עין שן תחת שן. כמו בימי קדם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

[

ההבדל בין צבא ארה"ב ואנגליה לצה"ל הוא אחד

שם צבא של שכירי חרב כאן צבא חובה.

אני חושב שאתה לא מבין את המונח "שכירי חרב".

תנסה להסביר לאמריקאי שחיי חייל שלו זניחים, כי הוא רק נלחם בשביל כסף...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
[

אני חושב שאתה לא מבין את המונח "שכירי חרב".

תנסה להסביר לאמריקאי שחיי חייל שלו זניחים, כי הוא רק נלחם בשביל כסף...

המונח של שכירי חרב בתחילתו היה בדיוק זה

אח"כ הוא קיבל את הקונוטציה של חיילים שמשכירם את שירותיהם לכל דכפין ללא קשר ללאומיותם

לצורך הדיון שלנו זה ההבדל בינם לבין חיילי החובה שלנו.

ורוב חיילי צבא ארצות הברית עושים זאת כדי לצאת מהחרה שבהם הם חיים ומקווים שבעזרת השירות הצבאי הם יתקדמו בחיים .

Join the navy and see the world

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בשבילי היום שבו ישתחררו 1027 רוצחים, אל מול עיניהן ההמומות של אלפי בני משפחות הקורבנות, הוא היום בו נגמרה מדינת ישראל. אין לאיש מלבד משפחות הקורבנות זכות לשחרר את הרוצחים האלה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...