Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחר אני הולך להתקין רכיבים חדשים באוטו ואני צריך הלמצה וחוות דעת עליהם.

הרכב : הונדה סיוויק האצ'בק 98

המערכת כרגע:

פיונר 9350SD

דוטק אוביישן 6.5 מקדימה

מגבר 75X4 XENIA

סאב וופר 10 אינץ' תיבה אטומה GT5 JBL

החלקים שאני מתכוון לרוכש מחר :

קבל רוקפוקד 2F

מורל מקסימו 6X9 \ לייטנינג אודיו סטרייק S4.69.3 לאחורה

מגבר מונובלוק S4.500.1 לייטניג אודיו

מחיר עם מקסימו 2290 שקל , עם לייטנינג אודיו 2240 שקל.

השאלה אם הרכיבים האלה טובים או שאפשר להשיג רכיבים אחרים טובים יותר בתקציב הזה ?

בהתחלה רציתי לשים גם דוטק מאחורה, אבל מכוון שברכב יש חורים במיוחד ל6X9 החלטתי לא לשנות את זה.

בסופו של דבר המטרה היא לקבל את אותה האיכות סאונד רק בוולום יותר גבוה ולתת גם ליושבים מאחורה להנות .

מה דעתכם ?

תודה

פורסם
יותר זה לא יותר טוב :roll: תחסוך על קבל ותחליף מגבר שמפעיל את הדוטק תאטום תוצאות טובות יותר מובטחות

דעת האוזן שלי יותר חזקה פה מהמלצה שלך , מצטער , זה הדבר היחיד שאני לא מוכן להחליף במערכת. :-D

מה לגבי כל שאר החלקים ?

פורסם

צודק ,טעות שלי ,כנראה האוזן שלך מיומנת עד כדי כך שהיא לא שומעת עיוותים, תקנה עוד 4 סאבים ,5 מגברים ו 10 קומפוננטים ,תתקין אותם על כל הדלת והבגאז ,תשים מלא לדים בכל מיני צבעים תפתח חלונות ותן לעוזן האודיאופילית שלך מנה גדושה של מוזיקה איכותית .

כנראה כבר החלטת ,למה אתה שואל שאלות ?

פורסם
צודק ,טעות שלי ,כנראה האוזן שלך מיומנת עד כדי כל שהיא לא שומעת עיוותים, תקנה עוד 4 סאבים ,5 מגברים ו 10 קומפוננטים ,תתקין אותם על כל הדלת והבגאז ,תשים מלא לדים בכל מיני צבעים תפתח חלונות ותן לעוזן האודיאופילית שלך מנה גדושה של מוזיקה איכותית .

כנראה כבר החלטת ,למה אתה שואל שאלות ?

ניסיתי להחליט על ציוד שאני הולך לקנות , לא על ציוד שכבר נמצא ברכב.

כנראה שבאמת אוזן שלי מיוחדת ואוהבת עיוותים של המגבר הזה, לא צריך להתעצבן מזה.

בכל מקרה עדיין לא החלטתי על מונובלוק ו 6X9\קומפוננט

פורסם
ברגוע ,כנס לFAQ תקרא על במת סאונד וקבלים ,אחריי זה תחליט לבד ,מה אתה צריך ולמה .

אני רוצה סך הכל המלצה על משהו ספציפי ,

ז"א המלצות על חברות ודגמים רמקולים\קומפוננט לאחורה + מגבר מונובלוק.

דיפדפתי בFAQ ולא מצאתי שום דבר שעזר לי לגבי הדברים האלה.

פורסם

תחליף את המקסימו לטמפו, שווה את הפרש ויותר קרוב לדוטק מבחינת איכות הסאונד. תוותר על הקבל לבינתיים. המונו הזה לא רע יחסית למחירו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
תחליף את המקסימו לטמפו, שווה את הפרש ויותר קרוב לדוטק מבחינת איכות הסאונד. תוותר על הקבל לבינתיים. המונו הזה לא רע יחסית למחירו.

תודה על ההמלצה

בסוף לקחתי עוד דוטק לאחורה, טמפו לא היה במלאי.

אחרי הרכבת מונובלוק וקומפוננט אחורי ,

קפצו לרכב הטורים ב300-400 סל"ד בכל מכה של בס אז לקחתי גם את הקבל

עכשיו הכל עובד פיקס :)

• תוכן חדש...