Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mass Effect 2

bar72
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני זוכר נכון יש ספריית שמירות ב"מסמכים שלי". אתה צריך למצוא את השמירות מME1 ולהעביר אותן לספרייה יעדית בתוך ספריית השמירות של ME2.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

שתי דרכים:

1. תפעיל את הלאנצ'ר של ME2, לך לCONFIG, שם תהיה לך אופציה לבחור את תיקיית השמירות של ME1 כדי לייבא דמות.

2. כמו שאמר אורבן רייסיר, בתוך תיקיית השמירות של ME2 בתוך "המסמכים שלך" יש תיקייה שנקראת ME1 SAVES או משהו דומה, תעתיק לשם את הקובץ של הדמות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

שני הדברים לא עבדו לי. הבנתי שכנראה צריך הייתי לסיים את ME1 בשביל זה, אבל נשברתי (לפני שנתיים...) בשלב הלפני אחרון ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יש אתר מקיף עם סייבים מאוד מופרטים לפי העלילה שהייתה הולך בא. כשרציתי להתחיל את 2 ביותר מאלטרנטיבה אחת שסיימתי בה את אחד (סיימתי שלוש פעמים, פעמיים הנדרסון כקונסול, פעם אחד השמוק השני, ושלוש אלטרנטיבות רומנטיות בכולם וורקס חי.)

בקיצור כדי לקבל עוד אלטרנטיבות אפשר להוריד סייבים מלאים פה

Stay tuned

פורסם
שני הדברים לא עבדו לי. הבנתי שכנראה צריך הייתי לסיים את ME1 בשביל זה, אבל נשברתי (לפני שנתיים...) בשלב הלפני אחרון ;-)

דההה....

אני מחכה כבר ל-3...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אומנם ME1 לא לא קריטי לME2 כי הרבה מפרטי העלילה מושלמים בצורה כזו או אחרת בME2. נראה לי המעבר בין 2 ל3 קריטי לעלילה טובה כי יש אמון צמתים שישפיעו באופן מאוד גורף על העלילה (שלא כמו המעבר בין 1 ל2 שם ההחלטות לא היו באמת הרות גורל). כמו מערכת היחסים עם סרברוס, ליארה, אזהרת ספויילר - כתוב בלבן, מומלץ להתעלם מי שלא סיים, ההחלטה מה לעשות עם הבסיס של הקולקטורס ועוד החלטות שכנראה ישפיעו מאוד על הפיתוח של הדמות במשחק הבא כמו הבחירה ברנגייד או פאראגון כאופי לדמות. אז דווקא את ME2 הייתי מסיים. לא את ME1.

Stay tuned

• תוכן חדש...