Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז ככה פונטו ספייס 1242גיר רגיל סמ"ק 2003 לפני כ3 שבועות התחילה לגמגם בהאצה,

ניגשתי למוסך החליפו פלגים + חוטי האצה , המצב השתפר הפונטו הפסיקה לגמגם ולאחר שבוע המצב חזר לקדמותו.

שוב חזרתי למוסך - בוצעה את אותה הפעולה , החלפת סט חוטים ( לא מקוריים ד"א )+ החלפת פלגים,

המצב השתפר ולאחר שבוע שוב פעם גמגום והמצב חזר לקדמותו.

נעשתה בדיקה כימית במים לדברי המוסך , אין בעיה של ראש מנוע.יש אכילת שמן מינורית, מה שכן לדברי המוסך יש בעיה באחת הבוכנות והיא מזייפת ולדעתו צריך להחליף מנוע.

(אם זה כך אז איך יתכן שברגע שמחליפים פלגים וחוטים הבעיה כביכול נפתרת למשך זמן מסוים ?)

נעשתה גם בדיקת מחשב - ללא תקלות.

מי שנתקל בבעיה כזאת ומכיר אודה לו אם יגיב

תודה

פורסם

בדוק את הקוייל הצתה, ייתכן שהוא סדוק.

ומדוע לא חוטי הצתה מקוריים במיוחד בפונטו שמאוד זולים?

IMG00021-20101118-1459.jpg

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תודה על התגובות חברים.

הפלגים נראו בסדר גמור לאחר החלפה.

עכשיו יש גמגום קל גם בסרק, ואובדן ניצוץ.

מישהו יכול להמליץ האם כדאי להשקיע בכויל תחליפי או ללכת על מקורי ומה העלויות

תודה

פורסם

חבל שאתה עובד בשיטה כזו, צריך לבדוק את הקוייל ולדעת בוודאות שהבעיה היא ממנו, לחפש סדקים בכיסוי שלו או בריחה של ניצוץ, אם המוסכניק שלך חושב שהבעיה היא מהקוייל שיחליף אותו, ואם הבעיה לא מסתדרת זאת לא הבעיה שלך ואתה לא צריך לשלם על החלק.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

רונן,

אני החלפתי למקורי של בוש, אני חושב שההבדל במחיר היה משהו כמו 400-500 ש"ח אבל מערכת ההצתה של הפונטו ידועה כרגישה לרכיבים לא מקוריים ולכן לעניות דעתי עדיף להחליף לכויל מקורי מאשר עוד שנה להחליף מחשב הצתה.

תראה, אני ממליץ לך לגשת לחיים ממוסך שמשון ביהוד, כשאצלי הייתה את הבעיה, הם החליפו קודם חוטי הצתה, ראו שלא עוזר, החזירו את הישנים ולא חייבו, הפלאגים היו חדשים יחסית ונראו טוב אז דילגו עליהם בבדיקה, אח"כ החליף את הכויל(יש להם אחד כזה לבדיקות) ראה שזה זה ושם לי חדש, ותוך פחות משעה הייתי בחוץ. אומנם שילמתי יחסית הרבה כסף אבל זה עדיף ממקום אחר שיאבחן לא נכון וידחוף לך חלקים סתם, וכידוע מה שזול יוצא בסוף יקר.

פורסם

היי חברים,

ניגשתי היום לאדמונד קגל יש לו חנות לפלגים ורוטורים בשטיבל 10 ת"א .הוא נתן לי לבדוק את הכויל והתברר שאחד מהם סדוק ולא נתן את התפוקה , החלפתי במקום עלה לי 200 שקלים- כויל תחליפי מאנגליה -אבל איכותי.

הכויל השני עדיין סוחב החלטתי להשאיר אותו ביינתיים.העיקר שהבעיה נפתרה..

תודה שאתם פה ועוזרים כמה שאפשר עם העצות והטיפים. :)

רונן

• תוכן חדש...