Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברווז היקר.

אמנם לא קראתי את כל השירשור אלא את 2 הדפים הראשונים אבל, בתור אחד שהתעניין בהגירה וכרגע עובד כדי להגשים אותה רציתי רק לפרוק קצת מהממצאים שגיליתי.

קודם כל, אני רוצה להגר לאוסטליה וכשהתחלתי לקרוא על ההגירה לשם והקריטריונים המתאימים לקבלה, שמתי לב שהסעיף הכי עקרי מבחנת "נקודות זכות" היה עבודה.

כהנדסאי (יג' יד') ירדתי ברשימת המקצועות (ברור שמהנדסים בתחילת הרשימה) עד הנדסאים\טכנאים ושאר בעלי המקצוע, ושם גיליתי משהוא דיי מעניין, שלא רק אקדמאים יכולים להגר - גם בעלי מקצוע יכולים!

ניתן לך דוגמא שראיתי: טכנאי מזגנים, שהיה מדורג אגב, ב"ניקוד" של ההנדסאים (כן, כן, כניראה שחסר להם כמה כאלא שם), טכנאי מזגנים לא דורש ידע בחדו"א ב' או מכניקת הקוונטים... זה קורס!

אגב, חומר למחשבה: אמרת שנהג משאית נשמע לך מעניין - נהג משאית זה גם מקצוע שדורש קורס אשר תעודת הסיום שלו היא "רשיון נהיגה" :wink:

וואו... אוקיי, לא ידעתי את זה. הכוונה, לא על הרישיון, אלא על הטכנאים וכולי.

תנסה לבדוק ישירות דרך השגרירות (אם יש לנו אחת כזאת :oops: ) בקשר למקצועות מועדפים ותבחר כיוון (שוב, מקצוע מועדף לא חייב להיות אקדמי)

טיפ טוב.

אני אישית הייתי ממליץ על קנדה (תאמין לי קר שם מספיק - קנדה לא כזאת קטנה) יש שם ביקוש לבעלי מקצוע (היה לפחות כשביררתי) ויש עליה גם הרבבבבה יותר מידע.

לשאלתך הראשונה: להשיג מידע הכי טוב דרך פורומים - ולא חסרים כאלא בתחום ההגירה (תבדוק גם פורומים של טיולים כגון http://www.lametayel.co.il/).

כנראה שעליה אחשוב ככיוון למגורים. יהיה יותר קל להגיע לשם מאשר לאלסקה.

נ.ב

בקשר למעגל החברים.

מעגל חברים לא חייב להיות של "עשירים" וכאלא - זה מעגל שמתנהל על "תן וקח" (בהכללה כמובן), דווקא אנשים חמים שרוצים לתת ורוצים לשתף הם המעגל הנכון (ובמעגל הזה יש גם אינסטלטורים\עובדי מפעל ואפילו - אנשים משכילים).

רוצה דוגמא?! אתה מתבונן בו כרגע! כן כן, זה הפורום, מעגל של אנשים חמים הנמצאים כאן כדי לתת, לתרום ולשתף (בלי שהתיהיה חייב להם בחזרה):-D

אני מודע לכך... אני הסתובבתי לפני זמן מה במעגל נוסף, חוג אספנים, שכלל ברובו המוחלט אנשים משכילים.

אבל מה, כמה רוחות רעות נשבו שם, אתם לא מתארים לעצמכם. שם היה הרבה יותר "קר" מאשר פה, ואני לא יכול להסביר את זה.

אצבעות עוף, הרגת אותי !!:lol:

תשמע אם הייתי יודע איך הייתי עוזר לך לעבוד בבלייזר, יש לך יכולת כתיבה עם הומור שאין לאחרים !

הייתה תקופה שאשכרה חשבתי על דברים בסגנון, אם אתה זוכר את "מעמד הביניים" ושירשור נוסף בעקבותיו.

תודה על המחמאות!

בכל אופן, רק שתדע, חסר מאוד בעלי מלאכה שעובדים עם הידיים. תקרא פה, מחפשים בכל מערך הלוגיסטי והתפעולי אנשי מקצוע בתחום הנפט והגז.

http://www.alaskajobfinder.com/jobSeekers/alaska-oil-jobs.shtml

http://www.alaska.net/jobs.html גם פה תמצא שפע של מידע, אל תפספס את התמונה הראשית באתר.. שלמות !!

קראתי את המידע.

להבנתי בכדי לעבוד בנפט צריך להיות עם איזו שהיא הסמכה, או תעודה, או משהו :| קשה לאדם לא משכיל להתקדם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי עבודה בנפט - קח בחשבון שמדובר על 3-4 חודשים ברצף של להיות באתר הקידוח (או הפצלים) הרחק הרחק מכל ציביליזציה אחרת ועבודה שהיא במשמרות מסביב לשעון.

אמנם הכסף לא רע בכלל, וחוסכים לא מעט בעבודה הזאת - אבל מדובר בעבודה לא קלה בכלל מבחינה פיסית ונפשית.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...